Черен списък - Пловдив

• 1 093 300
  • 2 041
  •   1
Отговори
# 255
За Ставрев ли? Ами то не е трудно да се разочарова човек от него. За мен това не е лекар, а безскруполен и безсърдечен печалбар.Мисля си,че такива хора не би трябвало да практикуват.................................................................................................За него ние сме просто касички,които трябва да изтръска. Не ми се говори повече за този човек,ако те интересува цялата ми история пиши ми на лични...
Много добре казано Peace!Аз съм на същото мнение за въпросния "Лекар",имах нещастието да попадна на него и останах безкрайно разочарована от отношението му,прегледите протичаха за не повече от 2 мин.,взимаше си парите и никакви обяснения за нищо,по-комерсиален човек от него не съм срещала!
И аз се присъединявам, напълно точно описание.

Чудя се как въобще има жени , които да продължават да ходят при него!

# 256
Да кажа и аз няколко думи за един алерголог в Пловдив - д-р Росица Бакалова. Не ходете при тази комерсиална жена! Не си губете с нея нито времето, нито парите!

Тази жена мисля, че само пари са й в главата, то няма лошо де, ама не да го показва така. При нея няма такива направления и т.н. взимаш си направление, отиваш един път и като й се обадиш за вторичния преглед - няма свободни часова до дата, която е след като ти изтече направлението, а кой се възползва от него е друга тема.
Винаги рекламира Фризо и продуктите им с думите - "Ще имаме ново мляко .....? Имаме много хубава каша..... Все едно тя и Фризо са едно  Confused
Преглежда за 10 мин максимум. Направила си е графика за часовете на по 15-20 мин. и ако случайно някой се забави толкова бива принуден да си тръгне от кабинета.
Не и пука за неин пациент, който ходи година при нея и след като има проблем в момента /цялото тяло е в обрив/ тя отказва да даде съвет по телефона какво да прави, дава час  след 15 дни #2gunfire #2gunfire  и го праща при GP-то - то ако можеше да свърши работа защо ходят хората при нея не е ясно.
През зимата не пуска повече от 1 човек в чакалнята си  #Crazy и стоиш отвън пред блока и чакаш ред, че било време на болести. Ако пък случайно те пусне става едно мрънкане едно чудо, няма значение дали си с малко дете или не.
Държи се грубо с пациентите - това си го преглъщах, най-малкият й проблем според мен, но си позволява да ти говори с тон, несъответстващ на ролите "пациент-лекар", "продавач-купувач", "човек-човек".
Ако искаш час в удобно време след 17:00 неможе да ходиш с направление, тези с направленията са до 16:30  #Crazy #Crazy
Ох и още и още...... бяс ме хваща.
Искам да ви призова мили момичета -

НЕ ХОДЕТЕ ПРИ Д-Р РОСИЦА БАКАЛОВА! ТАКИВА ЛЕКАРИ НЕЗАСЛУЖАВАТ НИТО ПАРИТЕ НИ, НИТО ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ, КОИТО ИМ ПОВЕРЯВАМЕ, НИТО ВРЕМЕТО, НИТО НЕРВИТЕ НИ, НИТО ДОРИ ПРИСЪСТВИЕТО НИ ТАМ!

Писна ми от некадърници, ей!  #2gunfire

# 257
  • Пловдив
ята са до 16:30  #Crazy #Crazy                                                                                                                     
НЕ ХОДЕТЕ ПРИ Д-Р РОСИЦА БАКАЛОВА! ТАКИВА ЛЕКАРИ НЕЗАСЛУЖАВАТ НИТО ПАРИТЕ НИ, НИТО ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА НИ, КОИТО ИМ ПОВЕРЯВАМЕ, НИТО ВРЕМЕТО, НИТО НЕРВИТЕ НИ, НИТО ДОРИ ПРИСЪСТВИЕТО НИ ТАМ!

Подкрепям ВСИЧКО казано до тук за д-р Росица Бакалова! От собствен опит! При втората ми бременност, бях в петия месец, с астматична криза, с направление...отказа ми преглед, НЯМАЛА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ЗА РАБОТА С НАПРАВЛЕНИЯ ЗА СЕДМИЦА НАПРЕД! Каза ми да отида другата седмица или да си платя прегледа! При положение, че имах направление и освен това бях нейна пациентка от доста време!

# 258
Нещо не вдявам  Shocked Ако Бакалова е такава неприятница, няма ли други алерголози, та всички са хукнали при нея... Тя накрая ще остане без хляб, но колкото по-скоро - по-добре...

# 259
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78dpаз съм на същото мнение за бакалова.смятам че  е доста измислен лекар.лично съм потърпевша и съм силно разочарована от нея.а за това че рекламира само фризо знам че взима % от продажбите. така че бягайте от този доктор .

