Черен списък - Пловдив

• 1 094 370
  • 2 045
  •   3
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
А тези с час как ще се почувстват като минеш преди тях? Не го оправдавам, но там където ходя аз и със записан час се чака с часове, а без час още повече. Ако държиш на един лекар, ти решаваш дали ще чакаш или не.

# 1 561
Д-р Ставрев от "Селена" е голям печалбар- накара ме да направя напълно излишна и скъпа процедура - за да забременея(за която в АГ клиника "Щерев" в София в последствие ми казаха че не е имала смисъл и резултатът е щял да е негативен при всяко положение). Парите мнгоого го влечаха през 2010та -  дано се е наял вече и да работи за слава-а не за влизащи плащания в касичкта на"Селена" само.

# 1 562
Съвсем искрен съм - става дума за д-р Стефка Пейчева-Найденова с номер 160000721 от лицево-челюстна хирургия към МБАЛ Св.Георги в Пловдив.
Само те разтакава, точи ЗДРАВНА каса и един СВЕСТЕН шев не може да направи!!!
Бягайте надалеч от НЕЯ!!!

# 1 563
Съвсем искрен съм - става дума за д-р Стефка Пейчева-Найденова с номер 160000721 от лицево-челюстна хирургия към МБАЛ Св.Георги в Пловдив.
Само те разтакава, точи ЗДРАВНА каса и един СВЕСТЕН шев не може да направи!!!
Бягайте надалеч от НЕЯ!!!

Преди години ми направи тежка и скъпоструваща радикална операция в стоматологичен кабинет!!!, след което ме заведе като пациент към болница "Каспела", където, разбира се, трябваше да си платя "престоя"! За "изписаните" по пътеката лекарства, които сама си купувах, няма да говоря!!!

# 1 564
Наистина  Дарина Димова -алерголог е за президент на този списък. Изключително нагла , пробутва си френски препарати който нямат ефект а са на доста висока цена (като ти препоръчва аптека с която работи за уж по- добри цени). И след 5 години лечение и 3-4 хил. лева за противоалергични препарати ми казва че ще си остана с проблема.
Месец по късно отидох при д-р Сашка Николова- спец. ирисова диагностика , която спокойно ми обясни за какво става въпрос и как ще се излекувам без да се подтискат симптомите само. И в рамките на няколко месеца с хомеопатични средства (за не повече от 15лв на месец - сравнение с френските продукти на Димова за 300лв на месец)  симптомите буквално изчезнаха . Да жената ми каза че ще е необходим още един курс на лечение но разликата беше на лице.
Така че ако някой има алергични проблеми не си губете времето и парите за т. нар. специалисти с 100 дипломи който станаха живи търговци.

# 1 565
За съжаление не знам името на докторката при която отиде баща ми. Знам само че е ендокриноложка и е в ДКЦ4. Когато той започна да отслабва и да има болки в ставите, първо отиде при нея за да се изключи че проблема е от щитовидната жлеза. Тя обаче му казала, че е точно от нея и че трябва да се оперира спешно - до 2-3 дни и му дала телефона на хирург от Военна болница. Веднага го заведох на друг ендокринолог за второ мнение и после на друг за трето мнение. Другите двама ендокринолози, категорично отхвърлиха проблема да е от щитовидната жлеза, като и двамата потвърдиха пълната ненужност на подобна операция (при положение че баща ми на всеки 6 месеца от години е на профилактичен преглед на щитовидната жлеза защото има 2 малки възела и се наблюдава за всеки случай).
След това вкарах баща ми за 2 седмици в болница за пълни изследвания и се оказа че е няма никакъв друг проблем освен възпаление на ставите от което се оправи за 1 месец с пиене на някакви елементарни лекарства.
Оказа се че хирурга който е бил препоръчан е съпруг на тази лекарка. Тази простачка щеше да затрие баща ми за да може мъжа и да вземе 150лв. Казвам затрие, защото по мнение на други познати лекари с подобно изтощение и възпление с което беше баща ми (който не е и първа младост - на 70 години е), можеше и да не оцелее след операцията, която не е лека като възстановяване.

# 1 566
НЕКАДЪРНИЯТ И АЛЧЕН КАСАПИН троянчев, съжелявам но не мога да го нарека доктор!!! А в комбинация с анестезиолог от клиника торакс направо става страшно!!!

# 1 567
НЕКАДЪРНИЯТ И АЛЧЕН КАСАПИН троянчев, съжелявам но не мога да го нарека доктор!!! А в комбинация с анестезиолог от клиника торакс направо става страшно!!!
Може ли малко повече инфо за какво става въпрос? НЕ искам да 'бъркам в раната', но нека да знаем от какво точно да се пазим?Hands VHands VHands V

# 1 568
Д-рРосица Бакалова- алерголог - мноооого комерсиална е.. прочетох за нея че никога не правела вторични прегледи и че като и се обадели мамите да се запишат казвала че нямало талони или нещо подобно....АБСОЛЮТНО ВЯРНО! и ние ходихме при нея и като ми се наложи да отидем на вторичен преглед ми отговори че нямало талони, аз съм старша сестра и ми са наясно тези неща .. т.е. не може да няма талони, защото талони за вторичен преглед не се изисква а просто в рамките на 40дни имаш право на такъв преглед. Повече няма да стъпя там... не са се свършили алерголозите..така че се надявам да попаднем на свестен лекар и човек..

