Кюретаж и забременяване след това - тема 89

• 23 695
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Ето ми ги мутациите.

Както казах, аз разбрах, че ще ме приеме веднага и ще изпише терапия. Ако ли не се случи така, ще я сменя. И ще съм се подсигурила с консултация с хематолог.

# 526
  • На изток от Ада
Да , говоря като общо и моят пример.  Имам опит с доста докв града . Имам терапия но по-старите отказват клексан или фраксипапин да ти изпишат преди да видят сак в матката.... Аспирин стигал. Затова ти казах за Николай Тодоров.

# 527
Minniе, и аз съм с такива мутации, при тях дори не е нужно директно инжекции, а може Натаспин Н ( добавка ) и следене на коагулация, съответно, ако се наложи - терапия с инжекции, така ми каза хаматолог.

Успех!

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 21:42 от nat92

# 528
  • На изток от Ада
Аз съм с АСЕ , MTHFR 677 , ТЛА( тромбоцитно Левкоцитни Алергати? ) друго не съм пускала . Имаам терапия с инжекции.

# 529
Момичета прегледа мина каза че няма хематом и е вътрематочна 4г.с и 5 дни ,да пия но шпа .

# 530
  • На изток от Ада
Момичета прегледа мина каза че няма хематом и е вътрематочна 4г.с и 5 дни ,да пия но шпа .
А фолиева киселина пиеш ли ?

# 531
А фолиева киселина пиеш ли ?
да 3 пъти по 1

# 532
  • Sofia
Как така 3 пъти? Дефицит ли имаш?

# 533
  • Замък сред облаците
И коя марка?

# 534
Защо три пъти ?! Аз бях с ужасен дефицит и ми казаха по 2.

# 535
Имам мутация mtrr не усвоявам фолиева киселина. Аз си взех неофолик мета.

# 536
  • Sofia
Имам мутация mtrr не усвоявам фолиева киселина. Аз си взех неофолик мета.
Когато имаш мутация, пиеш метилирана форма на вит Б9 и вит Б12. Не се пие тройна доза.
Ако имаш доказан дефицит, тогава може и 2т дневно да ти изпишат.
Но 3т само заради налична мутация, ми звучи доста непрофесионално.

Аз съм хомозигот MTHFR и хетеро MTRR и никой не ми е изписвал повече от 1т дневно.

# 537
  • Замък сред облаците
Аз съм хетерозигот MTHFR и хомозигот MTRR, също съм била само на 1т неофолик мета.

Имай предвид че високите нива на фолиева киселина също могат да причинят неврологични проблеми в бебето.

# 538
Ходи си изследвай фолата. Над 43 при бременност е опасно . А с тия три на ден може да направиш беля. Пък фолата се качва сравнително бързо, тъй че...побързай според мен да го провериш

# 539
Момичета, какъв ви беше първия цикъл след аборта? При мен е супер слабо, бих казала дори, че само зацапва. Иначе точно на датата си "дойде" на 28 ден.
На 1 март бях на лекар, всичко е чисто. Не виждам смисъл да ходя пак. Все го чакам да текне пак със същата сила като при аборта.

Общи условия

Активация на акаунт