ВИНА - тема 2

• 39 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Елина не прилича на жена, която е много страстна и ще се хвърли от вратата за краката, в смисъл, че е голям темерут и няма нужда от секс и близост.  Евентуално, ако се стигне до креватни изпълнения, си представям как по средата се ядосва на Филип, че нещо е объркал, вдига му скандал, става и си тръгва и отива да зарязва лозата...

Аз някак не мога да си представя Елина с никакъв мъж, не само с Филип. Не ми оставя усещане, че има нужда от някой друг, че иска връзка, семейство и т.н. Тя говори само и единствено за работата си, сякаш от нея получава всички емоции, от които има нужда.

Аз пък не чакам кога ще се съберат младите Grinning даже не го мисля. За мен акцента е друг, тях двамата ги възприемам като partners in crime, като двама с обща цел, помагат си взаимно да възродят нещо, на което и двамата държат.

# 346
  • Галифрей
Като я гледам мисля,че е асексуална и антисоциална. Няма нищо лошо в лошо в това, но е  наследила е малко от държанието на родителите си.
Наско е по-дразнещ от нея 😂
Единственото което виждам в Елина и Филип е да управляват заедно винарната само това. Надявам се,че в описанието са излъгали,че бъдат двойка. Или са имали предвит безнес партньори.
Сериала си е много хубав не искам да бъдат “ романтична двойка” много ще е неловко и криндж. Не е нужно това.

# 347
Сериалът си мина вече и без любовна нишка, пък какъв хубав е. Масово се залага на някаква любовна история, всичко друго е за фон. А тук основното не е любов и това много ми харесва. Също не се усеща да има главни герои. Всички са главни герои, всеки е в сериала с мисъл и голяма роля. Наистина много добра работа на сценаристите. Ето, че може да е интересно и без "обичам те, не те обичам" и така 120 серии.

# 348
Това че няма главни герои според мен е голямо достойнство на филма. Наскоро даваха документалният филм на неизлъчвания филм "Спасение" (1987),  в който Охрид спасява 20 български войници от разстрел и затова градът става заложник на германците и накрая се откупува със златото на жителите и със златния кръст на църквата.
Та гледайки филм за филма точно обясняваха и там, че силата на филма е, че няма някой да е в по-главна роля от останалите и никой не пречи на другите.

# 349
Да, точно, Ели-Мели. Сериала е толкова добър, че няма нужда от любовна история, за да е интересен.
Всички герои са увлекателни, любопитни, интригуващи, всеки си е на точното място в историята.

# 350
Да се изкажа и аз по любовната линия в сериала - направо и мен ме е страх ,че ще го окепазят, не ги бива в тези сцени  - нито сценаристите, нито режисьорите , нито пък актьорите ,не се сещам за някоя сполучлива екранна двойка от български сериал напоследък Thinking Всичко се получава много криндж , поне за мен Simple Smile

# 351
Ами стъпал е на много здрава основа, затова е хубав без сладникавите нотки.
Наскоро гледах едно предаване, в което говореха за сюжети на приказки, филми... Та всичко започва от някаква липса на нещо или от нарушаване на забрана Simple Smile А тук липси много, в кой ли не, затова няма и главни герои, всеки си е с неговите драми.

# 352
  • София
В случая мисля, че добре ще им се получи любовната двойка.
Не се насилват събитията, ще стане от само себе си.
И винарната ще си остане ама наистина семейна.

# 353
ако не е тайна какво е криндж?

# 354
Ситуация в която гледаш примерно нещо и хем ти е смешно, хем изпитваш леко неудобство, срам. Няма точен превод на български. Една от най-използваните думи от тийновете.

# 355
  • Галифрей

Ознавача неловко,гаф,изцепка и др. Много значения има. Общо взето като гледаш нещо и се чустваш неуместно,модерен начин на изразяване.

# 356

Така го употребявам - неестествено ,неловко усещане у гледащия. Аз леко прихващам от мойте тийнове ,извинявам се за което Blush

# 357
Имам 2 предположения за любов. Едното е накрая в последния епизод, просто да дойде момент да се доближат и целунат, другия е примерно в 9 или 10 нещо докато са нервни  да се доближат внезапно.

# 358
Аз обаче имам забележка към БНТ Grinning Как може така да изпляскат спойлер още преди началото на сериала и вече не знам колко серии очакваме да видим как ще се стопи ледената принцеса. Ако пък се окаже, че случайно ще има втори сезон и това ще се случва там, си е направо излагация да си го напишеш на сайта преди началото. Не че най-вероятно нямаше да се досетим и все пак...

# 359
Ами нали това е целта – да гледате и да чакате. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт