КАУФЛАНД - тема 64

• 51 346
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • Mostly in my mind
Пилешки,  ноооооо 😂 я виж на кутията какво е нарисувано 🤭
Всички мои любимци са подредени 🤣, а в състава се споменава и чесън.
Хахаха
Факт, на преден план са зеленчуците, пилето почти не се вижда. Аз до.и преди съм го купувала за зеленчуков, след прочитане разбрах,че е пилешки Joy
Не мога да кажа и колко се усещат твоите любимци. Аз ги харесвам и не ми прави впечатление.

# 466
Не е много силен според мен, но аз слагам само по 1 на цяла манджа.

# 467
Мерси, момичета! Щом е 2.60 ще го взема, ако не ми хареса ще ги дам на някой 😂.

# 468
Тази вечер се отчетох с аватарска нощница за десет лева и бутилки Брио за домочадието.

Яйца последно купувах от магазинче за яйца и млечни, размер L беше по 0,42 лв. Беше преди 2-3 седмици някъде. У дома не се ядат много, но по веригите не се пипат вече.

Кауфланд остана само за промоции и вечерни намаления.

# 469
Новата брошура💙

Двуседмична брошура

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 00:30 от lenak

# 470
Ха-ха, измислиха как да оползотворят неизползваемите точки, които очевидно хората само трупат без да използват. Сега ще могат да се чувстват съпричастни, че са направили нещо за природата Smiley

# 471
О, това много ми хареса! Аз обичам такива активности. Ще се включа с удоволствие в тази игра на Кауфланд. Дано само наистина да засаждат дървета, а не да е поредната бутафория в нашата страна.

Намерих информация в интернет. От понеделник започват.
 https://zanas.kaufland.bg/otgovornost/deistviyata-nosyat-p … -na-kaufland.html

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 05:23 от Mia Rulana

# 472
По-добре щеше да бъде да се взима срещу точки прословутата пластмасова кутийка, вместо да таксуват принудително 20ст Wink
Нали уж заради природата е, та тъкмо пак с точките за екологията щяхме да се грижим...Stuck Out Tongue Winking EyeGrinningJoy

# 473
Mia Rulana и аз съм със същото мислене, но като се замисля само от мен ще имат алея... Въпреки скептицизма ми ще  им подаря всичките  точки за каузата, така или иначе не ми предлагат нищо изкушаващо и не ги ползвам, само ме дразни безмисленото им натрупване.

# 474
Толкова са двулични с тая "гора". Цакат ни всеки път с по 20ст. за кутии, които после изхвърляме в боклука, иначе щели да засаждат горички. Дрън-дрън тя пляс. Как няма кой да разследва нещата с тези кутии, според мен има някакво огромно лоби и производител на кутии и всички по тая верига сериозно ще се облажат.
Кауфланд ако ги е грижа, ще сложат автомати за пластмаса и за рециклиране, ама не ги е. Грижа ги е да ни вземат парите само.

Кашкавалът 1+1 е от гадния и от компрометираната фирма, не забравяйте. Grinning

# 475
  • Mostly in my mind
Продължавам да се смея на глас с тяхните  "инициативи"...

# 476
Прави сте за пластмасовите кутии, освен това не се знае кога ще пуснат пак купон за зехтин със 100 точки та моите не си ги давам Joy

# 477
Аз нямам толкова, иначе с радост бих дала. "Най-разточителната" покупка ми е фиде за 20 точки. Simple Smile

# 478
И аз дадох 100 точки за зехтин.
За гората не им вярвам, че ще го изпълнят. Иначе бих.

# 479
  • София
Здравейте, дали мога да върна нещо с касова бележка от телефона през приложението? Взех едни капаци, които изобщо не стават за моите тенджери, но съм изхвърлила касовата за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт