Аз бих попитала госта-защитник как да се научим на кого от всички лекари да се доверяваме и как обикновеният човек да разбере кои от тях разбират от професията си?Съгласна съм,че в Детска хирургия работят много уважавани специалисти,но не всички лекари са еднакви,затова има и черен,и бял списък
Аз бих попитала госта-защитник как да се научим на кого от всички лекари да се доверяваме и как обикновеният човек да разбере кои от тях разбират от професията си?Съгласна съм,че в Детска хирургия работят много уважавани специалисти,но не всички лекари са еднакви,затова има и черен,и бял списък 
По принцип на всякъде не само в детска хирургия работят човечни лекари и истински специалисти.Именно завеждащият на това отделение помогна на детето ми
И още нещо...по въпроса с компетентността... И Митковски и завеждащият ми обясниха, че сама не бих се справила с това положение, защото е прекалено затворен пениса.Само една разлика имаше, че първият веднага насрочи операция, докато другият просто се засмя и каза :" Не се тревожете госпожо, това е нещо съвсем дребно и сега ще го направим, а след ден дори няма да го боли детето".Не ме попита кой ми е наговорил такива неща за операции..и не му казах.Мисля си дали не сгреших, но той явно добре познава подчинените си и надали щях да го изненадам.
Достатъчно ми е че единия искаше да ми приспи детето с пълна упойка и да му направи тази "козметична" операция, докато другият се справи за точно 1 минутка.Въпрос на гледна точка е кой е прав!Ако искате да режат вашето дето - водете го при правилния лекар!
Аз моето не си го давам 
Прекалено внимание Ви обърнах за един гост.Препоръчани теми