ВИНА - тема 2

• 39 298
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Да си кажа и аз за Филип🙃
Хвана ми окото още в първи епизод, писах вече тук, че точно такъв тип мъже харесвам🙌 Допадна ми тази емоционалност, с която подходи към спомените си, към земята, всичко ми се обърна и на мен, докосна ми тънката струна, признавам❤
Не очакваше всичко така да го връхлети, не беше готов и за реакцията на Марта - оказа се напълно неподготвен. Беше готов да се бори, но тя си тръгна🤷🏻♀ И понеже не е нито женкар, нито сваляч, то си му личи по всичко, не налетя на Елина, а изпусна онзи нелеп въпрос за секса…Аз се втрещих от непохватността му, но ако бях на мястото на Елина, не бих се засегнала, а по-скоро бих си казала, че пича просто е баш като в небрано лозе 🤣 и иска да скъси разстоянието, но не знае как?!?
Мъжката непохватност в подобни моменти даже може да е очарователна🙃
Мразя обиграни играчи, но това си е лично мой анализ на ситуацията🤔
Те и двамата са непохватни, личи си обаче, че не са съвсем безразлични.
Докато с Радост е нещо по братско-сестринско, ми се струва?!? Той е един вид работодател-закрилник.
А Харизанов младши?! Ми не го виждам с никоя засега. И Елина, и Радост май са доста серт за него🤣

# 196
А, той Филип според мен е скрита лимонка. Взе да се отпуска по малко. Иначе все пак след смъртта на сина си е депресиран и няма как да го дава весело, лежерно и флиртаджийски.

# 197
  • Велико Търново
Веселяшка вече е написала името на героинята на Климентина - Радост. Същото като в "Белези". Странно ми е като дублират имена, сякаш пък нямат никакъв избор.

# 198
А, той Филип според мен е скрита лимонка. Взе да се отпуска по малко. Иначе все пак след смъртта на сина си е депресиран и няма как да го дава весело, лежерно и флиртаджийски.
Да, определено има нещо такова…
Той си беше дошъл семейно, пък какво стана? Не знам, няма вид на флиртаджия, те не се дънят с непохватни фрази за секс като него🙃 Интересно ми е как ще стане свалката с Елина🤔 И тя непохватно занарежда за дивачката, обвила бедра около френския аристократ, ама да видим🤣 Може пък да си линее по “пропуснатата възможност “ с французина, знае ли човек??
То май Харизанов много го раздаваше флиртаджия, ама го отрязаха доста брутално…и оттогава се скатава🙈

# 199
  • Галифрей
Вие много си харесахте младият  Харизанов 😂

# 200
  • гр.София
Филип и Елина са като чичко и леличка в сравнение с Радост и Пламен. Та,не ги виждам така да се омесят.
А,за Силвия Лулчева. Свикнала съм да е глас зад кадър- от реклами и дублаж на филми,че и сега ми е достатъчна от разстояние.

# 201
Най-накрая го гледах и навакса с темата, едвам се удържах да не ви чета 😊
Защо Елина се държа така по телефона ли? И аз както Зиги е писала съм на мнение, че по този начин прикрива самотата си и отдадеността си изцяло на работата!
И за Бончев, макар, че не му е скучно, мисля, че толкова се е отдалечил от себе си, така се е оплел, че е един самотник. Любовницата го използва, с жена си са в някаква измислена влюбеност, дъщеря му според него не оценява това, което той прави за нея...
Наско и Елина са на двата полюса във философията си за технологията на виното. Ще я объркат Радост 😄 Единият говори сорт и нищо друго, другият за характер на технолога, а всъщност са и двете и не само Simple Smile
Хареса ми как Филип съдейства на Елина за омекотяването в отношението й към Наско, а от там и към мъжете като цяло. Да ги накара да се чувстват значими... Ще я бъде!
Цвета го играе бунтарка, ще видим докога. Видяхме, че малко й трябва да се размекне и Бончев знае това и знае как, въпреки, че сега му свива сърмите.
А в ютюб към епизода пише и сезон 1, дали не значи, че ще има и още 🙄

# 202
И за Бончев, макар, че не му е скучно, мисля, че толкова се е отдалечил от себе си, така се е оплел, че е един самотник. Любовницата го използва, с жена си са в някаква измислена влюбеност, дъщеря му според него не оценява това, което той прави за нея...

Ммм точно, много се чудех как да го изразя, но и моето усещане е такова. Бил е добряк на младини, амбициозен и т.н. обаче с времето така е оплел конците, че не е разбрал как и кога е стигнал дотук и сега не може вече сам да се познае, самотник е наистина. Ако пък винаги си е бил гадняр, то сигурно и ние сме повлияни от неговата харизма Grinning

# 203
Абсолютно никаква харизма не виждам у Бончев, както не виждам и у Елина. И двамата на неприятни за общуване. Но там явно, ако си мил и благ като майката хора като дъщерята и бащата ти се качват на главата.
Добре че се появи момичето от кафето да внесе малко хубава женска енергия, че тази Елина..

# 204
Е как, Билалов е симпатяга (не мога да го нарека красавец) и много, ама много добре играе. Успява да ме накара да харесвам лошия, какво повече?

# 205
Да, Билалов ме кефи, говоря за Бончев.

# 206
Да, Билалов ме кефи, говоря за Бончев.

А объркала съм се Grinning

# 207
Е как, Билалов е симпатяга (не мога да го нарека красавец) и много, ама много добре играе. Успява да ме накара да харесвам лошия, какво повече?

Точно, има красиви като картинка хора бе грам харизма , след  10-тата минута ти е безразличен.

# 208

Ммм точно, много се чудех как да го изразя, но и моето усещане е такова. Бил е добряк на младини, амбициозен и т.н. обаче с времето така е оплел конците, че не е разбрал как и кога е стигнал дотук и сега не може вече сам да се познае, самотник е наистина. Ако пък винаги си е бил гадняр, то сигурно и ние сме повлияни от неговата харизма Grinning
Голям добряк е бил, щом Зоя като му чу името каза на Филип бързо да  се маха от там.

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 12:41 от пеп-4o

# 209
Няма как човек да е бил добър и да стане лош.
Както няма само лош или само добър човек. Всичко зависи от обкръжение, среда и пр.
Е, има изключения.
Понеже симпатизираме на Бончев, няма как да реша, че  на младини е бил бял и добър.

Общи условия

Активация на акаунт