Ниско либидо на мъжа по време на бременнсот

• 4 289
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
И на мен ми е много странно това въздържание по време на бременност. Ако няма проблеми  защо не? По- скоро мъжете се крият зад други мотиви.

# 31
Страх ги да не ги ритне детето в диафрагмата.

# 32
Колкото и да се гипсират, 9 месеца без секс ми е непонятно, някъв друг проблем трябва да има. То тва си е най готиното време, можеш да не го вадиш( нали вече е бременна), жената повечето случаи има повишено желание заради хормоните, бременната жена е много женствена и мен ми беше мерак още от преди да забременее. Ама не знам, чувал съм някой да мрънкат, че не ги кефело с жените им докато са бременни. Ако в случая не е искал и орален секс, значи със сигурност има друг проблем.

# 33
  • Варна
Да бе, доки, ама някои мъже не се възбуждат от окръглени жени, айде по-учтиво да го кажа. Лично са ми споделяли.

# 34
То затова хората имат различни вкусове, както и мъжете,  но никога не съм била вейка,  но и от мъжко внимание никога не съм се лишавала.
Друг е ключът от барката.  Не килограмите.

# 35
  • Варна
Виж сега, аз не казвам, че няма мъже, които да обичат жените си, както и да изглеждат последните или пък, че мнозинството жени не се ласкаят от тази мисъл (колко е оправдана тази вяра е съвсем друг въпрос). Казвам, че има мъже, които не ги кефи големия корем и окръглената им жена. Може да измислят куп оправдания колко били уморени, или пък да не навредят на бебето, или пък, че не се чувствали комфортно да го вкарват при бебето и куп други неща, но някои от тях просто не изпитват желание да правят секс с бременни. И понеже редовно има такива теми и потребителки, които се оплакват от това (даже и тук не е една, а няколко), не виждам защо да не отчетем и тази възможност. Щото си е съвсем реална.

# 36
  • France
Леле, не ми се мисли какво желание ще имат, когато жените им остареят. Ще има да мръщят на отпусналата кожа и разширените вени. Горките им жени.

# 37
Интересното е, че не съм чула жена да спре да харесва мъжа си, заради биреното му коремче, но иначе е често срещано мъж да не се възбужда от бременната си жена.

# 38
  • София
Напротив, даже една такава беше писала във форума.

# 39
По принцип е така има го и това ,но примерно на мен до 4 месец изобщо не ми личеше,че има нещо в корема ми пък той все пак не желаеше
Виж сега, аз не казвам, че няма мъже, които да обичат жените си, както и да изглеждат последните или пък, че мнозинството жени не се ласкаят от тази мисъл (колко е оправдана тази вяра е съвсем друг въпрос). Казвам, че има мъже, които не ги кефи големия корем и окръглената им жена. Може да измислят куп оправдания колко били уморени, или пък да не навредят на бебето, или пък, че не се чувствали комфортно да го вкарват при бебето и куп други неща, но някои от тях просто не изпитват желание да правят секс с бременни. И понеже редовно има такива теми и потребителки, които се оплакват от това (даже и тук не е една, а няколко), не виждам защо да не отчетем и тази възможност. Щото си е съвсем реална.

# 40
Явно си зависи от мъжа. На мен ми пролича след средата на пети месец, а с мъжа ми искахме и двамата и правихме секс по време на цялата бременност, само без последните 2-3 седмици. Но аз имах безпроблемна бременност, което също е от значение, а и изглеждах доста добре (много малко килограми качих и всъщност само коремът ми порасна). И двамата все пак бяхме по-предпазливи, но и дума не е ставало за това да не ме пипа само защото съм бременна.

# 41
Късметлийка 😁
Явно си зависи от мъжа. На мен ми пролича след средата на пети месец, а с мъжа ми искахме и двамата и правихме секс по време на цялата бременност, само без последните 2-3 седмици. Но аз имах безпроблемна бременност, което също е от значение, а и изглеждах доста добре (много малко килограми качих и всъщност само коремът ми порасна). И двамата все пак бяхме по-предпазливи, но и дума не е ставало за това да не ме пипа само защото съм бременна.

# 42
Напротив, даже една такава беше писала във форума.
Именно, една се била оплакала някога си, а масово мъжете все нещо не им харесва по жените им- като остареят, като напълнеят, сменили си цвета на косите. На крива ракета, космоса й пречи (написах цензурирания вариант). 😃

# 43
Ама не, бременна и одъртяла/ надебеляла/ отпусната не е едно и също. Като одъртеем и двамата ще го мислим, за сега не си ги представям тея работи с някоя отпусната лелка

# 44
Жена ми като булка беше 48 килограма. Сега не е 48 килограма. Обаче ми харесва повече, от когато беше 48 килограма. Като гледам видеото от сватбата и ми се плаче колко недохранена изглежда. Единствената далавера беше, че можех да я разнасям на ръце из ритуалната, из ресторанта, по всякакви стълбища нагоре надолу. И сутиена беше един малтък, малъъъък.

Общи условия

Активация на акаунт