Черен списък - Пловдив

• 1 092 899
  • 2 040
  •   1
Отговори
# 1 995
Ели Илиева - акушер-гинеколог - безобразна жена !!! Rage

Отивам на профилактичен преглед хем знаех, че има лоши мнения за нея, но приема веднага без да се чака и си казах какво толкова ще рискувам. Още от вратата започна да ме гледа странно, изглеждала съм бледа, заключи че 100% съм с анемия. Казах, че нямам анемия и хемоглобина ми е 150 изследвала съм го преди седмица. Тя направи една неприятна гримаса. Още си свалях якето и го закачвах на закачалката като взе да ме пита имам ли вагинално кървене, че съм толкова бледа. Пълно куку е тази жена. Преглежда без ръкавици за има-няма три минути. Казах, че нямам кървене, тя каза тогава имаш полипи. Как реши това нещо при положение, че още не бях легнала на ехографа? Като легнах и видя, че всичко е наред се сконфузи леко, но продължи с тирадата - как така съм на 48 години, а нямам признаци да навлизам в менопауза? Задължително ми имало нещо! Да си пусна хормонални изследвания и ако до 6 месеца не започне да ми прескача цикъла пак да отида при нея. Абсолютна неадекватница. Rage Добре, че бях с направление. Нямаше да си простя за посещението ми при нея ако прегледът беше платен.

# 1 996
Много лоши мнения има за нея. На мен ми мърмореше, че не ѝ се плащал прегледа, по фонд бях, да искам направление. Как на другите им ги плащат, на нея не?! Без ръкавици не съм видяла да е.

# 1 997
Ужас е. Повече няма да стъпя там. Забравих да кажа, че ми е издала амбулаторен лист от прегледа, който е пълен с невярна информация. Била съм се оплаквала от постоянна умора, имала съм отоци по лицето и крайниците. На извършени манипулации писала кюретаж на матката. Нищо от това не е вярно. Съжалявам, че го прочетох чак като се прибрах вкъщи и не ми се биеше път обратно. Ако го бях видяла там щях да вдигна скандал както ми беше прекипяло от ужасното поведение на тази "докторка". С нейните заключения ако е някоя по-притеснителна и хипохондрична пациентка представяте ли си до къде може да я докара ..

# 1 998
Как някой още се лъже да ходи при тази кукувица. Тази тема започва с нея.

# 1 999
Как някой още се лъже да ходи при тази кукувица. Тази тема започва с нея.
Знам, но реших да рискувам защото работи близо до работата ми и не се чака за преглед (явно има защо).

# 2 000
С мен не беше груба, но си личеше как всячески се опитва да ми внуши, че имам някаква диагноза. Добре, че съм що годе уравновесена и наскоро си бях пускала профилактични изследвания, които бяха ОК, та не успя да й мине номера.

# 2 001
Ей, одъртя и не ѝ дойде акъла в главата. Това, че преглежда в ДКЦто на Св. Георги не мисля, че я прави служител на лечебното заведение. По-скоро кабинет под наем в сградата държи.

# 2 002
  • Пловдив
Изумена съм от аргумента за избор на лекар. С направление, може да се намерят доста свестни лекари, които си спазват графика, дори да имат много пациентки. Въпросната лекарка е известна, още от ученическите ми години, че за нищо не става......Гинеколози в този град да искаш, на всеки ъгъл са.

# 2 003
Аз искам да споделя за 2ма.

1во - Доктор Димитър Йончев в Окръжна болница - АГ.  БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧЕ. Направи ми операция, с която е можело да се размина, взе ми към 1200лв за нея, направи я некадърно и в момента съм с орезелен яйчник, заради този простак.

Репродуктивния ми гинеколог вика, че не съм му първата жертва. Да не говорим пък за сестрите в тази болница. Пенсионерки, държат се ужасно, а колко грешки правят също... забранено ми е да бия хората с лопата, иначе щяха да видят

2. Доктор Семра Халил. Много мила, ведра и приятна жена, но като специалист НЕ СТАВА.
Първо не може да разпознае, че имам поликистозни яйчници. Нямала съм ...

Питам защо тогава оформям периодично големи кисти? Отговаря - някои жени били предразположени. Глупости. На всичкото отгоре противозачатъчни ми изписа. Тровене.

Отидох си на репродуктивен гинеколог, плюс ендокринолог. Пуснаха ми се изследвания и се видя, че имам СПКЯ + ИР.

Дадоха ми хапче за ИР, спрях вредни храни, повече спорт и всичко е наред сега. А относно хормоните, казаха че се пият АКО се види, че се налага от проведени изследвания. А не просто ей така, както Д-р Семра Халил си ги изписва...

А ония простак в Окръжна, директно с операции и "ама това е животозастрашаващо".

# 2 004
Искам да изкажа своето възмущение от д-р Кирова и медицинската сестра Силвия Борисова, които работят в КОЦ 2. Изключително гнусно поведение от тяхна страна.
Става въпрос за дядо ми, който е с малигнен меланом, с разсейки почти в цялото тяло.
Всички от семейството сме наясно, че на него му остават броени дни живот, той се чувства ужасно и вече дори морфин не му помага за болките.
Закарахме го до КОЦ 2, тъй като имаше вариант да му се направи химиотерапия и почти не можеше да си седи на краката от болка. Чакахме 282728 години, за да го приемат и накрая ни посреща въпросната сестра Борисова. Казах ú, че дядо ми е много зле и от това цялото чакане накрая ще умре, а нейните думи бяха "а ми, да умира".
Най-интересното е, че по техните думи "нямат обезболяващи", В ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ....
Докато дядо ми беше в стаята е казал, че адски много го боли, а те са му отговорили със страхотните думи "Е, как няма да Ви боли, господине! Черният Ви дроб е с 10 см по-голям, пък и всичките Ви кости са пълни с разсейки". Не бях чувала по-обнадеждаващо нещо от лекар...
Каквото и да кажа ще е малко!

# 2 005
Милият човечец. Потърсете с Google, има разни етични комисии. Например. Пишете им. За съжаление не е документирано и е дума срещу дума. Разбираемо не ви е било до запис на разговори. Но поне можете да се обадите по телефона на шефа на болницата и да процитирате името на служителката. Нищо няма да направят от лекарската комисия, гаратирано. Не защото нямате доказателства, а и защото съсловието им спазва този принцип - като бъде нападнат един всички вкупом го защитават, лъжесвидетелстват. Изобщо шансовете са под 0. Но поне едно обаждане до шефа на болницата направете. Ще я смъмрят малко и после ще си пият кафето с нея, но все пак в името на дядо си го направете.

И друг път (при това съвсем наскоро) го писах по повод на легандарна из Пловдив лекарка, но ми изтриха няколкото публикации. Лекарите просто трябва да бъдат шамарени. 10 като изядат по 3-4 плесника на обществено място, със свидетели и с основание, единадесетият ще се замисли преди да говори.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 21:40 от Защо ме търсиш?

# 2 006
И моят съвет беше изтрит, но действа безотказно за следващ път.

# 2 007
Подозирам, че разни чувствителни потребителки го рапортуват като призив за насилие. А то не е такова.

# 2 008
Пожеланието не е нито насилие, нито агресия.

# 2 009
Искам да изкажа своето възмущение от д-р Кирова и медицинската сестра Силвия Борисова, които работят в КОЦ 2. Изключително гнусно поведение от тяхна страна.
Става въпрос за дядо ми, който е с малигнен меланом, с разсейки почти в цялото тяло.
Всички от семейството сме наясно, че на него му остават броени дни живот, той се чувства ужасно и вече дори морфин не му помага за болките.
Закарахме го до КОЦ 2, тъй като имаше вариант да му се направи химиотерапия и почти не можеше да си седи на краката от болка. Чакахме 282728 години, за да го приемат и накрая ни посреща въпросната сестра Борисова. Казах ú, че дядо ми е много зле и от това цялото чакане накрая ще умре, а нейните думи бяха "а ми, да умира".
Най-интересното е, че по техните думи "нямат обезболяващи", В ЛЕЧЕБНОТО ЗАВЕДЕНИЕ....
Докато дядо ми беше в стаята е казал, че адски много го боли, а те са му отговорили със страхотните думи "Е, как няма да Ви боли, господине! Черният Ви дроб е с 10 см по-голям, пък и всичките Ви кости са пълни с разсейки". Не бях чувала по-обнадеждаващо нещо от лекар...
Каквото и да кажа ще е малко!

Моя братовчедка,точно поради тази причина се премести във Панагюрище във болницата. Там имат невероятно отношение към болните и внимание към процедурите и правилно лечение! Бяха и изгорили вените,а като се премести и сложиха порт и така имаше по малко поражения от химията. Ако имате възможност се преместете във Панагюрище! Онко отделението им е на много високо ниво!

Общи условия

Активация на акаунт