Не съм съгласна с теб! Явно си доста ядосана и затова си толкова крайна, но д-р Дамянлиева е доста добър специалист! Относно точки 1,2,4, 5, 6 и 7 въобще не си права - винаги си вдига телефона, може да си уцелила момент, когато е в банята например! И какво като сестрата прави ваксините???? И много ясно, че ще иска да и се плати домашния преглед - то си е нормална практика това - ти какво искаш - да работят извънредно за без пари ли? Не стига че условията и заплатите в държавните поликлининки са под всякаква критика! И да хигиената е под всякаква критика, но не е така заради докторката, а заради цялата система - мизерия в държавните институции! Като не ти харесва си запиши детето на частен прием във Вела, но пак ще трябва да имаш личен педиатър!
И какава е тази диагноза, която тя не е могла да постави , ако разбире се не е тайна !
При Дамянлиева само сестрата върши работа и добре че е тя. Ако твоето мнение е, че Дамянлиева е добър специалист-явно така преценяваш нещата.
За мене лично Дамянлиева е толкова докторка колкото съм и аз, а аз съм с ВИХВП.
За диагнозата не ми се говори. Само ще ти кажа, че некомпетентността на Дамянлиева ми струваше ужасно много нерви, притеснения, разправии и около 1000 лв. допълнителни разходи, заради усложненията, които се появиха благодарение на нейната некомпетентност.
Явно прехвалените доктори са като прехвалените адвокати-вземат пари и работа не вършат.
В момента сме при друга докторка и нещата са коренно различни. Докторите не трябва да забравят, че са преди всичко хора и са полагали хипократова клетва, а не са търговски представители.
Явно си е до човека-както навсякъде.
Относно хигиената и мизерията-според мен не е голяма философия да си измиеш поне входната врата на манипулационната, нова няма да стане, но поне ще е чиста.
Да, права си, че сестрата е доста активна

Не знам дали е хвалена или прехвалвана- честно казано нямам познати, които са нейни пациенти. Просто изказах своето мнение- тя ни е семейна лекарка и "отгледа" сестра ми от пеленаче, а тя беше доста болнаво детенце. Затова изразих несъгласието си с твоето твърдение, че не е добър специалист. Но всеки си знае и решава за себе си - ние сме доволни, ти не си! Права си - аз така преценявам. Дано да не се разочаровам като теб.