Дубай /Тема 16/

• 57 196
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, скоро и ние заминаваме за Дубай. Може ли линк/сайт и приблизителна цена за сафари което да е 4ч и да включва атв и камили (без хранене). Също и и формация до кога работят Мирикъл гарден и Глобал Вилидж, защото виждам н места до края на април, на други до края на май.
Благодаря!

# 136
  • Varna

Привет, ние също заминаваме на 16ти за Дубай. Сега проверих дали ще са отворени Miracle gardens и се успокоих

# 137
Да, само Глобал Вилидж е затворен и ще е за някога в бъдещето.

# 138
  • Anywhere
Може да си букнете сафари без вечеря, но за АТВ се плаща отделно, защото е в специален парк преди същинското карне по дюните, където спират всички коли на различните фирми.  В парка с Атв има и камили и магазин с напитки, сувенири и т.н. Там шофьорите спират за да настроят гумите за карането по пясъка.

# 139
Здравейте, моля препоръчате някой арабски и бюджетен ресторант в Дубай. Благодаря предварително.

Имаше и ресторанти на плажа,на пясъка но не мога да се сетя как се казваха, ако някой знае нека сподели.

# 140
  • Гражданин на света
Здравейте, ние се завърнахме преди два дни от Дубай, събрали много слънце и емоции. Получих две карти за интернет от FBID10156259284633594, за което много благодаря, но така и не успяхме да активираме. Ако някой пътуваш иска мога да му ги изпратя.

# 141
  • София...........
Здравейте
Тези , които пътувате по-често към ОАЕ случвало ли се е в един момент да не излизат никакви билети на wizz за след 10 месеца?
Аз следя нещата от януари и винаги има полети до след 1 година , но от края на март обявените полети стоят последно отиване и връщане 6 април .....

# 142
  • Виена, Австрия
Здравейте! Някой би ли могъл да препоръча туроператорска фирма за пътуване до Дубай?

# 143
  • Луната
Здравейте
Тези , които пътувате по-често към ОАЕ случвало ли се е в един момент да не излизат никакви билети на wizz за след 10 месеца?
Аз следя нещата от януари и винаги има полети до след 1 година , но от края на март обявените полети стоят последно отиване и връщане 6 април .....
Това е лятното разписание за 2024 година /април-октомври/ на wizz и за нито една дестинация на авиокомпанията не е налично все още /не само за Дубай/.

# 144
Здравейте! Някой би ли могъл да препоръча туроператорска фирма за пътуване до Дубай?
Ами, можем и сме препоръчвали.
Може ли да се върнете назад и прочетете.

# 145
  • Виена, Австрия

Благодаря, много сте любезна...
От това което успях да прегледам,  не открих нищо конкретно.
Всичките 16 теми ли да прочета?
Толкова ли е трудно да се отговори, след като така или иначе сте си направили труда да пишете...

# 146
  • София...........

Благодаря, много сте любезна...
От това което успях да прегледам,  не открих нищо конкретно.
Всичките 16 теми ли да прочета?
Толкова ли е трудно да се отговори, след като така или иначе сте си направили труда да пишете...

Не се сърдете ....
Просто в темата повечето хора се самоорганизират и наистина много рядко има инфо коя агенция е най-добре да се ползва....
Понеже аз тръгнах за март месец тази година с идеята агенция и честно казано прозвънях всички възможни и все нещо не ми харесваше най-накрая малко смелост+ инат+ четене темите и и-нет и сглобих нашето 11 дневно самоорганизирано уникално пътешествие, където никой за нищо не даваше акъл и определено време . Е имаше тук там някоя лека издънка , но всичко на мига се оправяше за, което се влюбих в тази дестинация и сега дебна билети за следващо посещение....
Няма как някой да ме убеди , че ще ми хареса и стигне времето да съм в цветните градини само 2 часа(на нас 3,5 не ни стигнаха) или да не посетя Пеперудените градини - уникално усещане и емоция(не се поддържа от тур агенции), Бурж Кхалифа нашия престой беше от 17 до около 20 часа, за което успяхме да видим Дубай отгоре по светло, по залез и по тъмно .....
ДЕЙРА- мястото , което масово не се харесва - старото рибарско селище , което се разраства до днешен Дубай ,е много ни харесва ... Типично арабско и автентично ... , там ходихме 2 дни и при следващо пътуване пак ще отидем до там ....

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 00:45 от divna_

# 147
На мен ми излизат най- интересни офертите на Карта холидей, но нямам лични впечатления.

# 148
Пътувахме с Дари тур.

# 149
  • Виена, Австрия
И как беше?
Питам, защото тя е една от фирмите на които сме се спряли, но датите не ни устройват напълно, иначе офертата им е изгодна.
Втората е Premio travel. Някой да има лични впечатления случайно?

Общи условия

Активация на акаунт