Черен списък - Пловдив

• 1 095 224
  • 2 050
  •   2
Отговори
# 510
тези некадърници че и Вие сте от тях
Вие нормален ли сте??????   
 Ваша некадърност
И какво като Ви кажем, че се държите като ПРОСТАЦИ - Вие определено не можете да го разберете, защото наистина сте простаци!!!!

Ти да не си на някои битак или на селския мегдан да държиш такъв тон и да нагрубяваш така хората? Ей бога ми от доста време чета в тоя форум, но по грубо, грозно и пълно с обиди мнение не бях виждала?! ooooh! Sick
Само едни въпрос като ти дадат нещо с изтекла годност в магазина и го видиш вземаш го и премълчаваш или се оплакваш и го връщаш? Защото ситуацията е същата. НЕ може да твърдиш, че нямаме право нито възможност, нито има смъсъл да не си търси някои правата и да се оплаче, мисля, че това е много по нормален начин да се постъти и реагира. Можем просто да пюем тук и там, този и онзи и въпреки това да не направим нищо конкретно. С риск да вляза в много по сложни спорове ще кажа, че за съжаление това  е масова черта на българите. Нищо против да се оплаква които е недоволен, нека го прави и тук и където прецени, но нека и там където наистина оплакването му може да се чуе и реално да промени нещо, към положителна посока.
Иначе на къде вървим ако не се научим да си търсим правата на точното място, да търсим публичност и подкрепа за това което не намираме за правилно?!

Валерия, миличка, и вие господин подчинен, истината боли, може би затова толкова Ви заболя от думите ми, които може би са малко остри, но освен това са  чистата и неприкрита истина!!!
И това, което написах не е от злоба или желание да се заяждам с Вас, напротив аз съм много позитивен човек и винаги търся позитивното у хората.
Това, да се отнасят с мен и останалите пациенти като към човек не е просто каприз или претенция, а според мен въпрос на възпитание и нормално човешко отношение!! И това че сте лекари, не ви оправдава!!!!
Можете спокойно да се правите, че мнения като моето не съществуват, но страшно много ще сбъркате ако си повярвате!!!

# 511
Не, не АГ, там познавам само д-р Паскалева и мога да кажа само повече от хубави неща за нея.
Моето мнение е за детското отделение, отпреди две години.

# 512
Можете спокойно да се правите, че мнения като моето не съществуват, но страшно много ще сбъркате ако си повярвате!!!
Въобще не съм се опитвала да отричам, че има негативни мнения по еди кои си въпрос или за еди коя болница или лекар. Въпроса беше, че ти твърдиш, че не трябва, няма начин и смисъл този които не е доловен да търси правата си.  ooooh!

# 513
Не твърдя, че няма смисъл да си търсиш правата, напротив, трябва да си ги търсиш, за да може, тези които ти ги нарушават да бъдат възпрепятствани.
И аз това правя и съветвам и другите така да постъпват, но да ни внушават, че  Money  Money  Money корупция в болниците няма и далавери не се правят, а отношението към пациентите е отношение като към хора bash bash smile3512 smile3512, извинявай но не мога да го приема, колкото и да ми се иска.
А именно желанието на потърпевши да споделят преживянато и да потърсят по някакъв начин правата си породи този спор, не смяташ ли?

# 514
Мили майки и вие служител-и на здравни учреждения първо да ви кажа, че съм против просташки изявления и вярвам, че трябва да живеем в цивилизована държава, но уви това не е таке. Постоянно повтаряте защо не се оплакахте на момента, защо не отидохте на частно и тн. Само да ви попитам - при нас случая е друг и става дума, че ние трябваше да постъпим в инфекциозна клиника - първо има ли частна такава - аз поне не знам!!! да отидеш на частно не е винаги изход и възможност!!! Второ едва ли би ви дошло на ум да се разправяте с лекари и сестри когато знаеш, че живота на детето ти е в техните ръце - не става дума да си купиш телевизор и тн. Говоря за нощната смяна която ни прие, да кажа че на следващия ден нещата бяха различни, но на мен ми стигаше да изживея шока при който една сестра в 3ч през нощта спука 4 вени на детенцето и после заключи ами - не съм слагала абокат на главата ама то там остана да пробваме. Как да се заяждаш и къде да отидеш когато детето има нужда да е в болница и от това зависи живота му. Надявам се на никой да не се случват подобни ситуации ноне говорете че не си търсим правата - има ситуации в които това е невъзможно. Пак казвам на следващия ден получихме и необходимото внимание и лекарства - но за няколко то часа през нощта имах чувството че ще полудея. Оставете хората да разкажат за това какво са преживяли и да споделят, а вие сами преценете до каква степен да им вярвате и до каква степен нещата са украсени!!!  и дано да няма много д-р които да се споменават в този списък

# 515
не исках да си спомням за тези дни и съжалявам че го направих, защото сега всичко пак нахлу в главата ми, но да говорите за търсене на права когато живота на детето е в ръцете им - дано на никой не се налага !!!!кичури коса падаха от глава ми - такъв стрес бях изживяла. Мъжа ми се опита да отговори на арогантния лекар и отговорът беше - ако желаете подпишете и си ходете в къщи и се лекувайте !!!! Не желая да си спомням повече, боли ме като си помисля и се сетя, не искам и да се заяждам с никой, но това което става в бг болниците съвсем не е в рамките на нормалото. съгласна съм, че пишейки тук няма да променим нищо, но и да се оплакваме едва ли ще бъдем чути - за това трябва време, нерви - аз лично искам да забравя и никога вече да не си спомням! довиждане и извинявайте

# 516
просто гост  ами ти си улучила клиника! ooooh! Аз бях там преди 6 г. със сина ми.... вие сте се "разминали" само със 4 спукани вени- ние имахме към 15 неуспешни опита за поставяне на абокат! И аз не искам да си спомням изобщо премеждията ми там, само ще кажа че е недупостимо във инфекциозно отделение 3 дни никоя санитарка да не влезе да почисти стаята! А на въпроса ми - ЗАЩО? получих отговор- при нас това е работа на придружителите, защото не ни достига персонал! Е не съм лигла, отправих се към помещението с парцалите, ама като видях циганките на опашака да чакат за парцала , реших че май мо чисто ще ни е и без него! Кото влезе там просто остава безмълвен, това е възможно най кошмарното болнично заведение в Пловдив!

# 517
Настръхвам като ви чета  Cry

# 518
Направо се ужасявам от това ,което чета тукрно не мога да не кажа няколко неща.
Инфекциозна клиника приема всички случай на Южна България,линейките по време на нощна смяна не са една и две ,санитарките чистят всеки ден и са страхотни жени,а за лекарите мога само да споделя,че спасиха сина ми минали месец с над 39градуса Т и на косъм от гърч,почти всички ги познавам лично или косвено,защото имам роднини работещи там и не го казвам само да си чешя езика.
Наскоро една майка беше отишла с болното си дете там по време на нощна смяна ,лаборантка била и дори най грубо казали на доктора,че е пиян ,а той дори не пие капка алкохол,та дори на другия ден и тв бяха докарали,защото в стаите имало цигани и храната не била добра---еми това е държавна болница не трябва да очакваш 5 звезден хотел,храната мога да кажа ,че не е помия ,дори храната за бебетата я изяждат всички болни деца,та дори храната там е по-добра от тази в родилното отделение на ВМИ.
За там мога само да се оплача ,че не дойдоха повече от 3 часа след като ги виках през цялото време,просто бях с доста усложнения от раждането,а синът ми беше гладен и омазан целия до ушите ,а аз на леглото викаща,а после педиатърката от нощната смяна ми каза,че детето можело да пропусне едно хранене,нищо му нямало,нека тя да стои до детето си ревящо без да може да направи нищо ,в резултат преказах тежка следродилна депресия и се научих да ставам от леглото като малко дете и след това два месеца едва едва се оправих....след всички обиди ,които изтърпях там от персонала,без лекарите,определено няма да стъпя в болница по такъв повод никога повече!!!
Не искам да се оплаквам,пък Баташки е една тл..... св..... за него пък въобще не ми се мисли,но няма кой само да го бутне от мястото му,защото има връзки в правителството,аз спирам сега някой да не вземе да се обиди .....

