Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 749
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • София
В Надежда ли сте? Там правят тази биопсия, мен ми правиха при д-р Калчев. Не знам до колко и какво ще покаже, ти си решаваш.

Това в болката, не мога да помогна, аз търпя много на болка, даже зъби правя без упойка за ужас на зъболекаря...

# 391
Благодаря за отговора Мацето, да в Надежда сме. На мен чуденето за биопсията ми идва от това, че нали всички казват как след аборт дори по-лесно се забременява, тялото има вече памет за бременност и т.н. и просто ми беше странно и ново сега като ми казаха, че всъщност аборта може да е причина тялото впоследствие дори по-трудно да забременее. И имам нужда от повече информация, за да преценя дали да се съглася на нея сега или поне след още един неуспех, ако има такъв.

# 392
  • София
Аз не вярвам в това след аборт по лесно се забременява. Първата ми бременност беше от първи опит за забременяване, след кюретаж последва пазене и на първия опит биохимична бременост. След това 5 месеца опити и чак тогава успешната бременост.

Аз по скоро в Надежда вяра нямам с тези постоянни биопсии...

# 393
  • На изток от Ада
То в Надежда да нямаш вяра.  Тези бързи прегледи комуникация с док езвън Надежда 0...
Аз един странен въпрос пих Противозачатъчни и още едни хапчета  Фемара 2 месеца. Още в началото нямах желание за секс. Спрях ги на 23 02 . Правихме общо 4 пъти до сега. Той и на мм не му се прави. Ама аз преди и мастурбирах сега нищо. Уж сме на диета, аз не ми се и яде.

# 394
  • София
Не виждам смисъл от имплатанционния прозорец, все пак вече имаш една бременност и се знае кога е станала, нали е била асистирана отново?

# 395
Бременността, която завърши с аборт ми беше спонтанна (след нея имам едно инвитро неуспешно и без имплантация дори), но пък тогава ползвах лентички за овулация и пак знам кога е била, но реално имплантацията не съм сигурна на кой ден е станала.

# 396
Момичета, нормално ли е на тестовете за О.контролната черта да е бледа? Нещо са променили в ckearovu, преди имаха по- друг вид самите лентички и сега за пръв път ми излезе бледа чертата, дали е валиден теста?

# 397
  • Замък сред облаците
Бледи са докато се насища постепенно хормона принципно. Дай снимки.

# 398
АА, мина ли прегледа?

# 399
  • Замък сред облаците
Още не съм тръгнала, сигурно към 17ч ще стигна че съм и без час, а АГ е следобедна смяна. Да приспя детето, да се оправя, да го оставя на баща му нахранен…

# 400
  • Варна
Айде стискаме силно палци Heartpulse

# 401
Не съм спирала да стискам, откакто каза. Grinning
Успех, АА и моля те пиши като мине прегледа.

# 402
  • София
С теб сме АА!

# 403
Докато чакаме новините, да ви попитам нещо. Последните два месеца имам предменструални болки от около 10-ия ден на цикъла, докато дойде следващия. Възможно ли е да е от кюретажа? Ако не, къде да търся причината? Как да облекча? Това са 16-18 дни в месеца. Не е много приятно. Grinning

# 404
  • София
Мини болчиците са леки контракции. Облекчаване с Но шпа,но и го изговори с лекар, много време така да те боли не е приятно

Общи условия

Активация на акаунт