Вие нормален ли сте??????
Ваша некадърност
И какво като Ви кажем, че се държите като ПРОСТАЦИ - Вие определено не можете да го разберете, защото наистина сте простаци!!!!

Само едни въпрос като ти дадат нещо с изтекла годност в магазина и го видиш вземаш го и премълчаваш или се оплакваш и го връщаш? Защото ситуацията е същата. НЕ може да твърдиш, че нямаме право нито възможност, нито има смъсъл да не си търси някои правата и да се оплаче, мисля, че това е много по нормален начин да се постъти и реагира. Можем просто да пюем тук и там, този и онзи и въпреки това да не направим нищо конкретно. С риск да вляза в много по сложни спорове ще кажа, че за съжаление това е масова черта на българите. Нищо против да се оплаква които е недоволен, нека го прави и тук и където прецени, но нека и там където наистина оплакването му може да се чуе и реално да промени нещо, към положителна посока.
Иначе на къде вървим ако не се научим да си търсим правата на точното място, да търсим публичност и подкрепа за това което не намираме за правилно?!
Валерия, миличка, и вие господин подчинен, истината боли, може би затова толкова Ви заболя от думите ми, които може би са малко остри, но освен това са чистата и неприкрита истина!!!
И това, което написах не е от злоба или желание да се заяждам с Вас, напротив аз съм много позитивен човек и винаги търся позитивното у хората.
Това, да се отнасят с мен и останалите пациенти като към човек не е просто каприз или претенция, а според мен въпрос на възпитание и нормално човешко отношение!! И това че сте лекари, не ви оправдава!!!!
Можете спокойно да се правите, че мнения като моето не съществуват, но страшно много ще сбъркате ако си повярвате!!!