Любители на кучета - 133

• 29 569
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Да си платя данъка и аз

# 91
  • София
Малко смях https://www.facebook.com/reel/585970600073460

и Бубеният данък

# 92
# 93
На февруарско слънчице.

# 94
Roo Roo ,много хубав нагръдник.
А Лори се наслаждава на слънчице.
Малко смях и от мен.
https://vm.tiktok.com/ZMYr4DoJF/

# 95
Специален поздрав за днешния специален празник... Stuck Out Tongue Winking Eye Heart

# 96
  • # супернатурална #
Здравейте! Кучето ми се чеше много в областта на ушите. Вет каза, че е алергия към храна. Препоръча хипоалергенна кучешка храна. Изключихме пилешкото, без резултат. Потърсих второ мнение и другия вет каза почти същото, без дори да го погледне. Продаде ми гранули, 19 лв. килограма. Не е въпрос в цената (само), но той не ги яде, свикнал е на месо, кокалчета. Струва ми се, че и двамата просто искаха да си пробутат гранулите. Порових се, причетох...само 10% от алергиите са причинени от някаква храна. Изобщо не провериха други опции. Оставам с усещането, че са повече търгаши, отколкото лекари. Предстои да го водя и на трети. Специално проверих, че не продава кучешка храна в лечебницата. Имали ли сте подобен проблем и какво се оказа?

Кучето 😁

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 17:42 от Г. Краули

# 97
Алфата на Тара получи днес подарък по случай празника:

Joy
Честит празник!

# 98
  • Sofia
Г.Краули,
Нашият хайванин си чеше ушите като му се замърсят. Капя му една течност, която разтваря ушна кал и мръсотийки. Така се оправя.

# 99
Г.Краули,
Нашият хайванин си чеше ушите като му се замърсят. Капя му една течност, която разтваря ушна кал и мръсотийки. Така се оправя.
Може ли да кажеш каква е тази течност?
И как точно почистваш ушите?

Купих нокторезачка за кучета ,обаче ме  е страх да и изрежа ноктите. 😊
То ще е голямо чудо ,но мисля да изрежа първо на 2-те краченца ноктите и примерно на другият ден другите две.
Ако има по-добър вариант приемам предложения за да не се стресираме и двете.

# 100
Реже се първо малко от ноктите и след ден-два, когато се дръпне живеца, се реже още малко. Това на теория. Ние не сме рязали. Преди да започнем с разходките, използвахме посещенията при вет за ваксините, да подкъси и ноктите. След като започнахме да го извеждаме, маникюрът винаги е перфектен. Joy

# 101
Аз  не смея  ноктите на Лори да подрязвам.Тя има едно бяло нокътче и се вижда ясно живецът, но другите са черни.Когато е годишната ваксина ,  ветеринарната лекарка го прави.И още веднъж специално ,на бързо отиваме за това- т.е.два пъти годишно.Уши никога не съм чистила.Вероятно за това не слуша навън!😀

# 102
# 103
wild poppy ,предният път ги скъси ноктите ветеринарната.
Сега мисля пак да и кажа да ги подкъси.
Утре ще я зарина с въпроси ,че утре ни е ваксината и ще оревем квартала. 😆
За храненето ,хигиената и разни други неща.
Roo Roo ,много ми хареса нагръдника на Лори.
Хем червен ,хем мекичък.
От къде е купен ,че малката като достигне до окончателните си размери искам да и взема нещо такова за да и е комфортно.
Лори е много фотогенична!
Муцунка само за целувки. 🥰
sparkling eyes ,много интересна снимка. 🥰
Все едно играе на жоменка.

# 104
Ауу че бели зъби sparkling eyes направо ме заслепиха Grinning

Ние на вет като ходим от време на време поглеждат и ноктите, но най-често режат само пЕтите нокти горе на предните лапички, другите се самоизпилват.

А наскоро гледах снимки от началото с Мейпъл когато я взехме, беше със супер къси нокти, явно в развъдника да и ги скъсявали стабилно Grinning ама ми изглеждаха чак болезнено къси, та гледаме да не и ги бараме много.

Общи условия

Активация на акаунт