Любители на кучета - 133

• 29 626
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
Моето куче от малко е темерутче. Не дава да го галят, не ходи при никой. Привързан е единствено към мен и мъжа ми. Приятели, които го познават от малък, много трудно могат да го погалят. Особен характер е. ММ се шегува, че е точно като мен. Simple Smile 

Един лигльо Smiley

# 121
Фют като бебе беше точно такъв. Изключително дружелюбен към хора и животни. Скачаше и се катереше или по-скоро искаше, по всеки с който се разминавахме. Досадно за другите и за нас. Но го израсна изведнъж. Ние коригирахме през цялото време къде с успех, къде без особен такъв. Към днешна дата проявява някакво любопитство, по често подминава и само ако някой прояви интерес евентуално може да спре да го погалят. Но стана избирателен. А с кучетата даже агресивен. Кара се на всяко без значение порода и размер, вече не му позволявам близки контакти. Такава рязка промяна в поведението не съм очаквала.

# 122
Mavinа, твоето е и съвсем бебе още, така че няма как изобщо да се говори за агресия. Разказах ти го, за да имаш предвид, че добрата социализацията трябва да се случва от най-ранна възраст. Прояви ли агресия, става доста трудно. Иначе си права - и да се радва на всеки срещнат не е вариант.

# 123
При Лори остана проблем голямата
 радост  и целувки за непознати навън.Към кучета не е така...Но нещо щом е на два крака е еуфория голяма за нея и тих ужас за мен...Чак сега-проявява някаква избирателност- двама подмине, третият е поздравен от глава до пети!

# 124
Рокото също е много любвеобилен. Харесва всичко що се движи. Иска и с котките да си играе, обаче те го бият 😄Към всяко животно проявява интерес, към хората сякаш не толкова. Ако някой иска да го помилва дава, и много харесва деца. Там вече сме доста внимателни, от страх да не събори някое в радостта си. Не е проявявал агресия, но аз също съм на мнение че не е ок да скача по хората, дори и от радост.

# 125
  • София
На вън нямам проблем. Ходи до мен и не налида да ближе всеки преминаващ, но в къщи е ад. Скача, ближе, ляга, въргаля се. Поне само с идиотите, които са ни близки го прави 🤣. Като идват доставчици и майстори го удържам.

# 126
  • тук-там
То това също се възпитава/коригира, но и аз нямах голяма мотивация да работя с тях по тази тема, та и моите “поздравяват”.

# 127
  • София
Аз имах, но месаботират хората. Нахвърлят му се да го гнявят и той се размазва. На вън не е проблем.

# 128
  • тук-там
Аз за това изгубих мотивация Wink

# 129
Човек, който не отговаря с кеф на кучешка покана за намачкване, няма сърце или акъл. Най обичам момента, в който опашката се включва на вентилатор.

# 130
  • София
Ела у нас и бебето ще ти избие тази любов. Като размята опашка, обикновено някой е насинен 🤣.

# 131
Ела у нас и бебето ще ти избие тази любов. Като размята опашка, обикновено някой е насинен 🤣.
Плашиш лабрадор с кренвирш  Joy
Гледала съм дог, а сега съм с кане Joy

# 132
Плашиш лабрадор с кренвирш  Joy
Гледала съм дог, а сега съм с кане Joy
Кане Корсо ли?
Бърже слагай снимка! 🥰
Има едно Кане Корсо из квартала ,възрастно куче ,много достолепно.
Естествено стопанинът ме предупреди ,че не е от най-любвеобвилните и че мога да го погаля на моя отговорност.
Не е агресивно куче ,минава без да забелязва никой покрай него ,но не посмях да го пипна.
Голяма са красота! 😍

# 133
Не е нашата мекица. Тя обожава ласки и комплименти.

И е в разцвета на младостта си Heart Eyes

# 134
  • София
Ха ха, значи знаеш за какво говоря 🤣.

Общи условия

Активация на акаунт