Д-р Нина Маркова-алерголог, излекува дъщеричката ми , след като бяхме бавени от д-р Бакалова повече от година . Отначало ни каза , че не можела да тестува за алергии детето докато не навърши 2 г. Изписа и singulair сашета , които не показваха почти никакъв резултат .След като навърши 2г. отидохме отново и пак отказа тестуване под предлог , че детето нямало да кротува докато прави пробите . Освен това ме нахока хубавичко ,че съм говорила на турски на детето си...
Открихме д-р Маркова , която още на първия преглед тестува детенцето ми и установи какъв е проблемът.Изписа адекватно лечение с отличен резултат !

# 1 569
И аз съм съгласна за Д-р. Троянчев! Абсолютен печалбар , без каквато и да е заинтересованост към пациентките си. А за Торакс- Пловдив- без коментар!!! Направо трябва да я затворят! "Персонала " е точно това- персонал в кавички, по-скоро са манекенки!!!
Родих детето си в 13, 30ч. и след като ревеше постоянно и на следващия ден отказа да се храни ,чак вечерта се сетиха да прегледат детето по-обстойно,след което с едно обикновено "Тико" без шапчица на главата го транспортираха в Неонатология! И това се случва през м.Декември !
За отношението от персонала към мен- нямам думи!!! Никой не се и напъна дори да ми каже какво да правя с кърмата ,която слизаше.....от там направих и мастопатия!!! Имаше само една акушерка - Вълчева ,която единствена ми обърна някакво внимание,за което и благодаря. При това нали знаете, че се ДАРЯВАТ едни 1000лв.! А ,познайте за отношението на Троянчев- весна се само за минута след 2 дни ,за да ми каже , че проблема на детето ми може би е генетичен и повече не го видях !
Благодаря на персонала от неонатология в окръжна болница ,че ми спасиха детенцето. И сега си имам едно живо и здраво момченце, което се пребори с некадърността и безгрижието на всички от Торакс. Това е моята история , изводите си ги направете сами!
Бъдете здрави всички

# 1 570
  • Пловдив
Не мога да се съглася, че всички в Торакс са некадърни. В начална бременност лежах там и благодарение на д-р Лазароски добутах до края. Не посмях да раждам там обаче, колкото и да го харесвам. Болницата няма нужния капацитет и оборудване за точно такива случаи.

# 1 571
Искам да добавя в този списък неонатолозите от УМБАЛ „Св. Георги”. Родих в 35+4 г.с. и бебето ми беше 5 дни на кислород. Поне 5 пъти питах няма ли да му направят ТФЕ и отговорът беше да не се притеснявам, че бил добре и че ако преценят щели да направят. Началникът на отделението (д-р Кръстева) уж каза, че ще му направят преди да го изпишат, но при изписването разбрах, че не са. Питах защо и казаха, че нямало нужда, защото той бил добре. А как точно го разбраха като не са го прегледали не е ясно. Може би гадаят или ползват кристална топка...

Записахме час за д-р Нещерова и се оказа, че бебето ми е с мозъчен кръвоизлив 1 степен и забавени рефлекси, а уж бил добре. Сега не знаем дали в болницата кръвоизливът не е бил и по-зле.

# 1 572
Тази втората докторка невролог ли е?
Направете си консултация с доц. Иванов.

# 1 573
Тя е неонатолог, но мисля, че е специализирала неврология и е единственият лекар в Пловдив, който прави ТФЕ. Ще ходим и при Иванов, но чакаме тя да ни прати.

# 1 574
д-р Камен Ямаков, гр. Пловдив. Беше ми първа бременност и тъй като нямам близки роднини освен мъьът ми отидох на прегледа доста развълнувана и с нормалните въпроси. Прегледа беше вагинален и продължи 15 мин. Не ми остави време да питам каквото и да било. На вратата едва успях да го попитам дали да продължавам с фолиевта киселина и евентуално някакви витамини? Каза да си взема Актив мама....??? Както и да е. След около 2 седмици един следобед ми се появи кървене. Притесних се и веднага му се обадих, за да отида на преглед. Отговора, който получих беше, че е свободен след седмица и тогава може да ме приеме. Затворих телефона и бях като попарена.....нямах представа какво да направя. Имах тел.номер на гинеколог даден ми от приятелка и тъй като бях чувала много хубави неща за него реших да се обадя. Беше 17.20 ч. Човека каза, че е в София и ще си дойде към 8.30 - 9.00 и попита дали е удобно в 9.15 да отида на преглед. В момента, в който разбра, че става въпрос за кървене даже каза ако не искам да чакам да отивам в най - близката болница. Аз ревих да изчакам. При прегледа се установи, че плода няма пулс......Лекарят беше изкл.внимателен, много деликатен и успя до колкото може да ме успокои и да ми вдъхне надежда, че следващия път всичко ще е наред. Казах си, че когато се получи сл. път той ще е набл. лекар. Така и се получи. Сега съм бременна в края на 6 мес. с близнаци, заченати по естествен начин и съм изкл. доволна от лекаря си. Моят съвет е: не ходете при т.нар. Доктор Ямаков ако искате да имате нормална и спокойна бременност.
А кой е лекарят, проследил втората ви бременност?

Общи условия

Активация на акаунт