Черен списък - Пловдив

• 1 092 948
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 755
Катя, не се настройвайте срещу доктора, че не ви е горил- може би услуга ви е направил. В много от случаите при горенето нещата се усложняват, но всички се напъват да горят. Първият път ме гори Велевски, изобщо не беше толкова на зор, но нали да усвои пътека по ЗК. Влоших се много! После при Амалиев нещата се влошиха. Нещата се влошаваха постоянно. Моето мнение , че във Пловдив гинеколозите са под всякаква критика. Като някакви папагали правят едни и също работи без да се постараят и да помислят дали случаят е същият или трябва друга диагноза. Сега съм много разочарована и от Минев, а какво мнение имах за него. Всичко е само за пари! Помагат при по-елементарни и еднократни случаи. При хронични проблеми са гола вода. Вие коя група цитонамазка сте, че ви назначават горене, на колпоскоп гледали ли са ви?

# 1 756
Катя, не се настройвайте срещу доктора, че не ви е горил- може би услуга ви е направил. В много от случаите при горенето нещата се усложняват, но всички се напъват да горят. Първият път ме гори Велевски, изобщо не беше толкова на зор, но нали да усвои пътека по ЗК. Влоших се много! После при Амалиев нещата се влошиха. Нещата се влошаваха постоянно. Моето мнение , че във Пловдив гинеколозите са под всякаква критика. Като някакви папагали правят едни и също работи без да се постараят и да помислят дали случаят е същият или трябва друга диагноза. Сега съм много разочарована и от Минев, а какво мнение имах за него. Всичко е само за пари! Помагат при по-елементарни и еднократни случаи. При хронични проблеми са гола вода. Вие коя група цитонамазка сте, че ви назначават горене, на колпоскоп гледали ли са ви?

нее, не са ми я горили, аз не исках. Исках да бъде третирана със Солкогин, ако не се лъжа така се казваше. Раничката вече я оправих, но отново изпитвам дискомфорт, изследванията ми показват, че всичко е наред - чиста МК, 2ра група ЦН и въпреки това усещам, че нещо не е наред. Правила съм си и изследване за 170лв, ДНК изследване и там няма проблем, просто не знам вече какво да правя. Дали не е hpv вирус, който реално е причинителя на тази раничка (не е задължително, но вече мисля какво ли не) Нито един гинеколог не ми помага, всеки ми казва, че всичко е наред и проблеми няма, а аз всеки ден си лягам със сърбеж, парене и щипане отдолу...

# 1 757
Неее - в никакъв случай Солкожин!!! Докторът може би е постъпил доблестно, защото сигурно има наблюдения върху жените. Солкожин действа при Трихомони и такива бактерии. Това беше първата грешка, която направих, същите симптоми бяха и при мен- и като ме обработи Велевски със Солкожина този ад се прехвърли нагоре по яйчниците и там вече става страшно, после след лазер и след лапароскопия за премахване на киста от яйчниците - нещата се прехвърлиха в бъбреците и черния дроб, не пипайте раничката освен ако не е животозастрашаващо. НО все пак аз не съм лекар- изхождам само от собствения си опит. Пуснете HPV тест, макар, че при мен и това не излезна да е, но ми казаха, че има нови щамове HPV, които Геника не ги засича.  Може да пробвате със сребърна вода и вагинални пробиотици ЛАктажин примерно, това е най-щадящото , но пак се допитайте до лекар, както казах аз не съм лекар. Наистина нямаме добри гинеколози в Пловдив - пълно е с некомпетентници, аз лично бих платила нищо да не ми правят. Но нали ги приемах за по-голям авторитет от мен самата - им се доверих. Успех и здраве ви желая!

# 1 758
Неее - в никакъв случай Солкожин!!! Докторът може би е постъпил доблестно, защото сигурно има наблюдения върху жените. Солкожин действа при Трихомони и такива бактерии. Това беше първата грешка, която направих, същите симптоми бяха и при мен- и като ме обработи Велевски със Солкожина този ад се прехвърли нагоре по яйчниците и там вече става страшно, после след лазер и след лапароскопия за премахване на киста от яйчниците - нещата се прехвърлиха в бъбреците и черния дроб, не пипайте раничката освен ако не е животозастрашаващо. НО все пак аз не съм лекар- изхождам само от собствения си опит. Пуснете HPV тест, макар, че при мен и това не излезна да е, но ми казаха, че има нови щамове HPV, които Геника не ги засича.  Може да пробвате със сребърна вода и вагинални пробиотици ЛАктажин примерно, това е най-щадящото , но пак се допитайте до лекар, както казах аз не съм лекар. Наистина нямаме добри гинеколози в Пловдив - пълно е с некомпетентници, аз лично бих платила нищо да не ми правят. Но нали ги приемах за по-голям авторитет от мен самата - им се доверих. Успех и здраве ви желая!

Благодаря ви за отговора. Като цяло това с раничката отмина и вече съм го забравила, Солкогина не ми причини такива щети както във вашия случай. Но все още имам проблеми, надявам се скоро да се оправят. Все пак можете ли да ми препоръчате някой гинеколог? Здраве и успех ви желая и аз Simple Smile

# 1 759
Катя, защо не направите консултация с д-р Ямаков. Трудно се запазва час при него, но аз го ценя много. На 28-мо число на месеца, сутринта в 8:30 излиза графика му за целия следващ месец в Супердок. Към 10 часа вече няма свободни часове.  Онко-гинеколог е и на мен ми помогна много. Може да направите колпоскопия при него, ако прецени, че е необходимо.
Желая Ви успех!

