КАУФЛАНД - тема 64

• 51 247
  • 782
  •   1
Отговори
# 135
  • Сливен
Отзив за кафе капсулите K classic за 5,49 лв? Досега винаги сме взимали Nescafé Dolce gusto, черната кутия. Те най - много ни допадат на вкус и се чудя дали да не взема от тези за проба.
Ще са ти слаби.Това,което е като капучино става за слабо следобедно кафе.

# 136
Здравейте! Наскоро си купихме рендето Nicer Dicer от един сайт, уж беше "оригиналът", но на второто ползване му се изкривиха ножчетата и се извадиха от местата им.

Сега виждам, че Кауфланд пускат подобно от собствената им марка Spice&Soul. В предходните теми от 2021 и 2022 видях, че Кауфланд преди са изтегляли малко по-голямо ренде от тази марка заради опасност от начупване и поява на режещи малки парченца. Та сега се чудя дали новото, което са пуснали, е безопасно и може да се разчита да е качествено и да работи добре.

Имате ли някакви впечатления?

# 137
Ние имаме от по-голямото ренде. Даже бяхме взели и едно резервно. Не с всички партиди от него е имало проблем, но нашите бяха от уж проблемната партида- върнахме едното (неизползваното) "за всеки случай", другото си работи чудесно и досега, нищо изкривено няма и т.н. Предупреждението беше за вероятност от отделяне на парченца пластмаса или нещо подобно, решихме да не връщаме използваното ренде. Голям помощник ми е за мусака. Има и още 2-3 може би приставки повече от това на тази снимка. Т.е. нашето ренде, от уж проблемната партида, си е все още ок.🙂

# 138
Това сирене заслужава ли си?

# 139
  • София
Да, хубаво е.

# 140
  • София
Харесвам сирене Елена в кутиите. Във вакумна опаковка не ми харесва. Но всичко е до вкус и предпочитания.

# 141
  • София
Можеш да се повтаряш и потретваш дори, но аз продължавам да не разбирам какво искаш да кажеш.
Питат за конкретно сирене и отиваме на преди 30 години, на държавни хранилки, на нишестета.... Каква е връзката?
В това сирене палма и сухо мляко няма. Вкусно е, не е пресолено. За него питат хората , не за детството ти 🙃

# 142
Мариат, каква му е цената?
Според мен Елената в кутиите я развалиха, но с този инфлация, вече купуваме каквото е на промоция и това е.

# 143
Като няма блокиране на потребители, "се наслаждаваме" на никому ненужните нравоучения и то в повече от една тема.

Искам да питам някой по-запознат. Мангото тази седмица за зряло ли се води? Взех си, но искам да си направя правилни изводи, за да знам дали да купя пак.

# 144
  • Mostly in my mind
Не че по темата, но за млечни продукти се доверявам най-много на LB.

# 145
Можеш да се повтаряш и потретваш дори, но аз продължавам да не разбирам какво искаш да кажеш.
Питат за конкретно сирене и отиваме на преди 30 години, на държавни хранилки, на нишестета.... Каква е връзката?
В това сирене палма и сухо мляко няма. Вкусно е, не е пресолено. За него питат хората , не за детството ти 🙃
Питат за сиренето. И аз им казвам, че сиренето в България е вода и палмово масло. Сега стоплихте ли. И това сирене също. Беше хубаво преди години когато пуснаха продуктите на Елена сега и тях ги развалиха.

# 146
Мариат, каква му е цената?
Купих го от щанд с намалени стоки- 400 грама за 1.80 лева.

# 147
  • русе
Предлагат ли тези дезинфектанти и на каква цена ?
Благодаря

# 148
Предлагат ли тези дезинфектанти и на каква цена ?
Благодаря
   Да,предлага се ,но не съм сигурна в цената,нещо около 5 лв ми се върти ,но може и да бъркам

# 149
Здравейте, някой да е купувал този чопър  ? Може ли да сподели мнение, наистина ли реже на кубчета ? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт