КРУИЗИ /Тема 17/

• 60 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Ние летяхме от Дъблин до Хамбург. Не мога да съм полезна, но исках да имаме време за разглеждане на Хамбург, тъй като не бяхме го посещавали. затова бях резервирала две нощувки там и като слезем от кораба имаме нощувка в Любек. Вижте до Копенхаген, оттам също се качват доста хора.

# 331
  • София
Здравейте, съжалявам, но нямам време да ви кажа подробности за последния круиз, ето снимки от Хайфа, Бахайските градини, Назарет, река Йордан, Галилейско езеро, Гърция, Турция, Кипър....
Обиколихме цяла Галилея, Светите земи - абсолютно всичко, което беше целта.
Но бързам за следващия круиз на невероятна цена, на север.

Monday, June 12   Tromso, Norway      8:00pm
Tuesday, June 13   Harstad, Norway   9:00am   6:00pm
Wednesday, June 14   Hammerfest, Norway   11:00am   11:59pm
Thursday, June 15   Alta, Norway   7:00am   6:00pm
Friday, June 16   Honningsvag, Norway   7:00am   
Saturday, June 17   Honningsvag, Norway      3:30am
Sunday, June 18   Longyearbyen, Spitsbergen, Norway   9:00am   
Monday, June 19   Longyearbyen, Spitsbergen, Norway      2:00am
Tuesday, June 20   At Sea      
Wednesday, June 21   Akureyri, Iceland   9:00am   9:00pm
Thursday, June 22   Isafjordur, Iceland   9:00am   6:00pm
Friday, June 23   Reykjavik, Iceland   6:00am   
Маршрутът и на снимката...

Всичко това резервирано за 384 евро/с таксите/, 11 дни....
Ако ви интересува, но няма време, в немските сайтове...
Поздрави и приятни пътувания...

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 12:51 от Bled

# 332
Стана ми интересно това е цена за вътрешна каюта, нали?
Хубаво е да се пише.

Също не е ли голяма гимнастика полетите на отиване и връщане  да са в различни държави?

Иначе за хора, които нямат ангажименти и имат свободно време и пари наистина е голяма оферта да скачат от круиз на круиз.
С такава двойка се бяхме запознали на нашия.
Казаха че им е по-изгодно да са на различни круизи, отколкото да си живеят в тяхната държава, не помня май Швейцария.

Имали различни карти за намаления и им излизало много добре като цяло.
Все Пак всичко им е уредено, храна, спане, забавления плюс и медицинска грижа.

# 333
  • Sofia
Цената е за вътрешна каюта, а за полетите няма нищо сложно, напротив- дава възможност за по- разнообразна програма.

# 334
  • София
И аз дебна фиордите нещо да излезе на оферта, ако ли не ще гледам нещо от Атина с колата да идем до там… ама нещо като гледам цените не съм във възторг Sad

# 335
  • София
Всичко това резервирано за 384 евро/с таксите/, 11 дни....
Ако ви интересува, но няма време, в немските сайтове...
Поздрави и приятни пътувания...

Кои са немските сайтове които следите? И аз се оглеждам за подобна дестинация през юли.

# 336
Нашият круиз почти приключи. Много ни хареса маршрута и бих повторила отново.   Исках да споделя, че през 90% от круиза имахме интернет и няма нужда от предплатени пакети. Вечеряхме в основния ресторант, този път учудващо приключихме за малко над час. 😁 Слагам малко снимки от бюфета тази вечер и част от менюто в основния ресторант.
Скрит текст:

# 337
https://bgtourism.bg/msc-cruise-euribia-purvi-bulgarski-turisti-2023/amp/

Вчера София Лорен е кръстила кораба Еурибия.

Нямам търпение да се качим и да го видим, изглежда впечатляващо.

# 338
Нашият круиз почти приключи. Много ни хареса маршрута и бих повторила отново.   Исках да споделя, че през 90% от круиза имахме интернет и няма нужда от предплатени пакети. Вечеряхме в основния ресторант, този път учудващо приключихме за малко над час. 😁 Слагам малко снимки от бюфета тази вечер и част от менюто в основния ресторант.
Скрит текст:

Може ли да напишеш по кой маршрут бяхте? Виждам , че върти няколко различни. Сами ли обикаляхте или с екскурзии по корабa?

# 339
  • София
Цената е за вътрешна каюта, а за полетите няма нищо сложно, напротив- дава възможност за по- разнообразна програма.
Разнообразна програма, но много висок бюджет за полети и нощувки преди и след круиза.
Такава цена на ласт минет е удачна само, ако и полетите са на достъпна цена, а те обичайно - не са!
Предлагам ви да поразгледате круизите на Селебрити Инфинити за догодина Средиземноморие - от Атина са и в момента има добра промоция - аз гледам един за септември - 10 нощи за около 800 евро на човек.

# 340
Ivanova, само обикаляхме. Ето това беше нашият маршрут:

Единствено исках да отидем до Pulpit rock, но само аз бях желаеща от групата и отпадна. Вместо това обикаляхме Stavanger. Нямахме ден под 25000 като изключим тези на вода. Доста пообиколихме и хубави преходи се получиха.
Скрит текст:

# 341
  • Sofia
Мравче, имам предвид, че дори са хубави такъв тип круизи/полети. Изобщо не коментирам конкретната оферта, а и ласт минит по принцип.

# 342
  • София
Разнообразна програма, но много висок бюджет за полети и нощувки преди и след круиза.
Такава цена на ласт минет е удачна само, ако и полетите са на достъпна цена, а те обичайно - не са!
Предлагам ви да поразгледате круизите на Селебрити Инфинити за догодина Средиземноморие - от Атина са и в момента има добра промоция - аз гледам един за септември - 10 нощи за около 800 евро на човек.

В кой сайт ги гледаш, и аз ги виддях ама децата май ги таксува като големи или аз съм в грешка. Била ли си на Инфинити?

# 343
  • София
В кой сайт ги гледаш, и аз ги виддях ама децата май ги таксува като големи или аз съм в грешка. Била ли си на Инфинити?
Гледам във Вивавояж, а и в една Бг агенция проверих.
На Инфинити не съм била, но съм била 5 пъти на Констелейшън и сега през април на Съмит - това са систър шип.
Както не веднъж съм споменавала има топъл басейн таласотерапия с лежанки - разкошен! Не знам друг кораб с такъв басейн.

# 344
Yav4e, удобно ли е да попитам има ли някаква особеност при резервиране през vivavoyage, предвид, че са UK? Търся нещо за октомври и един круиз с Costa diadema има близо 200Е разлика надолу от другите места, на които се предлага.

Общи условия

Активация на акаунт