КАУФЛАНД - тема 64

• 51 305
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
И освен това, точките ще бъдат за "гората" в София - поне така пише в мейла. Защо не ни поизлъжат и нас в прованса, че ще имаме горички Simple Smile

# 541
Да сложат контейнери, където да връщаме пластмасовите им кутийки, т.е. парите, които плащаме за кутийките, да отиват за засаждане на дръвчета...🙂

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 07:52 от dolce miele

# 542
Моите точки така или иначе горят - за цяла година само три пъти съм ги ползвала, така поне да са похарчени с мисия.  
Долче при нас на изхода на магазина има контейнери за изхвърляне на опаковки, но там се изхвърлят само чисти.

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 18:24 от ccvet

# 543
Тези точки се оказаха голяма бутафория.Как пък нещо по- читаво не можаха да измислят.До сега само 2 пъти съм ползвала купони.То па едни купони....пълна тъпня!

# 544
Е, сега пък и чисти пластмасови опаковки да им връщаме...😂 Ако се има предвид празни, без храна в тях- ок...

# 545
Спомняте ли си, когато пак беше с точки участие в томбола за Iphone ли беше или нещо подобно. Е някъде имаше ли доказателства за прозрачност при тези игри?! Нито видяхме теглене в присъствие на нотариус, нито нищо.

# 546
Те и автомобилите така раздадоха...Видях там една снимка на някаква жена с ключовете и толкова...

# 547
Ако ми отстъпят 100лв от сметката, аз ще посадя дърво вместо тях. GrinningGrinningGrinning

# 548
Моите точки така или иначе горят - за цяла година само три пъти съм ги ползвала, така поне да са похарчени с мисия.
Долче при нас на изхода на магазина има контейнери за изхвърляне на опаковки, но там се изхвърлят само чисти.
Същото щях да напиша.

# 549
Тези точки със срок за ползване ли са? Ако да, какъв?

# 550
  • Ст Загора
Тези точки със срок за ползване ли са? Ако да, какъв?
да , но 6 м ли е не съм сигурна.
Съмнявам се да садят дръвчета,  и да садят те искат и поливане . Още 100т за поливане ли ?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 01:09 от nasito8988

# 551
  • София
Дръвчетата никой не ги съди, те се садят.

# 552
Изключително доволна съм от силиконовата четка за почистване на тоалетна!🙂 Отдавна исках такава, не знам защо не се наканих да купя по-рано...😃 Гледах (като за първи път) да чистя по-внимателно в долната част, че направо прави вакуум...помислих си, че може да остане блокирана силиконовата част и да се извади от дръжката (по принцип се вади, не чак толкова лесно, но вакуумът беше неочакван за мен).😆
Днес ходих за накитници, че напоследък имам голям проблем с китките...🤪 Засега изглеждат добре, обаче се наложи да си окомплектовам чифта от две кутии (не са залепени с лепенки, но добре че ги пробвах, че вътре бяха различни). В едната кутия единият брой беше с дефект на шева около палеца, в другата кутия пък единият брой го чувствах по-широк от другия...☺️
Взех някакъв намален на 3,99 лв/кг "Петрохан, суров за сушене или печене" (дано да става на вкус), намалени на 3,57 лв кюфтета Брей (много ни харесаха), масло, селъри по 1 лев, ябълки, тиква Матилда, багети и...за пореден път забравих да купя едно шише с ябълков оцет!😂
Намалената бебешка пудра може ли да се използва за крака?

# 553
Някой купи ли си прахосмукачката робот на Мюлер, да даде отзиви. Много и се чудя , нямам килими а искам да си спестя прахосмукачката и стирката след нея.

# 554
Аз си купих термосчето, исках леопардово, но мм каза не 😄 За кафе най вече ми трябва, омръзнало ми е от течащи термо чаши, какви ли не сменихме, и разни фирмени, на Тефал, и не става и не става. Бутилки за вода като на Долчето нямаше, то аз докато се наканя да отида....Хич не ми е удобен този Кауфланд, дано вземат да направят някой по близо.
Долче, китките ще ги стягаш ли, какво ще ги правиш, дали е добра идея 🤔 Това не се ли право само след някакви физически травми 🤔

Общи условия

Активация на акаунт