# 519
2.  JoyВие нормален ли сте??????   Joy- каква книга за оплаквания какви 5 лева??????? Попадали ли сте скоро в здравно заведение???  NaughtyЗащото ще ВИ кажа, че  анкети с това как е протекло лечението и какво е било отношението към пациента и евентуално препоръки как да се подобри това отношение не се дават, въпреки че те карат задължително да се подпишеш че си я получил!!!!!!!!!!!!!!! Naughty Close Предполагам, че доста родители дори не обръщат внимание на купа листове, които ги карат да подпишат при приемане, само и само някой да се сети да обърне внимание на детето им, а вие за книга говорите - това да не е магазин за обувки???????
Не твърдя, че няма смисъл да си търсиш правата
Нещо ми се разминават нещата в думите Ви, но както и да е. Първо твърдите, че сте неинформирани отностно това което подписвате, после, че нямало смисъл да се оплачим и нямало начини за това, а накрая заключвате че въобще не сте твърдели подобно нещо?! Rolling Eyes
И ако обичате не ми говорете на "миличка", не съм ви някоя баба комшийска нито домашна котка за да се обръщате така към мен. Wink

# 520
 StopНяма смисъл да спорим.
Аз отстъпвам. Явно не съм на ВАШЕТО ниво. Laughing
Всеки има право да изкаже собственото си мнение и преживяно и моето е такова, каквото съм го описала, колкото и да не ВИ харесва това.
Радвам се, че ВИЕ сте попадали само на отлични специалисти и отношението към ВАС е било, такова каквото трябва да бъде или каквото ВИЕ сте си представяли за нормално.
Пожелавам ВИ и така да продължавате......пък някой ден може и на друго мнение да бъдете....

# 521
2.  JoyВие нормален ли сте??????   Joy- каква книга за оплаквания какви 5 лева??????? Попадали ли сте скоро в здравно заведение???  NaughtyЗащото ще ВИ кажа, че  анкети с това как е протекло лечението и какво е било отношението към пациента и евентуално препоръки как да се подобри това отношение не се дават, въпреки че те карат задължително да се подпишеш че си я получил!!!!!!!!!!!!!!! Naughty Close Предполагам, че доста родители дори не обръщат внимание на купа листове, които ги карат да подпишат при приемане, само и само някой да се сети да обърне внимание на детето им, а вие за книга говорите - това да не е магазин за обувки???????
Не твърдя, че няма смисъл да си търсиш правата
Нещо ми се разминават нещата в думите Ви, но както и да е. Първо твърдите, че сте неинформирани отностно това което подписвате, после, че нямало смисъл да се оплачим и нямало начини за това, а накрая заключвате че въобще не сте твърдели подобно нещо?! Rolling Eyes
И ако обичате не ми говорете на "миличка", не съм ви някоя баба комшийска нито домашна котка за да се обръщате така към мен. Wink
абе мило дете,разбира се извини ме за абе-то на всеки му е ясно за какво става дума хората пишат нешта които и на децата са ясни ти си трьгнала да адвокатстваш на тази или онази клиника или на този или онзи лекар да застьпваш едно изречение с друго,доста тенденциозно стои на фона на проблемите на тези хора. ако не си обьрнала внимание има и бял списьк там спокоино би могла да разгьрнеш тези си способности. или просто излез седни на някое кафе побьбри с някое приятелче....но не се занимаваи и заиграваи с хорската болка....някак доста повьрхностно е.....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

# 522
Мили гости, оставете valeria.k на мира и си направете по една регистрация. След това изразете мнението си спокойно и без заяждане и тогава, то може и да бъде чуто/прочетено  Peace

# 523
Мили гости, оставете valeria.k на мира и си направете по една регистрация. След това изразете мнението си спокойно и без заяждане и тогава, то може и да бъде чуто/прочетено  Peace
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           безценен рекламен агент!!! а мнението сьс и без регистрация пак се чува и чете.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

# 524
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           безценен рекламен агент!!! а мнението сьс и без регистрация пак се чува и чете.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Безценна съм и още как! Благодаря,че си го забеязал/а Simple Smile....

Общи условия

Активация на акаунт