Септември 2022 Тема 3

• 20 675
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Най-добре посети дерматолог Simple Smile

# 106
Nikol_Triovа аз от както открих корейската козметика не я заменям за друга .Корейките ги признавам по крижа за кожата .Те имат много стъпки в ежедневната грижа за кожата .Аз съм се спряла  5-6 стъпки според зависи .Много съм доволна .Продуктите за коса са също много добри.Аз пазарувам директно от корейски сайтове.

# 107
Момичета имам едно питане. На смесено хранене сме (хумана и кърма) скоро ще станем на 6м. и взимам на аптамил1(от 0 до 6м) обаче гледам че двойката започва от 6м. Та въпроса ми е като направим 6м да взмам двойка ли?  и за залъгалките по същия начин се чудя има от 0 до 6 и от 6 до 18. Ще питам педиатъра, но и вашето мнение да видя. Благодаря Simple Smile

# 108
  • София
Никол, и аз съм така, някакъв ад, чак се лющи, мислех, че е от възрастта, но може и от хормоните да е. Аз си слагам корейски крем, преди бях юного доволна, сега не помага грам. Нищо не помага. Мажа и едни масла от Зоя- еми попиват моментално- все 1 мажа вода....

# 109
Никол, На децата за атопичния дерматит, бяха предписали, масло за баня Линола фет, то е и за възрастни със суха кожа, аз го пробвах, става ми мека кожата., предполагам че и на теб ще ти подейства добре и е безвредно.

Аз пък съм със страшен косопад, но поне расте и нова коса.... Вчера водих децата на консултация и педиатърката забеляза косопада... То косми на всякъде от мен Confused каза ми да изследващ щитовидните хормони.

# 110
В Рамус имат до края на месеца щитовидните хормони пакет за 50 лв. Аз пуснах миналата седмица разни изследвания. Само Вит Д ми е нисък, другото е ок.
Моята коса спря да пада, нищо не съм правила. Кожата само на ръцете ми е суха, но имам навика да мия с гореща вода и може би от това.

# 111
И на мен май спря да ми пада. Беше за около 2 седмици, а след първата бременност ми падаше около 3-4 месеца. Но хубавото е че наистина расте нова коса.
На мен витамин Д ми е критично нисък от години, но в последно време го вдигнах до минималната граница. Поне вече не е дефицит. Пия вигантол по 5 капки от много дълго време.

# 112
Никол, при нас за атопичен дерматит предписаха Bioderma Atoderm (Крем за нормална до суха и атопична кожа за лице и тяло). На бебчо добре му действа. Моята кожа никога не е била суха, в студовете само на ръцете ми става, но и аз понякога ги мия с гореща вода. И когато мажа бебчо и остане по ръцете ми повече от крема си го разтривам и усещам как хидратира и много бързо ми се оправят ръцете.

# 113
И  мойте са с атопичен дерматит и на тях им предписаха биодерма атодерм. Не го сменяй щом ви помага, аз миналата седмица като ходих да купувам биодерма и беше свършила в аптеката, взех юриаж на който пише същото, като на биодермата, на другата сутрин бяха обринати от него, цяла седмица пиха противоалергично.
А аптекарката ми каза, че юриаж е висша козметика и била по добра от биодермата... Confused

Никол, при нас за атопичен дерматит предписаха Bioderma Atoderm (Крем за нормална до суха и атопична кожа за лице и тяло). На бебчо добре му действа. Моята кожа никога не е била суха, в студовете само на ръцете ми става, но и аз понякога ги мия с гореща вода. И когато мажа бебчо и остане по ръцете ми повече от крема си го разтривам и усещам как хидратира и много бързо ми се оправят ръцете.

# 114
Nikol_Triovа аз от както открих корейската козметика не я заменям за друга .Корейките ги признавам по крижа за кожата .Те имат много стъпки в ежедневната грижа за кожата .Аз съм се спряла  5-6 стъпки според зависи .Много съм доволна .Продуктите за коса са също много добри.Аз пазарувам директно от корейски сайтове.

От къде пазаруваш ти и как стоят нещата с доставката, а и би ли ми препоръчала марки или серия ( 30+ нещо анти ейдж и хидратация вероятно ) защото малко ми омръзна да давам 300-400 лева за кремове и серуми, а все едно с бочко се мажа 🥲😬😳

# 115
Panda има тема за азиатската козметика. Заповядай в нея. 😀
Аз също ползвам такава и съм много доволна. То не е само крем, а цялостна грижа.

# 116
Здравейте, нещо западна активността. Да не сте във фейса? Ако там има някоя потайна група, ще ме добавите ли 🤍

# 117
Здравейте, и аз се чудя къде изчезнахте. 
Малката навършва  5 месеца днес, та започнахме захранването.
Не беше очарована. Реших да дам чиста тиква.  Уж не беше прекалено гъсто ама не и допадна, и веднага заключи устенцата. Добавих АМ, за да стане по-рядко и  успях да пробутам малко. Тя след като заключи устенцата  няма отваряне, та  баща й трябваше да я забавлява, за да ги отвори.
Ще видим утре как ще е.

# 118
  • Варна
Даа, пишем в чата във фб групата. Вие не сте ли в нея?

# 119
Здравейте, и аз се чудя къде изчезнахте. 
Малката навършва  5 месеца днес, та започнахме захранването.
Не беше очарована. Реших да дам чиста тиква.  Уж не беше прекалено гъсто ама не и допадна, и веднага заключи устенцата. Добавих АМ, за да стане по-рядко и  успях да пробутам малко. Тя след като заключи устенцата  няма отваряне, та  баща й трябваше да я забавлява, за да ги отвори.
Ще видим утре как ще е.
И моята беба стана днес на 5 месеца. Миналата седмица дадохме да пробва тиква, изяде една лъжица и повече не сме захранвали. Не проявява интерес. Ще пробваме пак след десетина дена.

Общи условия

Активация на акаунт