Черен списък - Пловдив

• 1 094 097
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 960
Янка Димитрова(гинеколог),Клиника Капана.Няма такова отношение.След дълго чакане за направление реших да се ориентирам към най-близкото до вкъщи място за преглед и цитономазка.При,което отивам при нея,тя ми взе материала за цитономазката и ми каза"Готово,може да се обличаш"при,което аз Rolling Eyesи казвам"Това ли е,няма ли да ме прегледате",а тя"Ами нека да излезнат резултатите от цитономазката и тогава ще видим,сега може да тръгваш,цитономазката ще е готова след 1-2 сед.ама и аз не знам точно #2gunfire,айде чао"-няма такова селско поведение,все едно я познавам от 5 год.След 2 седмици отивам за резултата и тя казва 2-РА отрицателна група значи нищо ти няма,а аз доколкото знам това е неясен резултат най-често става въпрос за възпаление.Но си взех цитономазката и си тръгнах,защото просто не ми се занимаваше с нея.Вкрайна сметка си изгърмях направлението и сега ще трябва да ходя на частно.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 14:32 от iva_05

# 961
  • Пловдив
Здравейте, имам проблем и талон за АГ преглед , но незнам къде да отида. Някой знае ли нещо за доктор Янакиева. Ще съм ви много благодарна.
Ако не си ходила още се преориентирай към друг и то спешно.за да не съжаляваш.
Ако може, би ли описала защо си недоволна от нея?

# 962
Здравейте, имам проблем и талон за АГ преглед , но незнам къде да отида. Някой знае ли нещо за доктор Янакиева. Ще съм ви много благодарна.
Ако не си ходила още се преориентирай към друг и то спешно.за да не съжаляваш.
Ако може, би ли описала защо си недоволна от нея?
На мем д-р Янакиева от 3то ДКЦ (ако става въпрос за същата) ми води ЖК в момента. Доволна съм, не мога да споделя горното мнение по неин адрес.

# 963
  • Пловдив
Точно за това попитах и аз Simple Smile
И на мен тя ми води консултацията в момента и съм супер доволна - и като отношение, и като специалист Simple Smile

# 964
В Пловдив - д-р Пейчева, лицево-челюстна хирургия. Бях в частна клиника. Правеше ми сложна операция на вадене на легнал мъдрец, срастнал с костта. Няколко пъти говореше по телефона по време на работата си, крайно непрофесионална проява. След което получих джоб и сериозни усложнения, които лекувах в продължение на месеци. Другата зъболекарка, на която не помня името, кабинета й се намира на бул. "Васил Априлов" срещу заведение Емона. Кабинета й е на 2-рия етаж в сградата с магазин за работни облекла. Така ми излекува каналите на зъба, че се наложи след година да мина през същата процедура (разбира се при друг зъболекар - д-р Гюлева, доволна съм от работата й), през същите болки, само, защото не ми е запълнила както трябва каналите и половината ми зъб се счупи. 
zdravei!
az ne znam za koi lekari stava vapros no po vaprosa za kanalite samo da kaja 4e tam e mnogo otnositelno 4ia e vinata,ne za drugo ne se zaiajdam da pod4ertaia,az sam bila med sestra v stomatologi4en kabinet i vapreki tova i moite kanali sa stavali taka makar 4e sama sam si barkala kanalopalnejnoto,zavisi kak e razbarkano to i kakvi sa kanalite ne vinagi vinata e v zabolekaria ili v tova 4e ikonomisan material.i za drugia pat pove4e kasmet Simple Smile

# 965
Крайно сме разочаровани от компетентноста на д-р Кулов специалист по Уши Нос Гърло в ДКЦ"Свети Георги"гр.Пловдив.След 6 дни  лечение на моят племенник от начален стадий на  гнойна ангина на едната сливица,се превърна в двустранна остра ангина на двете сливици със температура 39.9 градуса.При поредното ни посещение при него се държа крайно надменно и ни навика,защото бяхме разтревожени за състояниета на детето,което видимо се влошаваше.

# 966
# 967
Крайно сме разочаровани от компетентноста на д-р Кулов специалист по Уши Нос Гърло в ДКЦ"Свети Георги"гр.Пловдив.След 6 дни  лечение на моят племенник от начален стадий на  гнойна ангина на едната сливица,се превърна в двустранна остра ангина на двете сливици със температура 39.9 градуса.При поредното ни посещение при него се държа крайно надменно и ни навика,защото бяхме разтревожени за състояниета на детето,което видимо се влошаваше.

По-напред в темата съм писала за него и диагнозите му-добре,че съм мнителна и потърсих друго мнение.Ние го срещнахме в Каспела.

# 968
Също да добавя д-р Захариева от Вела. Sick
Би ли казала защо? Ние сме били веднъж при нея, но нямам впечатления.

Ужасна жена. То не бяха физиономии, не беше чудо, че малката плака. За преглед 30 кинта ще търпи, а ако неможе да си смени професията!
По важното, че изписа на малката, която е на 10 месеца лекарство, което не се препоръчва на деца под 6 ГОДИНИ и твърди, че нямало проблем да го давам.
Ужас, потресена съм от некадърници с огромно самочувствие. Повече там няма да стъпя!
По добре да чакам при мангалите във ВМИ, но поне да съм сигурна, недай си боже ако се наложи нещто за здравето на дъщеря ми Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 22:52 от Щастлива Бубичка :)

# 969
Също да добавя д-р Захариева от Вела. Sick
Би ли казала защо? Ние сме били веднъж при нея, но нямам впечатления.

Ужасна жена. То не бяха физиономии, не беше чудо, че малката плака. За преглед 30 кинта ще търпи, а ако неможе да си смени професията!
По важното, че изписа на малката, която е на 10 месеца лекарство, което не се препоръчва на деца под 6 ГОДИНИ и твърди, че нямало проблем да го давам.
Ужас, потресена съм от некадърници с огромно самочувствие. Повече там няма да стъпя!
По добре да чакам при мангалите във ВМИ, но поне да съм сигурна, недай си боже ако се наложи нещто за здравето на дъщеря ми Mr. Green

И аз не съм очарована от нея! И на нас прави физиономий че малката плачела  #2gunfire

# 970
Подкрепям за Захариева отрицателния вот...
Държеше се надменно...

# 971
Аз пък след 3-то посещения у нас си промених мнението. Наистина изглежда малко надменно, но при мен беше само първо впечатление.  Peace

# 972
Аз пък след 3-то посещения у нас си промених мнението. Наистина изглежда малко надменно, но при мен беше само първо впечатление.  Peace

Може и така да е, иначе аз съм много доволна от "Велата" - Янчева, Михайлова са СУПЕР,ама е за др. тема  Simple Smile

# 973
Поставям тук и д-р Учикова[/color] - АГ, на която бях решила да се доверя за проследяване на бременността ми. Комерсиална жена, със съмнителна компетентност и лоши обноски. Подробностите съм описала в темата за А.Г специалисти - Пловдив (стр.~60)

# 974
Христо Кунчев.
Изписа ми противозачатъчни, за да лекува киста която всъщност се оказа по-голям фоликул.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт