ВИНА - тема 2

• 39 280
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • Галифрей
За момент помислих,че ще убие кончето и бях “ Не го прави,не го прави.” В напрежение ме остави,  олекна ми направо щях да го натупам!! Само обви краката й за да не оставя следи и да не тропа. Според мен нищо лошо няма да й направи,само я отвлече за откуп. На него му трябва пари за да се отърве от мафията.  Щом Цвета не му дава достъп до сметките и той взима всякакви мерки. Харизанов ще му даде чувал с пачки на Алеко.
Цвета ме дразни, общо взето много драматизира. Той не искаше да я удря, обаче тя го предизвика. Грешката на Андрей е че не влага чувства да я размекне. Ама тя защо просто не му остави достъпа на банката и така ще се разделят и няма да се измъчват взаимно. Нямаше да му се налага да краде кобилата.
Филип и Елина започнаха да се зарибяват,много реалично показаха чата и как се чудят “ да напишеш,че го харесваш ама да не разбере го харесваш найстина”
Хареса ми тяхното сближаване в един епизод две прегръдки. Споделят чувства и тн. Ясно е че не са такива хора да изневерят. Започвам да ги шипвам. Вижда се,че се харесват. Радвам се че си върнаха лозето.
Брей тая Антония си обича шугар дади. Щом види 50+ с пачки айде в леглото му. Единият я остави и се хвърли на другият. Срам няма.

# 436
И аз в началото се притесних, че ще убие кончето.
Ще скандализирам, но на мен в случая ми хареса Антония. Тя така и така си лягаше с един чичка за пари, които не получи. Защо да не отиде при по-богатия му враг? Ще работи по ипотеката жената Joy
Филип ме подразни от миналия епизод как грубо отряза Марта. Не, че тя не се държеше троснато и студено, но той беше този, който наруши плана и поиска коренно да си промени живота.
Елина имам чувството, че в нея бушуват нон стоп емоции, но много се сдържа и се държи троснато, понеже не знае как да ги изрази. Чудя се даже била ли е досега интимно с мъж? Или не, или някой много я е наранил.

# 437
Той не искаше да я удря, обаче тя го предизвика.
  Точно тая реплика като я чуя, и се изприщвам - няма значение предизвикала или не, нямаш право да удряш човек и това е, няма оправдание, нито дори обяснение за физическото насилие.
  Антония е дъно, но пък никой не е убила, не е крала 🙄. Мария-Магдалена също е била лека жена. Така че аз съм ОК, взаимноизгодна сделка.

# 438
  • Галифрей
Насилие с друго  насилие води само до разруха. Сцената с шамарът беше силна,личи си че се изплашиха. . Гледала съм и други продуцки където се млятат, обаче тук актьорската игра и първият шамар който само й зачерви лицето създаде  още по -голямо напрежение и тревоги. Какво да кажа неворятна игра 😘  Аз не съм на ничия страна и се двамата са лика прилика. Хем ги разбирам,  хем ме дразнят 😂 Вътрешният контрол е важен дори ако някой те дразни и лази по нервичките. Спокойствие това е важното.
 Един  от любимите ми сериали злодейка беше казала един хубав и силен цитат “ Жените са много опасни от мъжете”
Видях промото за следващият епизод, става интересно. Загадката се разплита около родата на Филип. Видях, че дават кадри от 40-те как бягат през гората.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 00:55 от Диана Бишоп

# 439
Аз пък направо си отдъхнах след шамара като се разбра, че се случва за пръв път 
Като го видяхме какъв е Бончев...

# 440
На Антония Харизанов ѝ подхожда повече от Бончев. Харизанов е тип мутра, но като всички мутри и новосъздадени богаташи умира да се прави на ларж и особено  - пред хубави жени.
Антония усети, че има значително по-голям шанс да го изцеди отколкото стипцата Бончев и се възпоплзва. Не намирам нищо ненормално в това, жената е прагматична. има ипотека да изплаща. Явно като всяка завършена проститука е пресметнала, че има хора които продават телата си за пари (каквито са своего рода и наемните убийци) и че това си е вид занаят.

