Черен списък - Пловдив

• 1 093 433
  • 2 042
  •   1
Отговори
# 1 350
Д-Р АДРИАНА МАДЖУРОВА - невролог - на болен от нервна болест вика,крещя,държа се нагло и т.н.Да не говоря че в МЦ Брод ми изгориха главата - никога не бих отишла там втори път

# 1 351
Включвам в списъка и дерматолог Нели Апостолова - пляска кортикостероиди

.... с добавка - не може да постави диагноза, не знае от какво е предизвикан обрив- според нея 90% от кожните проблеми не се знае от какво са и не може да се постави точна диагноза, но и не търси -  отказва изследвания, отрича посявки, от птичи поглед за 1 секунда приключва прегледът и единствено може да предписва кортикостероиди, като крие страничните действия- много се дразни женицата, когато срещу нея стои пациент,който е попрочел нещичко и оспорва единственото, на което е способна - да предписва кортикостероиди, които дори и в аптеката потвърждават фармацевтите, че имат странични действия и е добре да се прочете листовката, преди покупка и всеки да си прецени дали да ги ползва изобщо..

# 1 352
  • plovdiv
Потърсете хомеопат.

Лека вечер

# 1 353
За огромно мое съжаление и аз попаднах на 'лекар' измамник.
Наложи ми се да взема доста тежко решение и да прекъсна бременността си в 8г.с. Реших, че искам да го направя при доказан АГ специалист. И така: спрях се на прехваления от всички мами др. Троянчев .  На консултацията го попитах каква е цената за частната клиника към която той работи (Торакс) и той каза: 320лв... Видя ми се скъпичко, тъй като другите частни клиники искат 250лв , но все пак си казах, че след като е толкова прехвален, а и все пак става въпрос за здравето ми - няма проблем, ще прежаля тези 70лв горница . Уговорихме ден и час за манипулацията и когато отидох в Торакс, от рецепцията ме свързаха по тел. с това 'светило' и ме уведоми, че понеже съм с прекъснати здравни осигуровки, това ще ми струва не 320лв, ами 480лв.  Shocked Попитах го каква е връзката тук със ЗК, след като прекъсването на бременността е по желание, а не по медицински причини (т.е. доколкото знам, когато прекъсваш бременност по желание ЗК не поема никаква част от разходите), той започна да ме убеждава, че за всеки аборт Здравна каса поема половината, а другата половина се заплаща от пациента. При това положение аз съм трябвало да заплатя 160лв отгоре....

Толкова бях стъписана, че просто му пожелах "Всичко добро" и затворих телефона...

10 минути по-късно бях вече в друга частна клиника, където ми беше обявена цена от 250лв. Попитах жената от информация имат ли някакво отношение към цената прекъснатите ми здравни осигуровки и ми беше отговорено: "Не. Първо сме частна клиника и идвате без направление, второ, това е аборт по желание и ЗК не поема разходите по него, така, че дали имате ЗО или нямате - цената си е 250лв.... "

Като изключим душевните терзания и страхът (всяка една жена, на която и се е налагало да го направи най-вероятно ще ме разбере) , просто идея си нямате колко огорчена бях и колко обидена от отношението на този 'лекар' .

Тук искам да поясня, че го вкарвам в черния списък само заради факта, че този човек гледа на пациентите си като на ходещи банкомати. Възможно е наистина да е много, много голям специалист, но това не му дава правото да мами по такъв начин хората. Изобщо, за мен този 'човек' е просто една машина за пари ...

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 13:46 от Darling SBT

# 1 354
За Торакс и Троянчев само лоши неща чувам.
На моя приятелка ѝ взеха пари за хистероскопия и премахване на миома.
След време се оказа, че миомата е жива и здрава! Twisted Evil
Сложили са ѝ упойка и нищо не са правили!

# 1 355
"доктор" Росен Петров от МЦ Хипоталамус  #2gunfire

# 1 356
Искам да добавя в черния списък д-р Андасорова - кожен лекар, в Пловдив. Като уточнявам, че тепърва започвам лечението, което ми предписа и не я коментирам като специалист.
Но като отношение... нямам думи. Изключително грубо, нервно поведение, да не говорим, че ме претупа и явно нямах право на въпроси или обяснения...

# 1 357
  • Пловдив
Искам да добавя в черния списък д-р Андасорова - кожен лекар, в Пловдив. Като уточнявам, че тепърва започвам лечението, което ми предписа и не я коментирам като специалист.
Но като отношение... нямам думи. Изключително грубо, нервно поведение, да не говорим, че ме претупа и явно нямах право на въпроси или обяснения...

Още преди години се сблъсках с грубото й поведение, мисля че току що беше завършила. Повече не съм стъпила при нея, а за лечението й..няма да коментирам.

