Ниско либидо на мъжа по време на бременнсот

• 4 359
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
Според мен ти си по-странно държащата се - искаш секс в 8мия месец. Не се ли притесняваш за бебето малко.
Напротив, съвсем нормално е бременната жена да има повишено желание за секс. Ти когато беше бременен, не изпитваше ли същото? Wink
И за двамата е много удобно да не правят никаква контрацепция по това време, така че мъжът трябва да е на седмото небе, с навита жена, която няма опасност да забременее повече от това.
Явно не са му ясни нещата на този бъдещ татко, защото не "ръчка" бебето, тези представи са смехотворни. Сексът не е опасен в този период, разбира се, съобразен с физическите дадености и състоянието на бъдещата майка.

# 16
Леле, изобщо не се притеснявай толкова! Гледай си бременността и спокойствието. Щом всичко друго е наред, щом не се е променил по някой друг критерий, щом ти помага, грижи се за теб, не се вживявай толкова, съвсем нормално е.
Представи си на твоят мъж изведнъж да му порастне един огромен корем и вътре да е бебето ви, секс ли ще бъде първата ти мисъл?! Grinning Нека да проявим малко разбиране и към мъжете.
Личен пример, с мъжът ми бяхме заедно много години преди да забременя и винаги сме имали добър сексуален живот, към края на бременността се чувствах ужасно, бях тежка, отекла, опитвахме от време на време да правим секс, веднъж обаче получих болезнена контракция по време на секса, стреснах се, отблъснах мъжа ми и това беше преломен момент. След 2-3 седмици опитахме пак и не се получи, нито на него му беше приятно, нито на мен да се търкалям като яйце по леглото. Joy
След като родих обаче сексуалният ни живот е толкова добър, колкото когато станахме двойка, така че спокойно. Всяко нещо с времето си.

# 17
  • Fairbanks, Alaska
Здравейте,
Бременна съм почти в края на 8-и месец. С моя мъж бяхме заедно около година преди да забременея и всичко беше наред - имаше страст и всичко. Аз още когато го срещнах, разбрах, че е мъжът за мен.
Той не е човек, който изразява любовта си по традиционния начин, но в грижата му си личи всичко. Затова и съм изключително объркана, че откакто забременях вече отбягва интимността в леглото. Нищо друго не се е променило - гледа ме като писано яйце, всяка прищявка се изпълнява на момента, има желязно търпение с хормоналните ми кризи, но сексът просто липсва.
Говорихме доста, аз му обясних, че това ми смачква самочувствието, той твърди, че когато е отишъл на лекар са му казали, че е напълно нормално в този период, уверява ме, че всичко ще мине щом родя и се стабилизират нещата, но аз не знам...
Може да има и отношение с факта, че той е изгубил и двамата си родители на много крехка възраст и сега се страхува да изгуби и нас, не знам, объркана съм защо така се случва.
Има ли някой друг, който да е изживял нещо подобно и оправиха ли се нещата при вас?
На голяма част от мъжете мисълта да правят секс с бременната си приятелка им се струва направо гнусна. Така, че не се чуди защо мъжът ти отказва секс. Говорил съм с други мъже по тази тема. На мен не ми се струва гнусно това да правиш секс с бременната си приятелка, стига всичко с бременността да е наред.

# 18
Моята жена като беше бременна изобщо не искаше - страх я беше за детето.

# 19
  • София
При една нормално развиваща се бременност, подобни страхове са неоснователни.
Сексът в по- късните седмици спомага естественото раждане, поддържа връзката здрава и емоционалният баланс на жената.
Страх не трябва да има в нито една страна, просто трябва знание и трябва да се говори.

# 20
  • София
Преди дъщеря ми имах една неуспешна бременността във 2ри месец. След като забременях пак, въпреки че всичко беше наред и уж може ме беше страх и не правихме през цялата бременност. Да не говорим , че и баща ѝ (още при 1вото) каза: "Моята работа няма работа при бебето" Simple Smile
Та, ако всичко друго е наред не се вторачвай в глупости. Особено накрая, то и тежи, обувките не можеш да си обуеш, какъв секс. То, вярно, че хормоните пощръкляват, ама...

