Спечелете парфюми за себе си и за своята половинка

• 18 990
  • 1 134
  •   1
Отговори
# 960
Обичам!Получавам,но много рядко!Искрени благодарности за тази възможност!

# 961
Да!!!! 😍😍😍😍

# 962
Обичам да получавам парфюми за подарък. Често са парфюми,различни от обичайния ми стил, но има страшни попадения сред тях.

# 963
Обичам да пилучавам парфюми за подарък. Обичам да тествам нови аромати и да откривам нови попадения Simple Smile

# 964
По принцип не харесвам много миризмите, но обичам да подарявам и да ми подаряват хубав парфюм. Всичко зависи от аромат и човек.

# 965
Обожавам  парфюми! Те са ми любим подарък и често ги получавам. Обичам да експериментирам с ароматите.

# 966
Много обичам парфюми!Винаги са подходящи за подарък и ме правят много щастлива!Обожавам ги!

# 967
Обичам да получавам подаръци, сред тях са й парфюмите.  Те са сред нещата които използвам ежедневно.  Имам два парфюма в момента на  KARL LAGERFELD. Страхотни са.

# 968
Да! Обичам да получавам!

# 969
Обичам да получавам подаръци,особено любими пар
фюми

# 970
Обувките и парфюмите са ми слабост, така че винаги биг се зарадвала на парфюм като подарък. Дори да не ми допадне съвсем като аромат не бих се разочаровала, защото обичам да смесвам парфюми и да получавам свое индивидуално ухание. 💮💮💮

# 971
Обичам да получавам парфюми. Имам си колекция и с радост я допълвам.

# 972
  • някъде
Обичам да получавам парфюми като подарък, но предпочитам да е аромат, който сама съм избрала.

# 973
Обичам да получавам парфюм като подарък, но за съжаление не винаги ароматите са ми допадали.

# 974
  • In Neverland
Парфюмът е един от любимите ми подаръци, колкото и да имам никога не е излишен още един.

Общи условия

Активация на акаунт