Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 750
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
Ние нали се преместихме в Стара Загора. Сега трябва да си търся тук гинеколог. Една позната ми обеща, че ще ме свърже с нейния,  от която е много доволна. Та като отида, ще питам. Ако в темата някой може да ми препоръча също, ще съм благодарна.

# 406
  • На изток от Ада
О ,Мини тук ли си ? Пиши ми . Иначе гениколаг Иван Иванов

# 407
Тук съм, Насито. Grinning Хайде, дай Боже, да забременеем двете, да ги износим и да си тикаме количките заедно. Grinning

# 408
  • Замък сред облаците
Минах на преглед и е както очаквах. Кухо яйце е, не се е оформил ембрион въобще. Спирам лекарствата и чакам до уикенда да видим дали ще тръгне спонтанно изчистване и ако не, другата седмица ще обсъждаме кюртаж.

# 409
  • На изток от Ада
Еее Аа, изтървала съм . Тези кухи яйца от какво се случват ?
Мини с удоволствие,  но моята е дълга и широка,  но кой знае

# 410
  • Замък сред облаците
Най-вече от некачествени яйцеклетка и/или сперматозоид. Просто не се развива ембрион.

# 411
АА, съжалявам. Hug Пожелавам скорошна нова бременност до успешен финал.

Дописвам, че забравих. На нас ни изписаха Л глутатион да пием с мъжа ми. Помагал за качеството на яйцеклетката и сперматозоидите.

# 412
  • На изток от Ада
Аз кухо съм нямала.  Той е с астенотетразооспермия  мъжа , но с добра фрагментация  .

# 413
  • Замък сред облаците
Аденомиозата е при жените. Може би имаш предвид астенозооспермия?

# 414
  • На изток от Ада
Аденомиозата е при жените. Може би имаш предвид астенозооспермия?
да уж да по -лесно пиша с няколко букви и излизат . Ама като не гледам.

# 415
АА, нещо съм изпуснала за проблем при теб. Съжалявам за лошия развой на бременността. Пожелавам ти да преминеш бързо и безболезнено през всичко и когато се решите отново за детенце, вярвам и ти пожелавам безпроблемна, щастлива и успешна бременност. Силни прегръдки.Heart

# 416
Здравей, на мен ми препоръчаха Божидар Иванов, но все още не съм ходила и нямам преки наблюдения.

Ние нали се преместихме в Стара Загора. Сега трябва да си търся тук гинеколог. Една позната ми обеща, че ще ме свърже с нейния,  от която е много доволна. Та като отида, ще питам. Ако в темата някой може да ми препоръча също, ще съм благодарна.

# 417
Много съжалявам, АА!

Дано мине по най-лесния и най-безболезнен начин!

Успех занапред желая!

# 418
Благодаря, Лалова! Simple Smile

# 419
АА, съжалявам, че така се стекоха нещата. Не унивай, скоро пак ще си в играта и всичко ще е наред Wink

Общи условия

Активация на акаунт