# 1 358
Включвам се с още едно негативно мнение за д-р Троянчев. Реши, че съм за спешна операция от киста, която всеки момент ще се спука! Наплаши ме и ме изпрати по спешност в "Селена", въпреки че бях с висока температура и кашлица. Никой от лекарите там не се наемаше да ме оперира "по спешност" в това състояние, но д-р Троянчев настояваше ПО ТЕЛЕФОНА, тъй като за три дни престой се появи само веднъж. Аз трябваше да си лежа като на хотел, да си плащам, докато се оправя, защото д-р Троянчев не искаше да изпусне парите за операцията! Е не стана така! Впрочем накрая кистата отмина без операция,  с адекватно лечение, при адекватен специалист...

# 1 359
Като пишете за някой е редно да се обосновете защо го слагате в черния списък.

# 1 360
Като пишете за някой е редно да се обосновете защо го слагате в черния списък.
И на мен ми е интересно да споделиш на какво се дължи негативното ти отношение към него, защото аз съм с много добри впечатления.

# 1 361
Моето мнение, с което не ангажирам никой, е че тези доктори имат една цел, да ни направят абонати за колкото се може по- дълъг период от време, с което си гарантират не малък доход! С мъката на хората, една гарантирана печалба. Но тъй като докато има хора ще има сред тях и такива проблеми, за тях е все едно дали ще съм аз или някоя друга, важното е да се вържеш и да станеш един редовен платец! За жалост!
Съвсем съгласна съм!! И аз бих искала да изразя своето възмущение от д-р Шишманова - нефролог , която практикува в "Св.Пантелеймон"  гр.Пловдив. Прегледа приятеля ми точно за 2мин. на ехограф и го изкара с увеличен черен дроб, увеличен далак, 5мм. камък в бъбрека и с висока кръвна захар (след обилна закуска) !?! Претупа го точно за 2мин. и каза, че най-вероятно отново ще го приемат за допълнителни изследвания. Бяхме на частен преглед след това и всичко беше нормално, просто малко почивка на черния дроб с билкови таблетки , без камъни, без увеличени далаци и т.н. Много съм възмутена от нея и колегите й на които въобще не ги интересува и тъпчат пациентите с неправилните лекарства само за да ги задържат по-дълго и да смучат от здравната каса  #Cussing out  Здравето на пациентите е на последно място за тях, парите на първо!!  Tired

# 1 362
Включвам се и аз с негативно мнение за д-р. Карагьозян. Той ми следеше бремеността, през цялото време не ми измери кръвното налягане, не ме притегли за кг., не слушаше тоновете на бебето,пусна ми 2 пъти изследвания. Две седмици след последните изследвания аз започнах да се подувам, да повръщам, да ме боли глава(бях в средата на 6 мес.). Като му казах той ми погледна изследванията и ми каза че нямам албумин,това било от бремеността. Една неделя му се обадих да му кажа че имам ужасно главоболие и повръщам, а той ми отговори "Ти можеш ли да лекуваш по тел., защото аз не мога" и ми затвори. На следващия ден ме приеха в Хирургиите с диагноза тежка форма на преклампсия, детето ми не оживя а и мен трудно ме спасиха. Така и повече не му се обадих на този доктор.

# 1 363
Аз съм Васка от Велинград.Доктор Белев ме оперира през месец март,гинекологична операция,въпреки че не е негова специалност,той ни убеди,че ще  се справи.Замълчах за лошото обслужване и това че не дадоха информация на близките ми.При  сваляне на конците попитах сестрата от кабинета му за контролен преглед,а тя каза"Във Велинград си имате доктори".Почувствах се добре и намерих начин да му се отблагодаря и тогава нямаше доблест да ми каже,че нищо не е направил и като не е било по силите му да отида на гинеколог специалистЕпикризата въобще не съответства на действителната операция.В момента съм в "Майчин дом",София,доцент Славчев ме оперира,за което съм му благодарна че ми спаси живота.Доцентът е възмутен от операцията  която е била преди 3-4 месеца.Той ми каза че в корема ми е било "пълен батлак" и как е могъл доктор Белев да не види киста ,колкото бебешка глава,червата ми били на топка,в малкия таз е имало 200 милилитра кръв и много гной.Моят призив е да не прави гинекологични операции,защото не му е по специалност,въпреки че го попитахме"Като няма гинеколог кой ще ме оперира?"той каза"Аз поемам цялата отговорност"А сега кой ще я поеме?Мисля си такива хора като него,които са дали Хипократова клетва е по-добре да казват,че не са се справили на момента и да се търси доктор специалист НАВРЕМЕ,а не да се премълчава и сега да ни казват да ви дадем на съд.Ако се беше случило на негови близки как щеше да се почувства?А аз как се чувствам за половин година две операции?

# 1 364
Кой  Белев т.е какъв доктор е и къде ви оперира?

Общи условия

Активация на акаунт