# 21
  • France
При една нормално развиваща се бременност, подобни страхове са неоснователни.
Сексът в по- късните седмици спомага естественото раждане, поддържа връзката здрава и емоционалният баланс на жената.
Страх не трябва да има в нито една страна, просто трябва знание и трябва да се говори.
Факт! С втората ми бременност правихме секс до деня на раждането, в ранния следобед. Към 16-16:30 ми изтекоха водите, в 21:30 гушках бебе. Роди се бързо, безпроблемно, с болезнени контракции само в последните 2 часа и без нито един шев, а беше почти 4 кг. Правете секс, той е здраве.

# 22
  • София
Моят мъж беше същият Simple Smile Нещо в главата е, не бой се, ако продължи и след раждането тогава се притеснявай. Не му беше комфортно на човека, а аз бях полудяла. Толкова ми се правеше секс, че го преследвах като гладно улично куче. Няколко пъти просто му се метнах без право на глас, какво да прави човека, поддаде се Simple Smile След като се възстанових нещата си дойдоха на мястото и всичко си беше по старо му! Моят мъж също смяташе, че ще навреди на бебето, сега му казвам, че е такъв характер защото ме е държал без секс и съм предала хормонален дисбаланс Simple Smile Естествено в кръга на шегата. После му казах, че ще родя второ дете ако се подпише някъде, че ще правим секс, иначе - НЕ Wink

# 23
Спокойно, нормално е в 8 месец да няма предишното желание. Казвам ти го като мъж. И при мен бе така. Притеснявах се че ще стане нещо лошо.
След време ще се сещаш с усмивка за създалата се ситуация.

# 24
Здравейте,
Бременна съм почти в края на 8-и месец. С моя мъж бяхме заедно около година преди да забременея и всичко беше наред - имаше страст и всичко. Аз още когато го срещнах, разбрах, че е мъжът за мен.
Той не е човек, който изразява любовта си по традиционния начин, но в грижата му си личи всичко. Затова и съм изключително объркана, че откакто забременях вече отбягва интимността в леглото. Нищо друго не се е променило - гледа ме като писано яйце, всяка прищявка се изпълнява на момента, има желязно търпение с хормоналните ми кризи, но сексът просто липсва.
Говорихме доста, аз му обясних, че това ми смачква самочувствието, той твърди, че когато е отишъл на лекар са му казали, че е напълно нормално в този период, уверява ме, че всичко ще мине щом родя и се стабилизират нещата, но аз не знам...
Може да има и отношение с факта, че той е изгубил и двамата си родители на много крехка възраст и сега се страхува да изгуби и нас, не знам, объркана съм защо така се случва.
Има ли някой друг, който да е изживял нещо подобно и оправиха ли се нещата при вас?
На голяма част от мъжете мисълта да правят секс с бременната си приятелка им се струва направо гнусна. Така, че не се чуди защо мъжът ти отказва секс. Говорил съм с други мъже по тази тема. На мен не ми се струва гнусно това да правиш секс с бременната си приятелка, стига всичко с бременността да е наред.

Съвсем се обърках... секс с бременна приятелка верно е гнусно.
Секс с бременната ти жена е друго нещо.

# 25
Еми то може и да не правите "традиционен" секс, ами ... някакви други задоволяващи неща... Иначе според мен много мъже са така по време на бременността на жената, не е нещо нечувано. Според мен секса не вреди в този период, даже нормално ми се струва да се прави, сега позите са малко ограничени... SatisfiedSatisfiedSatisfied
Нетрадиционните занимания са решение на проблема в този период 😊😊😊

# 26
Както вече са писали, сексът подпомага раждането и е възможно в най-последните седмици да ви го изпише лекарят. Wink

# 27
Моя мъж бях в 7ма седмица когато разбрахме,че съм бременна и от тогава не ме докосна през цялата бременност,каза,че му е некомфортно,защото има бебе вътре и аз уважих това. Говори с твоя мъж направоо ако още не си и ще разбереш причината

# 28
Както вече са писали, сексът подпомага раждането и е възможно в най-последните седмици да ви го изпише лекарят. Wink
Предполагам, че го изписват като сироп или свещички.
На по-загорелите бременни може да им изписват секс даже в родилното.

# 29
Е, на последните прегледи повечето лекари препоръчват да се прави секс и да се качват стълби, за да започне раждането.

Общи условия

Активация на акаунт