Вие нормален ли сте??????
Ваша некадърност
И какво като Ви кажем, че се държите като ПРОСТАЦИ - Вие определено не можете да го разберете, защото наистина сте простаци!!!!

Само едни въпрос като ти дадат нещо с изтекла годност в магазина и го видиш вземаш го и премълчаваш или се оплакваш и го връщаш? Защото ситуацията е същата. НЕ може да твърдиш, че нямаме право нито възможност, нито има смъсъл да не си търси някои правата и да се оплаче, мисля, че това е много по нормален начин да се постъти и реагира. Можем просто да пюем тук и там, този и онзи и въпреки това да не направим нищо конкретно. С риск да вляза в много по сложни спорове ще кажа, че за съжаление това е масова черта на българите. Нищо против да се оплаква които е недоволен, нека го прави и тук и където прецени, но нека и там където наистина оплакването му може да се чуе и реално да промени нещо, към положителна посока.
Иначе на къде вървим ако не се научим да си търсим правата на точното място, да търсим публичност и подкрепа за това което не намираме за правилно?!
Валерия, миличка, и вие господин подчинен, истината боли, може би затова толкова Ви заболя от думите ми, които може би са малко остри, но освен това са чистата и неприкрита истина!!!
И това, което написах не е от злоба или желание да се заяждам с Вас, напротив аз съм много позитивен човек и винаги търся позитивното у хората.
Това, да се отнасят с мен и останалите пациенти като към човек не е просто каприз или претенция, а според мен въпрос на възпитание и нормално човешко отношение!! И това че сте лекари, не ви оправдава!!!!
Можете спокойно да се правите, че мнения като моето не съществуват, но страшно много ще сбъркате ако си повярвате!!!
Вие нормален ли сте??????
Защото ще ВИ кажа, че анкети с това как е протекло лечението и какво е било отношението към пациента и евентуално препоръки как да се подобри това отношение не се дават, въпреки че те карат задължително да се подпишеш че си я получил!!!!!!!!!!!!!!!
Предполагам, че доста родители дори не обръщат внимание на купа листове, които ги карат да подпишат при приемане, само и само някой да се сети да обърне внимание на детето им, а вие за книга говорите - това да не е магазин за обувки???????
Няма смисъл да спорим.
....