# 1 760
Не знам кой да препоръчам- ходила съм при почти всички известни доктори в Пловдив- на мен никой  не ми помогна и не успя да разбере какъв е проблема ми. Иначе ми взимаха космическите цени.

# 1 761
Здрайвейте! Да споделя и аз моето мнение и то е срещу д-р Бабаков. Преди няколко месеца имах раничка, която трябваше да се третира, но въпросния лекар ме изпрати вкъщи със свещи, от които ми беше казано, че ще се оправя до 10 дни, което разбира се не се случи. Още докато бях на прегледа усетих че иска да ме претупа и че няма да ми помогне с проблема. Дами, може ли да ми препоръчате добър гинеколог, чудех се за Леви, но тя има часове чак след месец, а това вече не се търпи Sad 
Справих се с дългогодишен проблем с раничка с промивки с тройка на билковите екстракти на Хлебаров - по един път няколко дни 1 капачка в дамския душ.

# 1 762
Дамския душ отдавна е отречен.

# 1 763
Дамския душ отдавна е отречен.
Точно на мен не ми го казвай, бяха седем години ходене по мъките. Всяка година на контролния гинекологичен преглед ме уведомяваха, че има полип. То не беше горене, то не беше чегъртане, един път ме накараха да мина с пълна упойка. Докато попаднах на адекватен човек, който ми обясни, че полипът е всъщност секрета, който се отделя от раничката и ми препоръча промивки с екстракта на Хлебаров 3. И край с течения, парене, полипи - не от вчера, а вече 15 години.

# 1 764
Горенето на ерозио с лазер е по-доброто. Сега ако операторът е калпав, лазерът нама нищо общо. Махали са ми бенки с лазер. Дори нямам белези. С ток едва ли щеше да е така. При конизация се изрязва част от шийката, при раждане може да се разкъса и деформира, без това да окаже никакво влияние върху яйчниците и матката. Ако беше обратното всички щяхме да сме повредени. Травмата на шийката няма нищо общо с другите органи. Не схващам защо ти е биопсия и колпоскопия, то се вижда и без тях какво ти е състоанието. Втора група цитонамазка, ерозио и кондиломи.

Премахването на бенки или косми с лазер е ефективно, но при горенето на шийката нещата са съвсем различни. И мен са ми горили с лазер други работи, затова се и навих. Но с половите органи нещата са сложни. Биопсия и колпоскопия е нужна за да се види дали има атипични клетки - и ако няма атипични клетки защо да се гори шийката, ако не е наложащо, като при горене на шийката се изменя лигавицата на матката на жената и може да попречи при забременяване или износване, най-малкото, че шийката е жлеза, която има функция в тялото - не трябва да се гори при жени ,които искат да имат деца. В крайна сметка една 2-ра група не е крайно наложащо състояние. И другото нещо ако се виждат кондиломи защо не се прави изследване за ЧПВ за да се типизира  срещу какво е изправен човек - по принцип ЧПВ не се лекува и като се изгори от едно място -логично може да си направи ново огнище и  по-нагоре. Затова не трябва с лека ръка да се минава към такива процедури.
Такива изводи "на око" доктор да ми прави изобщо не ми изглежда професионално. Може би трябва да пусна една жалба в Медицинския одит - и там екипът да реши дали е било взето правилно решението и да направят нужната проверка. Да не говорим за укриването на данъци в частното кабинетче на Амалиев, който веднъж не ми е дал касова бележка и цените на прегледите ги казва на око според това с какво си облякан- след като те огледа от глава до пети.

dazel , не разбрах ти какъв проблем си имала с шийката и с какво те гориха? И от кой доктор си доволна?  И при каква група цитонамазка направихте горенето?

Абсолютно не съм съгласна с вас, д-р Амалиев-старши ми направи изключително сложна операция и смятам, че е страхотен хирург.Не много хирурзи в Пловдив могат да направят радикална хистеректомия с лимфна дисекция.
Моля, не заблуждавайте останалите хора, за това, че Амалиев е некомпатентен.
Относно вашето"облякан" ми разясни грамотноста и компетентноста ви, за да се изказвате по този начин, за лекари спасяващи животи!!!

# 1 765
Изобщо не съм съгласна, който и да е от Амалиеви да е за тук. А и да плюете лекари без да сте наясно с диагнозата си е направо смешно.

Абсолютно съм съгласна с вас.

# 1 766
Не познавам доктора, но мнението на човек с 3 поста, регистрирал се преди месец не бих взела сериозно.

# 1 767
  • Пловдив
Защо да не могат хирурзите да правят радикална хистеректомия с лимфна дисекция. Това се прави отдавна. Още повече, че Амалиев оперира на отворен корем. Аз познавам хирурзи, които правят същото лапароскопски.

# 1 768
Защо да не могат хирурзите да правят радикална хистеректомия с лимфна дисекция. Това се прави отдавна. Още повече, че Амалиев оперира на отворен корем. Аз познавам хирурзи, които правят същото лапароскопски.

Вида на операцията зависи от стадия на заболяването, възрастта на пациента и т.н.Имам предвид, че не е коректно да се опетняват лекари от хора, които не са съвсем наясно с диагнозата си и последствията, ако не се вземат адекватни мерки.Казвам го от опит!

# 1 769
Здравейте, мнение за д-р. Петя Гъркова аудиолог работи с НЗОК в  МЦ Кючук Париж.Пробута на баща ми най-скъпия слухов апарат,като го накара да го заплати ,после си дръпна и парите от здравната каса.Апаратът след втория месец се повреди,нямало и гаранция!Крайно некоректна и възползваща се от старите хора и не само. . .

Общи условия

Активация на акаунт