Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 702
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!

Пуснах ново изследване на ЧХГ плюс прогестерон по съвет на Мацето, за което отново благодаря!

Вече ЧХГ е три пъти изследвано през 48ч. Резултатите са:

14 Март - 14.
16 Март - 24.
18 Март - 78, а прогестерон - 104 ( при стойности 34 - 141 ).

Как ви се струва, пооправя се уж, ама пак не е кой знае колко високо?

Благодаря предварително!

# 511
  • Замък сред облаците
Изглежда като да си била с късна О. Аз бих го проследила още 3 пъти през 2 дни да стигне някъде близо 800-1000 и след това на УЗ да се види сака дали си е на мястото.
Ако беше сигурно О кога е нямаше да е толкова наложително тестуване.

# 512
Искам да ви попитам еднократно зацапване в 5 г.с дали е признак за нещо сериозно.

# 513
  • Варна
Едва ли, аз имах с последните две бременности. АГ каза, че може да е от тромбофилията, защото кръвоносните съдчета са много тънки и най-малкия тромб да спука някое и да кръвне. Поне при мен нямаше нищо друго и двата пъти, нито отлепване, нито нищо. Щом е еднократно едва ли е отлепване, но отиди да те видят, всяко кървене се проверява.

# 514
  • София
Искам да ви попитам еднократно зацапване в 5 г.с дали е признак за нещо сериозно.

Ами зависи,имала съм зацапване с успешната ми бременност точно около 5-6 седмица и не беше притеснително ,от закрепването на бебето било ,бях на терапия с Фраксипарин.
Сега пак съм в тези седмици и засега нямам,но всичко очаквам ... кафяво ако е,не е толкова тревожно ,стига да нямаш болки.
Може и прогестерон да се изследва ...

АА ,съжалявам,добре че се е разминало без инструментална намеса

За извънматочната ,определено не смятам ,че има общо,различни са причините

# 515
Момичета тази вечер пак зацапване и болки в кръста по същото време като вчера.Утре съм на лекар пожелаете ми успех.

# 516
  • София
Момичета тази вечер пак зацапване и болки в кръста по същото време като вчера.Утре съм на лекар пожелаете ми успех.
Пожелавам ти успех !
Ти пиеш ли нещо,може да глътнеш две Но Шпа ...

# 517
Не не пия нищо страх ме е .

# 518
  • София
Не не пия нищо страх ме е .

От какво те е страх? Но шпа може да се пие, даже препоръчително е, 3*2  да се успокои матката. Аз пих от 5-12та седмица

# 519
  • Варна
Аз, честно казано, хич не чакам за час като стане така, директно си отивам в спешното. В държавна болница не знам как е и дали ще ти обърнат внимание без да те овикат, аз отивам в МД и си плащам и така винаги като имам притеснение. Е не винаги де, то аз трябваше да спя пред кабинета, ако на всяко притеснение ходех, но за кръв веднага отивам.

# 520
До някаква степен е нормално да има зацапване, но не и постоянно. Не искам да те плаша, но при мен последния път имаше постоянно и не свърши добре работата.

# 521
Ради, стискам палци всичко да е наред.

Ходих в неделя на преглед при гинеколог в Стара Загора. Потвърди ми, че много добре са ме изчистили след кюретажа. Каза че съм имала овулация и този месец, което е много добре. Лигавицата ми била идеална, за да посрещне едно бебе. Поиска да ми погледне изследванията за тромбофилиите и всички други кръвни, които си пуснах миналия месец. Каза ми да спра акарда и да й се обадя веднага, когато имам положителен тест, за да ме прати на имунилог за определяне на терапия. Надявам се бързо да ни се случи чудото.

# 522
  • На изток от Ада
Е Мини ще чакаш бременност за да те прати. Аз имам такъв опит не добър прати ме за антифосфолипиден синдром ама то докато стане и да й го занесем със други изследвания в и отиде.

# 523
Аз така или иначе и с хематолог ще се консултирам, Насито. Само да се наканя да избера от тези, които правят онлайн консултации и да запазя час.
От това, което говорихме с нея, разбрах че веднага ще назначи. Ако не стане така, просто ще ида при друг гинеколог. Аз ще се постарая да се подсигуря с хематолога.

# 524
  • На изток от Ада
Просто не знам какви изследвания имаш и мутации. За имунолог и  се чака за час и после изследванията и за тях се чака, а терапията е от +тест.
Аз тази дето ме прати за антифосфолипиден каза че имам миома и още 3 4 доктори.  Ами не било Иван Иванов каза аденомиоза и в Надежда.

Общи условия

Активация на акаунт