В края с кобилата обаче мисля, че Антония усети, че става нещо грозно, и тъй като не искаше да се замесва в повече скандали побърза да изведе Харизанов.

Иначе - Бончев е прецакал Харизанов с някакъв проект, оня тръгва да му го връща с винарната. Сега според мен Бончев ще го рекетира с коня. При е малко вендета.

Бончев просто не го разбирам. Уж е хитряга, а е доста прост. Отдавна трябваше да каже на жена си за проблемите с мафиотите, тя щеше да го съжали, да отдаде на това напрежението и нещата между тях да се успокоят. Вместо това той ѝ се зъби и ѝ бие шамари, а не е в силна позиция.
Честно казано вече четири-пет серии чакам мафиотите или да отвлекат Елина или Цвета, направо се изнервих. Още като изчезна Цвета реших че са я отвлекли. Мисля че излишно разтегнаха нещата тук.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 03:00 от Лорд Сняг

# 441
Само 3 епизода останаха, а с любовта сме на никъде.

# 442
Абсолютно невъзможно ми е да приема Антония за фатална жена🙄
Тя е просто една нагла и посредствена грозница.

# 443
Конната база е написала" Кончето е живо и здраво и очаква участие в следващи епизоди🙂😘" 🐎

# 444
Антония е типичната ковра, лесна, търсеща власт, пари, обижда, заяжда се и като гледам Андрей ще я разкара от заведението.

# 445
Както предположих, Антония се лепна на Харизанов или той я забърса, няма значение. Не съм гледала актрисата (Антония) в други филми, но тук е най-неубедителното лице и игра.
Серията ми хареса, много неща се случиха, вече виждам и чувството вина (у Филип, заради тръпката му към Елина) в заглавието.

# 446
Ауу страхотен епизод!И по стара българска традиция най-интересно става на финала.Simple Smile
Не ми харесва Елина и това е,невероятно нервна персона.Чак в речта ѝ личи-забързана,треперлива.Филип ще си сложи таралеж в гащите с нея ми се струва.
И аз смятам,че Цвета ще разбере някак проблемите на мъжа си и ще помогне с каквото може.Така е устроена,макар че той няма заслуги.
Двамата богаташи си правят номерца и удари под кръста.Кой знае от кога се борят за властта в града,така че нищо ново под слънцето.

# 447
Много ми харесва лекотата и чувството за хумор на този, който оперира страничката на Вина 😀

# 448
Хубав епизод, да.
За Антония, може да звучи наивно от моя страна, но се изненадах. Чак пък толкова да е голяма ипотеката... Явно с Бончев не е било просто заигравка за пари и кариера, просто това й е стила. Дет се вика, толкоз може. Тук поне няма после на кого да се извинява.
Чатът беше много сладък и някак от там дойде лек тласък в развитието на отношенията им. Все още обаче ми е трудно да ги видя като двойка.
Геро на търга беше топ!!!
Дразнещо беше Елина да звъни през 5 мин и да дава зор с този тон. Какво може да направи Филип от разстояние, само го спича!
И аз се притесних за кончето. Бончев, вместо да се опре на Цвета, която със сигурност ще му даде парите, ако разбере бакиите му, го играе прост и с някакво достойнство. Един вид не иска да преклони глава пред Цвета. С шамара просто не издържа, което показва колко е слаб психически. Не вярвам в думите на Цвета, че иска да го види мъртъв. Просто и тя се прави на силна. Лика прилика са си!
Циганинът със сватбата беше много як 😆 и хитър- не иска да се забърква!

# 449
  • Галифрей
Мисля си,че е хубово и реално показват отношенията между Филип и Елина. Хем показват,че имат интереси и се харесват но спазват дистанция. Вярно,че тя е цупла и се филмира,но пък не е лоша жената.
В повечето тв сериали и филми, някой път показват не приятна двойка. Карат се, сдобряват се,лигат се, токсични и тн. Дразни ме. Радвам се,че тука не показват секс сцените.

Общи условия

Активация на акаунт