Черен списък - Пловдив

• 1 094 311
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 885
Да, такава е Бакалова.
На мен друга известна гинеколожка, по която се прехласват много по форОма, ме излъга в лицето, че не работи със ЗК за бременни, а когато попитах акушерката й - тя каза плашливо, а, с докторката трябва да говорите. Това като видях на бюрото й документи на бременни по ЗК... Нито съм й за пикливите 20 лв, нито нищо.
Но за мен от тогава тя просто не съществува.

# 886
за мен е по-важно каква е като лекар-специалист,но това грозно изнудване с талоните за вторичните прегледи не и прави чест, аз работя като старша сестра и знам нещата, но дори и за човек койтоне работи втази сфера е ясно че е изнудвачка.. е как да разчитам на такъв човек да лекува децата ми?Четох за доц.Бошева много добри отзиви, но незнам как да се запиша на преглед при нея?? Ако някои знае, моля да ми пише!Благодаря предварително!

# 887
аз също не съм за 20-те лева, и повече ще дам.. при д-р Маркова ходихме с един талон 3 пъти за разлика от Бакалова - веднъж.

# 888
На мен друга известна гинеколожка, по която се прехласват много по форОма ...
Мисля, че е редно да пишем и имената на лекарите. Затова е Черен списък.   Peace

# 889
ГЕРМАНО-БЪЛГАРСКА ЛАБОРАТОРИЯ ЗИНВЕСТ-К ООД
адски недоволна:
1. чаках 3 пълни дни да ми излезнат резултати от васерман и хепатит. За частна лаборатория това е много. В Бодимед щяха да са готови за няколко часа!
2. работят много бавно - жената, която обслужва клиентите на бул. Васил Априлов се тутка ужасно!
3. подписали са се вместо мен на направлението. какъв е смисълът от полето "подпис на пациента", ако някой друг ще се подписва вместо мен?!?

другите неща щях да ги преглътна и просто нямаше никога повече да стъпя там, но последното направо ме вбеси и за това решавам да ги спомена в този форум!

# 890
  • Пловдив
За мен в момента Д-р Велевски. Работи в клиника в търговски център "Гранд" и в "Торакс". Абсолютен некадърник. Снаха ми роди на 6.12 при него в Торакс и каза че всичко и е на ред на нея и на детето. Току що ни съобщиха, че детето има някакъв проблем със сърцето и белия дроб. Нещо майче с клапите на сърцето, много се разстроих и не помня точно какво казаха. Значи този проблем се вижда по принцип и на обикновен ехограф, но явно от лекар който разбира. А този некадърник не го е видял даже на 4Д ехограф. Може да съм писала и с грешки но в момента това ми е най-малкия проблем.

# 891
  • До хладилника, който обичам
Доц. Порязов е разследван вътреболнично след зачестилите оплаквания от пациентки, вкл. последните трагични случаи и е уволнен.
Това е, което знам. Вече не работи там.

# 892
Доц. Порязов е разследван вътреболнично след зачестилите оплаквания от пациентки, вкл. последните трагични случаи и е уволнен.
Това е, което знам. Вече не работи там.

Това звучи малко като поредния "вътреболничен" трагично озлобен колега, който се крие зад пост на пациент.

# 893
  • София / Пловдив
Ха-ха-хааааа, Бу - трагично озлобен колега  Joy  Joy  Joy

Пък ти роднина ли си му?

# 894
Ха-ха-хааааа, Бу - трагично озлобен колега  Joy  Joy  Joy

Пък ти роднина ли си му?

Бу защо си под прикритие hahaha newsm09

# 895
  • До хладилника, който обичам
Въх, какво доживях, в анонимност да ме обвинят Joy
Гостът не ме вълнува, но ако някой друг се интересува, вчера говорих с акушерка от 'Весела', която ми го каза. Сега болницата се надява да си върне пациентите.

# 896
За мен в момента Д-р Велевски. Работи в клиника в търговски център "Гранд" и в "Торакс". Абсолютен некадърник. Снаха ми роди на 6.12 при него в Торакс и каза че всичко и е на ред на нея и на детето. Току що ни съобщиха, че детето има някакъв проблем със сърцето и белия дроб. Нещо майче с клапите на сърцето, много се разстроих и не помня точно какво казаха. Значи този проблем се вижда по принцип и на обикновен ехограф, но явно от лекар който разбира. А този некадърник не го е видял даже на 4Д ехограф. Може да съм писала и с грешки но в момента това ми е най-малкия проблем.

Откъде пък така добре знаете как се вижда на обикновен ехограф. Кога най-после ще разберете, че ехографът не е панацея и понякога е доста относителен в диагнозите уред. Тълкуванието на това, което се вижда, зависи изцяло от гледащия на ехографа. Дори и да беше открито по-рано от специалист, щеше да бъде диагноза под въпрос, под която твърде малко лекари в този град биха си сложили подписа за евентуален аборт. А дали и вие като майка щяхте да сте убедена в това да абортирате в един напреднал на бременността срок или да лекувате конкретния, може би не дотам точно диагностициран порок, някои от които пороци биват оперативно лекувани, тези операции отдавна не са нещо ново. Или просто детето ги надраства. Доктор Велевски е много добър оператор и диагностик, който за съжаление в една неголяма частна клиника прави лапароскопски операции, а доста негови именити колеги на достолепна възрасст дори не са  и държали в ръцете си лапароскоп. И вие така лесно хулите просто защото нещата не са се случили така, както бихте желали.

# 897
Гостът не ме вълнува, но ако някой друг се интересува, вчера говорих с акушерка от 'Весела', която ми го каза. Сега болницата се надява да си върне пациентите.

....... Нещо малко финансова криза върлува в момента, та надали ще си получиш хонорара за адвокатстването, Бу. Пък и щом са намесени акушарки ... опазил ни Бог от такава информация.

# 898
  • София / Пловдив
...
 Пък и щом са намесени акушарки ... опазил ни Бог от такава информация.

Акушарките са зловещи информатори, мда...  Whistling

# 899

....... Нещо малко финансова криза върлува в момента, та надали ще си получиш хонорара за адвокатстването, Бу. Пък и щом са намесени акушарки ... опазил ни Бог от такава информация.

Абе аз като ви слушамq тоя сайт не трябва да се казва БГ МАММА, ами  ЛЕКАРСКИ ПЛЮНКИ БГ    Embarassed  Embarassed  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт