Мнението без регистрация се чете, но лично аз съм скептично настроена към него. Обикновено е или от потърпевшия или от някой негов близък.

Накрая някой благоволил да дойде взел и легена ,помогнал и с плацентата и си я докараха в стаята,веднага стана и легна на леглото малко преди да заспи ни разказа всичко,как предния ден и направили ужасна процедура с вкарване на балон с течност и направо ужаст ....нз кой е бил тогава на смяна ,но това не трябва да се случва!!!Не трябва да те зарязват сам в родилна зала докато раждаш ,каквото и да се е случило!!!И недейте да ми хвалите този или онзи,просто има хора,които си вършат добре работата и такива ,които се опитват само и само заради парите,които получават!!!

Голям майтап ще падне с потребителските такси за пенсионерите от днес
Лично аз съм за тяхната пълна отмяна!!!И в този ред на мисли ще кажа , че това си е чиста проба дискриминация !Кой болен мозък
е решил ,че трябва да плащам 2.20 лева на джипито само, за да ми изпише едно лекарство,което се заплаща 100 % от Здравната каса.До сега чаках средно между 2-3 часа за това, сега сигурно ще бъдат 4 часа.Опашката е почти цялата от пенсионери/Господ здраве да им дава!/,сега не ми се мисли как ще бъде........ Препоръчани теми