КАУФЛАНД - тема 64

• 51 234
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
Може би зависи с какъв крем ще е тортата. Миналата седмица правих бисквитената на Пепчо с тези бисквити и стана фантастична. Ако крема е по воднист може и да се разкашкат.

# 121
С тези бисквити правя тортичка, но със студен крем на Оле, ще стане и с нишесте, но задължително студено и малко.

# 122
  • Бургас
Код на продукта гледам само на промоциите и на купоните. Вече няколко пъти ми се случва да ми обясняват на касата, че не съм взела вярната стока, нищо че е била над синия етикет.

# 123
С нишесте или с домашен крем мисля да я правя. Не мисля да натрошавам бисквитите, а да си ги оставя цели.  Бях взела преди някакви от Лидл и още при редене се трошаха,а от топлия крем после се разкашкаха. Отдавна беше и не помня кои бяха, но май пак бяха в такъв голям пакет.

# 124
Може би зависи с какъв крем ще е тортата. Миналата седмица правих бисквитената на Пепчо с тези бисквити и стана фантастична. Ако крема е по воднист може и да се разкашкат.
А, идеална си! Точно за тази бисквитена и аз ги глася. Колко пакета са необходими?

# 125
Да,прави сте за кроасаните,но те не бяха 1 или 2,а си бяха цели кашончета. Както и да е,моя грешка си беше. Вече ще избягвам кроасаните. 😁

# 126
  • София
И аз купих днес хвалените таблетки за почистване на тоалетната чиния. Сега тествам една таблетка.
Мислех, че следобеда няма да има хора, а то пълно с клиенти.

# 127
  • Mostly in my mind
Тези таблетки вместо ароматизатор ли са?
Гледах ги  и аз днес. Доколкото разбрах се слагат във водата, на дъното. Не се ли отмиват с пускането?

# 128
Хора, ще пускам тото! Днес най-накрая се намерихме с гаудата! Имаше само три останали парчета, но от вълнение и възторг забърсах и трите!

Имаше още намалени апрески по 22,50. Взех два чифта, ако никой у дома не им се зарадва, ще върна единия. Другия ще оставя за себе си.

По навик отнесох и един пакет хартия.

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 20:12 от Дидичка

# 129
  • София
Гледах ги  и аз днес. Доколкото разбрах се слагат във водата, на дъното. Не се ли отмиват с пускането?

За първи път ползвам такива таблетки. Почистват. Предполагам, че се разтварят във водата.

# 130
Гледах ги  и аз днес. Доколкото разбрах се слагат във водата, на дъното. Не се ли отмиват с пускането?

Не за ароматизатор. Отмиват се, но таблетката се слага, след като си пуснала водата, да стои до следващо ползване.
Аз казах за какво ги ползвам - не за домашни нужди, а за дезинфекция на обществени тоалетни. Като ходя на санаториум. С хлор мисля, че са.

# 131
Отзив за кафе капсулите K classic за 5,49 лв? Досега винаги сме взимали Nescafé Dolce gusto, черната кутия. Те най - много ни допадат на вкус и се чудя дали да не взема от тези за проба.

# 132
Дъщеря ми остана много доволна от капсулите на К Класик. Вече за вкус си преценете.

# 133
  • София
Днес понеже всички бяхме по задачи и не остана време да готвя, купих /за пореден път / лазаня, семейната опаковка. Две взех. Страхотна е! В пъти по-хубава от Лидълската. Simple Smile

# 134
Утре се надявам да отида до Кауфланд. Не съм взимала до сега хляб за тостери, а последните два от Лидл бяха сухи, пък с доста дълъг срок на годност(май са развалили рецептата). Как е асортимента в Кауфланд?

Общи условия

Активация на акаунт