# 260
Искам в този списък да сложа и Янакиев- ортопед. Нашите впечатления са от 2001г. , когато се роди нашето 1во дете. Още в родилния дом установиха, че има вродена деформация на ходилата и ни дадоха моб. тел. на Янакиев. Започна да слага гипсчета на 2те крачета- 20лв на седмица, след това установи, че без операция няма да мине и в 4и5 месец ги направи. Още в началото ни каза, че ще ни струва 700лв за двете крачета, но ни дава 200% за пълно възстановяване, като естествено няма да стане футболист. Бяхме много доволни от операциите, като свали и последния гипс ме учуди, че не ни покани на друг преглед, каза "все едно има здрави крачета, никакви ортопедични обувки, никакви рехабилитации". Но не стана така едното краче се изкриви отново и до ден днешен не можем да се оправим. За нас това е един бизнесмен при който ако си платиш ще свърши работа, ако не не го интересува какво ще стане с детето ти, не мога да го нарека доктор, хирург- да. Въпреки, че си платихме не получихме 200% гаранция.

# 261
  • у нас
И аз тука да включа едно докторче в черния списък.Главен асистент в неврохирургията на Пещерско шосе гр.Пловдив--д-р Желязков.
С две думи осакати и без друго болния ми баща.Подробности не ми се пишат,че темата и историята са тежки,но ако ви се наложи до потърсите помощ от неврохирург,направете го при добрите специалисти в София.

# 262
  • Пловдив
И аз тука да включа едно докторче в черния списък.Главен асистент в неврохирургията на Пещерско шосе гр.Пловдив--д-р Желязков.
С две думи осакати и без друго болния ми баща.Подробности не ми се пишат,че темата и историята са тежки,но ако ви се наложи до потърсите помощ от неврохирург,направете го при добрите специалисти в София.
          Много си права,  Lorexa. Там наистина няма никакви специалисти. В този списък мога да сложа и Боби Калнев от същото отделение. Преди 10 г. едва не ме уби от некадърност.

# 263
Д-р Ангел Ставрев - който каза на приятелката ми че 99% няма да има деца, а в същото време и взимаше парите почти 1 година за изследвания. Да но тя и без негова помощ роди има си едно малко хубаво ангелче....
д-р Цилева-педиатър- не преглежда  пациенти без предварително да имаш записан час

# 264
ята са до 16:30  #Crazy #Crazy                                                                                                                     

Подкрепям ВСИЧКО казано до тук за д-р Росица Бакалова! От собствен опит! При втората ми бременност, бях в петия месец, с астматична криза, с направление...отказа ми преглед, НЯМАЛА СВОБОДНИ ЧАСОВЕ ЗА РАБОТА С НАПРАВЛЕНИЯ ЗА СЕДМИЦА НАПРЕД! Каза ми да отида другата седмица или да си платя прегледа! При положение, че имах направление и освен това бях нейна пациентка от доста време!
Напълно подкрепям. На всичкото отгоре, се оказа, че детето ми се водило дълго време при нея като постоянен пациент, а ние изобщо не сме я търсили, след като се уверихме, че е безмислено! Само и вижте кабинета колко е луксозен а "навалица" от пациенти просто липсва. Тя самата често ходи по екскурзии в чужбина, явно добре печели, хо не лекува добре!!! Twisted Evil

# 265
Д-р Ангел Ставрев - който каза на приятелката ми че 99% няма да има деца, а в същото време и взимаше парите почти 1 година за изследвания. Да но тя и без негова помощ роди има си едно малко хубаво ангелче....
д-р Цилева-педиатър- не преглежда  пациенти без предварително да имаш записан час
Това за Ставрев изобщо не ме учудва,на него изобщо не му пука за пациентките,интересува го само материалното му благополучие.Да не говоря за наглостта му да взима пари за изследвания,които изобщо не прави и въпреки това казва резултат #2gunfire #2gunfire

# 266
И аз се присъединявам към мнението за Милчалиева от ДКЦ, Събота пазар. Абсолютно не става за нищо друго освен да дава направления и болнични. Имам чувството, че аз разборам повече от нея от медицина.. Confused

# 267
Милчалиева от ДКЦ, Събота пазар...не става за нищо друго освен да дава направления и болнични.
Да ти кажа, много хора биха се записали при нея само заради това Laughing
А иначе - за съжаление, налага се вече пациента да е почти лекар, преди да иде на лекар, ако ме разбрахте какво имам предвид...

# 268
MArmozy съм Hug
Отговарям на въпросите ви защо съм вписала Канатова в този списък. Отговорът е тук.

# 269
Виолета Тракова е най-некъдърната гинеколкожка.Объркала е сумати жени.Моята приятелка ходеше при нея.Докторката и беше и казала, че има раничка 5 степен.Докторката и назначи промивки със смрадлика и някакви свещички.Уви, не се излекува докато не забременя и трябваше да лежи 1 месец в болницата за задържане,а накрая се оказа ,че проблема е бил от раничката,която можеше най безболезнено да се тушира.Имам още много примери за старите и неефикасни методи на лечение на гинеколожката.

Общи условия

Активация на акаунт