Любители на кучета - 133

• 29 557
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
ЧРД на патерица на Вълчан! Жив и здрав да е  и много обичан! Радвам се, че бързо се е  адаптирал към новото място и  дано много място за игри и разходки да има там!

# 76
Принцеса Лия,някой ако може да даде съвети как да я приучим да пишка и ака само на вън ,скоро прави 3 месеца

# 77
С повече излизания и наградки( похвали), като свърши работата.

# 78
Извеждаме я на всеки час , но 10-20 минути след като сме я прибрали се изпишка или изака 🥲върши си работата на вън след това и вкъщи
С повече излизания и наградки( похвали), като свърши работата.

# 79
  • София
Затова навън поощрявате, а вкъщи не (но не й се карайте, тя няма да знае защо сте недоволни; просто навън с награди и радостни думички, а вкъщи не) Wink

# 80
Честит да е Вълчан!  Здрав, щастлив и послушен!

# 81
Излизайте всеки ден по едно и също време . Така тя ще си знае по кое време ще излиза и сама ще идва при вас .

# 82
Пожелавам на Вълчан много здраве и дълголетие!
Принцеса Лия според мен е прекалено малка за да се научи да не се изпуска в къщи.
И предполагам ,че сте започнали да я извеждате от съвсем скоро ,така че имайте търпение.

Нашата Белла прави 2 месеца днес и огъната като пашкул в мен я изведохме на слънчице а ние на разходка.
Плака ,беше и страшно навън ,нищо че беше сгушена в мен през цялото време. Тази седмица в четвъртък ще бъде и втората ваксина.
Вчера я изведох на терасата за две минути като пак се страхуваше много ,но ще свикне малко по малко.

# 83

Неро, когато още не можеше да се катери навсякъде преди месец. 😁

# 84
Купихме я преди 2 седмици и я извеждаме от първия ден на вън,но предишните й собственици нямам представя как са я научили
Пожелавам на Вълчан много здраве и дълголетие!
Принцеса Лия според мен е прекалено малка за да се научи да не се изпуска в къщи.
И предполагам ,че сте започнали да я извеждате от съвсем скоро ,така че имайте търпение.

Нашата Белла прави 2 месеца днес и огъната като пашкул в мен я изведохме на слънчице а ние на разходка.
Плака ,беше и страшно навън ,нищо че беше сгушена в мен през цялото време. Тази седмица в четвъртък ще бъде и втората ваксина.
Вчера я изведох на терасата за две минути като пак се страхуваше много ,но ще свикне малко по малко.

# 85
  • Русе
Чихуахуа ли е малката прекрасница?
Принцеса Лия,някой ако може да даде съвети как да я приучим да пишка и ака само на вън ,скоро прави 3 месеца

# 86
Да 🙂
Чихуахуа ли е малката прекрасница?

# 87
Radii99 ,тя е прекалено малка за да стиска много време.
За да изгради навици е нужно време.
Бебета се водят до годината ,така че просто имайте търпение.
След като я извеждате ,свършва си работата , поощрявяте я с лакомство и след време ще ви се отблагодари като ходи само навън.
Просто не трябва да имате очаквания ,че тя ще се научи за седмица ,месец или пък няколко дни.
Любов ,търпение и поощрения!

Момичета аз пък да попитам нещо.
Една обучителка на кучета каза ,че най-любимото лакомство на всяко едно куче е сварен свински черен дроб.
Моята Белла е само на два месеца и нямам идея мога ли да и давам такава храна?
Ако не от каква възраст мога да давам?

# 88
  • Бургас
Можеш, обаче не прекалявай. Мазен е и разхлабва.

# 89
  • Русе
Защо да не можете да и давате?
Radii99 ,тя е прекалено малка за да стиска много време.
За да изгради навици е нужно време.
Бебета се водят до годината ,така че просто имайте търпение.
След като я извеждате ,свършва си работата , поощрявяте я с лакомство и след време ще ви се отблагодари като ходи само навън.
Просто не трябва да имате очаквания ,че тя ще се научи за седмица ,месец или пък няколко дни.
Любов ,търпение и поощрения!

Момичета аз пък да попитам нещо.
Една обучителка на кучета каза ,че най-любимото лакомство на всяко едно куче е сварен свински черен дроб.
Моята Белла е само на два месеца и нямам идея мога ли да и давам такава храна?
Ако не от каква възраст мога да давам?

Общи условия

Активация на акаунт