Черен списък - Пловдив

• 1 108 032
  • 2 061
  •   4
Отговори
# 645
d-r Petar Stefanov - "Nadejda" / sega - "Avrora" / - [i]NE SE DOVERQVAITE!![/i][/color][/size]
[/quo
И защо мислите така ,бихте ли ми отговорила ,защото моито мниние е точно обратноно

# 646
Понякога е нужно да вникнете в смисъла на написаното

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:52 от [desi]

# 647
Напълно права сте.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:52 от [desi]

# 648
Не винаги можеш да прецениш дали лекарят е подходил професионално и дали всичко е наистина наред.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 23:53 от [desi]

# 649
        Здравейте,много дълго време не се осмелявах да се включа във форума и само го разглеждах,но видях името на една гинеколожка в белият списък и това ме провокира.Не издържах.Искам да ви предупредя за Снежана Топалова(032/64 28 19)  от Пловдив.Не ходете при нея.
        03.2007 бях за пореден път бременна и се случи,че си бях в България(живея в чужбина за момента).Получих леко кървене и
Отидох на преглед при тази "много добра гинеколожка" .Прегледаме,установи че има бременност и ми преписа съответно медикаменти за задържане и слид 1 седмица пак на преглед.На вторият преглед ,гледа продължително времи във видеозона и каза,че все още вижда нещо като бременност,затова реши да вземе кръвна проба  за по-сигурно да продължавам да си пия лекарствата и след няколко дена пак на преглед.На следващият преглед пак по същият начин -пак вижда нещо,пак да вземе кръвна проба и пак да си пия лекарствата и т.н. и т.н.А това,че хормонът на бременността намаляваше ,за нея не беше проблем(по-важно беше естествено,че  бях там редовен клиент).Накрая решихме да се обадим на моят гинеколог(в чужбина).Човекът беше категоричен-не нараства ли хормонът всеки път,значи бременността не се развива.Да спря всякакви лекарства и възможно по-бързо при него на преглед.Оказа се ,че имах извънматочна бременност.Какво виждаше тази  Топалова???? Money

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 16:22 от Бу

# 650
Petia Doncheva, кликни върху "редактирай" и смени името в първия си пост. Направи го от уважение към другата лекарка, Щом не е zа черния списък. 

# 651
Искам за добавя към този списък и д-р Христина Кръшкова, която уби преди 8 години бебето на най-добрата ми приятелка с форцепс. Още не е приключило делото срещу тази престъпничка, но вярвам, че ще си получи заслуженото, макар, че е малко вероятно. Не ходете и не раждайте при това същество. Същата работи в "Торакс". На зная дали още работи в бившата окр. б-ца, но чуете ли това име-БЯГАЙТЕ!!!

# 652
Не знам дали трябва да пиша тук,или е по-добре да пиша в белия списък. Доста често отправяте критиката си и недоволството си от д-р Ели Илиева. Аз бих искала да кажа много хубави думи за нея. Тя следи първата ми бременност от 10 седмица нататък-попаднах при нея случайно-само заради болнични,но бях очарована. Докато ходех при друг многооважаван АГ специалист,когото няма да споменавам
Е ти точно неговото име трябваше да споменеш тук  #Cussing out
Подкрепям мнението за Д-р Ямаков и Д-р Иванчева.Незнам какви са като хора и хирурзи,но в ехографската диагностика хич ги няма.Иванчева беше категорична,че имам перианален абцес,а беше киста на яйчника,която  другите й колеги видяха.Ямаков не може да различи препълнен пикочен мехур от "пълна с течност матка"? #Crazy"Накара да източат наведнъж събралата се 4 литра урина от мехура,а като лекар би трябваро да знае,че препълнен пикочен мехур се изпразва постепено...,при това му беше подсказано...Иначе изглежда добродушен и винаги усмихнат.Вежливите лекари не са гаранция за професионализъм!

# 653
Ще прибавя гастроентероложката Дафина Г.Ганева ,1-ва градска болница,понеделник пазара.Няма смисъл да отивате защото нищо няма да разбере какво ви има.

# 654
eli_1980.1980 аз не съм на същото мнение,през миналата година при нея се родиха 9 бебета които аз познавам и са живи и здрави. Даже едната майка март месец роди второто си дете при нея. Само едно ще ти кажа че съвършени хора няма,няма лекар който да не е правил грешка. Но всеки си има мнение,живеем в свободна страна и можем да го изкажем.

# 655

Д-Р ТРОЯНЧЕВ, някога може би е бил добър да, но сега твърдо НЕ, НЕ
Който иска подробности да ми пише на личния е-мейл

# 656
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ЗА РУЖА БЕЛЧЕВА  ОТ ВМИ-ТО.ДАЛИ Е ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ?АКО НЯКОЙ Е БИЛ ПРИ НЕЯ НЕКА ДА НАПИШИ МНЕНИЕТО СИ,БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО,ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Ako imash vazmojnost da idesh pri druga idi pri druga ,zashtoto taq doktora ne obesnqva nishto kato horta i izobshto nqma da ti obrushta nujnoto vnimanie samo fantaziite sa mnogo nedei hodi pri neq

# 657
  • София / Пловдив

Д-Р ТРОЯНЧЕВ, някога може би е бил добър да, но сега твърдо НЕ, НЕ
Който иска подробности да ми пише на личния е-мейл

Е-мейлът ти е видим само за модераторите, администраторите и теб самата.
За останалите потребители е скрит, няма как да ти пише някой за подробностите.

# 658
Има начин за подробности Wink-на лични Grinning(аз вече пробвах)

# 659
  • Пловдив
Има начин за подробности Wink-на лични Grinning(аз вече пробвах)

И аз писах на лични,момичето ми отговори  Peace

Общи условия

Активация на акаунт