Черен списък - Пловдив

• 1 094 290
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 600
Никой в нищо не обвинявам.И за какво са тези нападки?Още малко ще ме изкарате,че лъжа.Написала съм нещата точно,както си бяха.Думите на д-р Димитрова бяха:"Какви 5 см.?Ти имаш 1-2 см. разкритие".И то след 4 часа на система.Да,имала съм слаба родова активност,защото просто не ми е било време да раждам Peace

# 601
valeri08 , успокой се, всичко ще бъде наред. Аз имам едно секцио.
Като ти поставят упойката въобще не боли, унасяш се едно хубаво и си спиш. След това ще има малко болки, но не са нетърпими. Желая ти всичко най-добро, здраво бебе и ти в най-скоро време да се възстановиш и да ни пишеш.  Praynig

# 602
нали се сещаш в какво обвиняваш въпросната лекарка та тя е шеф на родилна зала дали може да обърка че имаш  5 см разкритие
Между разкритието и положението на главата няма никаква, ама никаква корелация

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 11:57 от Vivi

# 603
Здравейте, имам проблем и талон за АГ преглед , но незнам къде да отида. Някой знае ли нещо за доктор Янакиева. Ще съм ви много благодарна.
Ако не си ходила още се преориентирай към друг и то спешно.за да не съжаляваш.

# 604
Искам да подкрепя мнението на една от участничките във форума. Аз също смятам, че едни от най-добрите гинеколози в Пловдив са д-р Вдиьо Видев, за когото разбирам, че се е преместил в Пазарджик и д-р Светослав Кондов - просто са супер! Абсолютни специалисти и готини хора. С добри впечатления съм и от д-р А. Христамян. От по-старото поколение бих споменала и д-р Алагьозян. Чувам добри отзиви и за д-р Янко Арнаудов

# 605
  • Пловдив
Искам да подкрепя мнението на една от участничките във форума. Аз също смятам, че едни от най-добрите гинеколози в Пловдив са д-р Вдиьо Видев, за когото разбирам, че се е преместил в Пазарджик и д-р Светослав Кондов - просто са супер! Абсолютни специалисти и готини хора. С добри впечатления съм и от д-р А. Христамян. От по-старото поколение бих споменала и д-р Алагьозян. Чувам добри отзиви и за д-р Янко Арнаудов

Анимил тази тема е за недоволни пациенти.Похвали докторите в белия списък, така повече хора ще прочетат за тях и ще се възползват Peace

# 606
Гласувам с две ръце д-р Ставракев да бъде включен в черния списък за Пловдив. Колежка си прави хистеросалпингография при него, в резултат на което получи сепсис и си отиде от този свят твърде млада, за съжаление. А всичко започна от желанието да създаде живот #2gunfire

# 607
  • Пловдив
Искам да добавя в този списък д-р Зорка Петрова,работи като личен лекар в Захарен комбинат"Кристал", и нейната заместничка д-р Чуклева!"Благодарение" на некомпетентността им и незаинтересоваността им,майка ми вече три месеца не е получила пари от болничните,които подава.Всичко това се получи заради объркан болничен от тях,в следствие на което всички последващи болнични,които майка дава,не се изплащат.Не мога да ви опиша колко съм възмутена от тях.Ноември месец отстраниха матката,тръбите и яйчниците на майка.Слава Богу тя е добре,но заради тези двете жени не могат да и бъдат изплатени болничните и я оставиха без средства толкова време.Вместо да поправят грешката си те само вдигат рамене и казват,че не знаят какво трябва да се направи.Разкарват майка ми,оперирана жена,по инстанции,където също всеки вдига рамене.Майка е и хипертоничка и всички тези притеснения и се отразяват изключително зле,постоянно плаче и се чувства в пълна безизходица.Взема пари на заем,за да може да си купува лекарствата,а и да се препитава по някакъв начин.Просто не мога да ви опиша колко съм потресена и разочарована.И аз бях при същата лекарка,но навреме я снемих.Все пак не съм предполагала,че е възможно до такава степен да се простре безотговорността и!

# 608
  • Пловдив
Цецинка, от НОИ връщат болничните листове, които са некоректно попълнени, с точни обяснения какво трябва да се коригира. Освен това можеш да отидеш и ти да направиш справка в НОИ и да търсиш правата на майка си. По телефона не става.

# 609
  • Пловдив
Клеар,благодаря за информацията HugМайка обикаля милата навсякъде и си търси правата.Имаше обяснение,че болничният трябва да е издаден с лекарска комисия,но "уважаемата"д-р Петрова нищо не направи по въпроса.Препрати майка ми при нефролог/от къде на къде/,който също и каза:"Г-жо,аз не съм виновен,не мога да ви помогна".Последно тази вечер разбрах,че ще свикват за нея нова лекарска комисия да разгледа въпроса с объркания болничен лист.Дано се разреши казуса и да започнат да изплащат и останалите болнични Praynig

# 610
Гласувам с две ръце д-р Ставракев да бъде включен в черния списък за Пловдив. Колежка си прави хистеросалпингография при него, в резултат на което получи сепсис и си отиде от този свят твърде млада, за съжаление. А всичко започна от желанието да създаде живот #2gunfire
Много съжалявам за случилото се! Ако може нещо да се предприеме срещу такива "лекари", твърдо ще ви подкрепя!

# 611
ДОКТОР БАЧУРОВ ОТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА!НЯМАМ ДУМИ!

# 612
ДОКТОР БАЧУРОВ ОТ ОКРЪЖНА БОЛНИЦА!НЯМАМ ДУМИ!
Би ли написала причината, моля.  Rolling Eyes
(Просто се учудвам, тъй като доста често съм виждала да го хвалят в Белия списък)

# 613
доц. Теодосиева- дерматолог, изписва разни мазила, които временно тушират проблема, но всъщност нищо не лекува, на всичкото отгоре всички прегледи са й по 30 лева, няма значение първичен или незнам кой си по ред

# 614
доц. Теодосиева- дерматолог, изписва разни мазила, които временно тушират проблема, но всъщност нищо не лекува, на всичкото отгоре всички прегледи са й по 30 лева, няма значение първичен или незнам кой си по ред
Абсолютно съм съгласна. При мене дори временно не помогнаха мазилата й.

Общи условия

Активация на акаунт