Термин март 2023 тема номер 8

• 40 772
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Мами да ви се похваля  на 25.02 в 09:23ч.се роди прекрастната ми Симона   чрез спешно секцио. 🥰

# 496
Мами да ви се похваля  на 25.02 в 09:23ч.се роди прекрастната ми Симона   чрез спешно секцио. 🥰

Честита радост Xrisi.i!
Да бъде здрава и много да ви радва!
На теб бързо възстановяване!

# 497
Честито бебче Хриси ♥️♥️
Много здраве на Симона и бързо възстановяване на теб,
Лесно да се справите с кърменето и много спокойно да спинка бебка ♥️♥️

# 498
  • Sofia
Честита Симона!
Да сте здрави, да ви е спокойно, сплотено и уютно!

# 499
  • София
Честита рожбичка, Хриси! Да ви е здрава и благословена малката Симонка! Бързо възстановяване! Heart

# 500
Да ти е жива и здрава Хриси,много много да ви радва . И бързо възстановяване на теб 🌷🌷❤️ прекрасните ей ! Всички мами 🌷

# 501
Xrisi. i, честита рожба!!! Бъдете много здрави и щастливи! Нека малката принцеса бъде вашата гордост! Нека има много късмет и успехи в живота! А на теб бързо възстановяване! Честито! ❤️❤️❤️

# 502
  • В твоето съзнание...
Честитa рожба, Xrisi.i!
Да е жива и здрава Симона, са расте спокойна, обичана и много щастлива!

Връщам се малко назад на темата с нервността... Момичета, няма нищо по-нормално от това.. Все пак хормоните ви са във вихъра си, тялото ви е уморено имате болежки... Как да не сте изнервени? Затова направете, каквото чувствате най-добре за вас, идете при мама, посърдете се на мъжете... При мен ситуацията е наопаки, майка ми ме напряга повече от мм. Той в последно време време е много старателен и разбран Grinning

За имената... Много е криво, когато не се съобразяват най-близките, честно казано и аз бих им на правила на пук и да сменя името... Щом пък още от сега не могат да направят усилие.

# 503
Хриси, честито! И аз съм от Казанлък, като ходим на гости на родителите ми, може да се видим, дай Боже с бебоците Simple Smile

# 504

Честито бебче, да е здрава и щастлива!

# 505
Честита и добре дошла да е Симона❤❤❤ Благословена и щастлива да расте. Хриси, бързо се възстановявай 🤗
Днес започвам деня от новия ни дом ❤ Прекрасен празник на който осъмваме сефте тук. Благодаря на Бог че се случва.
Тива че всичко още не знам къде да стои е друг въпрос. Вчера много се уморих и имах адски болки. Прегръщам ви всички 💗💗💗

# 506
Xrisi.i, честита ви Симона! Heart Да расте здравичка и да бъде радост на мама и тате!
На теб скорошно възстановяване! Flowers Hibiscus

Mer_M, много хубави моменти да имате в новия ви дом и не се преуморявай, а повече почивай.

# 507
Мами да ви се похваля  на 25.02 в 09:23ч.се роди прекрастната ми Симона   чрез спешно секцио. 🥰
 Heart Хриси честито Heart
Да сте живи и здрави и бързо възстановяване Hug
Mer_M, чудесен ден за нов дом! Честито и на теб. Само хубави моменти да имате в него!

# 508
Ех, че е хубаво да се събуждам с такива новини! Честита рожбичка, Хриси! Да сте здрави всички! ❤️
Относно нервността - и аз вчера малко се изумих от собствените си реакции. Ние със съпругът ми сме изключително сплотени, трудната бременност ни направи още по-задружни и направо с поглед се разбираме. Намерихме си една електронна игра, която ни развлича докато си чакаме раждането, той от няколко седмици е при мен в София и чакаме да се роди бебчето. Та.. Трябва да запълваме времето. Вчера нещо не ми вървеше в играта, което се е случвало много пъти и преди, тръгна работата на победа за него, та като му се ядосах, такъв панаир вдигнах за една игра, че на него му върви, на мен не 🤣 пълни глупости, нали.. Че чак се разревах, той беше откровено потресен от ситуацията и направо не знаеше как да реагира.. Точно 10 мин по-късно ми беше минало, но бях изумена как се ядосах за няма нищо.. Та, разбирам ви много добре като се дразните на такива неща.. Ми, бременни сме, подразнете се, поскарайте се там, поплачете, минава..

# 509
Честито! Да бъде жива и здрава, а на теб бързо и безболезнено възстановяване. Като имаш време разкажи как мина, какви са болките, как те обезболяват, носят ли ти бебето...

Общи условия

Активация на акаунт