ВИНА - тема 2

• 39 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Доколкото разбрах монахинята оказа на Цвета правни услуги.
Кой знае преди да се замонаши дали не е била някой мастит адвокат или друго в тази област.
Е,тя нали каза,че преди да влезе в манастира е била адвокат.Монахинята.

# 361
Игуменката каза, че е юрист, доколкото си спомням. Това е малко по-общо от адвокат. Тя е интересен образ. Стана ми много тъжно за нея в последния епизод. Явно има интересно минало. Не знам дали са споменали как тя и Цвета са станали близки и какво ги свързва. Изпуснала съм. Изобщо, имам много празнини около характерите. Това не е епичен роман, но се надявам да научим и повече детайли за тях.

# 362
  • София
Адвокат каза конкретно в една от сериите.
А относно познанството им само правят намеци и явно ще е съществена част от разкритията на финала.

# 363
Адвокат каза конкретно в една от сериите.
А относно познанството им само правят намеци и явно ще е съществена част от разкритията на финала.
Така е ! По точно в последната серия,каза на Цвета: ,,Знаеш,адвокат съм "

# 364
Филип и Елина са интересни, многопластови характери. Имат минали, емоционални травми (кой ли няма?), единия преоткрива Родина, земя и желание да се слееш с нея, другата се завръща поради нейни си причини и май лиже рани от мъж и затова е турила емоционалната бронежилетка…, всичко е за хората - аз тотално ги разбирам и двамата.
Едно сближаване - звезди, лозя, щурчета, вино, целувка и колко му е, станала работата! Просто ще се получи като му дойде времето! Не ща да ми показват кревати и сексове, а вълнение, споделена емоция..Айде стига само болка и работохолизъм🙃

# 365
  • Бургас
Е, можело и с 👗! Просто трябва повод, явно. Любопитна съм. 🍷

# 366
  • Галифрей
Е, можело и с 👗! Просто трябва повод, явно. Любопитна съм. 🍷

Има хубави крака 😘 Направила се е малко на мадама

# 367
Мхммм, за миг се загледах коя е Satisfied

# 368
ЗДРАВЕЙТЕ!  Blue Heart

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

ДА ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И СПОКОЙНА И МИРНА ПРОЛЕТ! Hands Pray

# 369
Вина са публикували:
Мартеничките са бели🤍 и червени♥️,
розе няма! Честита Баба Марта!!!
Бъдете здрави!🍷
До утре!

Ето защо нямало розе хаха

Лорде, чудесен бас, любимият ми сорт е Мавруд.

# 370
Нали? и особено ако е от Асеновград. Цена си няма Асеновградският Мавруд.  като седна в ресторант първо гледам дали има Асеновградски мавруд. Ако няма - гледам дали има какъвто и да е мавруд. И вече ако и мавруд няма гледам червените вина (белите не ги признавам - много са "леки") Обичам червените вина, и филма много бързо ме спечели. Ама розето малко ми сладни, не е за мене. Не че няма да го изпия ама ми сладни. На нова година бих някакво италианско и после испанско. Италианското бе хубаво, но ме се стори една идея по-кисело от нужното. Испанското бе остро вино, пареше езика и много ми хареса.
От недотам квалитетните марки бих заложил на Мелник или на хан Крум.

Много ми хареса, че всяка серия във филма е кръстена но сорт вино.

понеже си честитим баба Марта, се сетих нещо като скоропоговорка, която знам от баба ми (тя е от Кюстендилско, от едно село в община Невестино)
- секъл Сечко не секъл - на пролет се размириса!
Пролетта вече иде, приятели.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 13:40 от Лорд Сняг

# 371
ЧБМ и от мен!
Относно виното, нали знаете, има само една песен за бялото- бяло вино, що не си червено Simple Smile

# 372
има и още една приказка.
Бялото те удря в краката, а червеното - в главата.

а също и:
От бяло ти ти се доспива, от червеното искаш да танцуваш по масата.

Показателно е, че има толкова песни за червеното вино - и нито една за бялото.

Червено вино снощи пих...
и капка не остана...
по устните ми щом гори
целувката на Ана

# 373
Ох, ни бяло обичам, ни червено. Абсолютно еднакви са ми Joy не ме линчувайте! Grinning

# 374
И в къщи не се обича и пие.

Общи условия

Активация на акаунт