ВИНА - тема 2

• 39 311
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Тя сама каза, че е била адвокат и явно нещо във връзка с работата й я е обърнало към религията. Поне от подмятанията й аз го тълкувам така, че с помощта за Цвета се връща към неща, които е искала да забрави и как всеки рано или късно се среща с греховете си.

# 316
Адвокатка е била май, нещо такова се спомена в предишна серия.

# 317
  • София
Това, че е казала точно за адвокатстването съм го пропуснала, а уж гледам всичко.
Виж, че каза, че я връща назад Цвета, да.

# 318
  • София
В предната серия го каза. Мисля, че докато седяха на кафе в Сандански. Не съм сигурна за точния момент, но го коментираха.

# 319
По-скоро като счетоводител или финансов ревизор си я представих аз игуменката, но не гледах съвсем внимателно и вероятно вие сте прави.

# 320
  • София
Аз мисля, че точно като адвокат се е наложило да измъкне някой от голямо престъпление и сега изкупва собствената си съвест.
Дори го навързах със смъртта на сина на дядо Станко. Не знам дали ще има общо, но акцентират много върху недомлъвките около случилото се.

# 321
Off topic: Мен ми допада как режисьора и Джукелова работят заедно без проблем макар да са разделени отдавна, за тези среди си е подвиг! Браво!

# 322
Според медиите от 2021 те са се събрали пак. Дори и да не са, за мен и двамата са невероятни професионалисти, за да оставят развода да им пречи.
Диана, снимките от винения тур са от миналата събота, когато беше празника на виното във Вила Мелник и някои хора от екипа са били там.

# 323
По повод дали Елина е набутана във винарната от баща си, аз имам спомен, че в началото стана ясно, че Андрей е помолил Тодор да я вземе на работа. Или съм сънувала?

# 324
Гледам повторението на 7-и епизод и ми стана отново смешно на тази реплика на Бончев към Цвети:
-  ''Дарила си 2 тона хранителни продукти на Епархията зад гърба ми! Ти к'во да не зареждаш Ноевия ковчег?  Joy  Trollface

По повод дали Елина е набутана във винарната от баща си, аз имам спомен, че в началото стана ясно, че Андрей е помолил Тодор да я вземе на работа. Или съм сънувала?
И аз това помня.

Много ме радва момичето Радост хаха
- Филип ''ще сменяме името на винарната''
- Радост ''много яко, чудех се как да ви го намекна'' Joy Heart

# 325
Адвокатка е била монахинята.

# 326
Днес, гледайки повторението, се сетих как си изгубих времето няколко вечери и дадох шанс на  онази мега рекламирана боза "С река на сърцето".

# 327
Днес, гледайки повторението, се сетих как си изгубих времето няколко вечери и дадох шанс на  онази мега рекламирана боза "С река на сърцето".
Аз издържах само два епизода и дотам🙄🤣

# 328
Здравейте на всички, съвсем случайно попаднах на темата и поизчетох назад какво сте писали. Доста неща сте разнищили, направи ми впечатление, че повечето виждате отношенията между Филип и Елина като невъзможни. Аз пък от втория епизод вече чакам кога ще се развият, все още мисля, че ще има нещо там. Когато я попита и от колко време не е правила секс... Някой, ако няма грам интерес към друг човек, едва ли би си позволил толкова дързък и личен въпрос. А още в първия епизод доста ясно показаха пропастта между Филип и Марта, струва ми се, че там няма път назад. Филип не е единственият живял в чужбина, който връщайки се към корените и към детските си години, открива себе си и това, което му е липсвало, дори когато е имал "всичко" в чужбина.

Аз съм толкова влюбена в този сериал, че всеки епизод вече съм гледала по 2-3 пъти и с всяко гледане откривам, че съм пропуснала нещо предишния път. Някой беше споменал, че има доста недомлъвки и наистина е така.

Актьорската игра и подборът са много на ниво. Адмирации.

# 329
А то сигурно ще има нещо между Филип и Елина, но аз лично не го виждам. Нито в погледи, нито в отношение, нито като език на тялото... или актьорите са мега зле или режисурата... Казвам го с най-добри чувства, сериалът е супер, изпипан, много ми е харесва и се нарежда е списъка ми с любими български сериали. Но аз нещо тази Елина не мога да я харесам, тя е единствения кусур на сериала в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт