КАУФЛАНД - тема 64

• 51 291
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Аз си купих термосчето, исках леопардово, но мм каза не 😄 За кафе най вече ми трябва, омръзнало ми е от течащи термо чаши, какви ли не сменихме, и разни фирмени, на Тефал, и не става и не става. Бутилки за вода като на Долчето нямаше, то аз докато се наканя да отида....Хич не ми е удобен този Кауфланд, дано вземат да направят някой по близо.
Долче, китките ще ги стягаш ли, какво ще ги правиш, дали е добра идея 🤔 Това не се ли право само след някакви физически травми 🤔
За кафе ,препоръчвам термосите на Пепко - имат по 300-350 мл, отварят се с копче с натискане ( т.е. докато шофираш,не се налага да развърташ капачка) , и имат заключване да не изтекат в чантата .
Скрит текст:

# 556
Благодаря ти, ще ги погледна и тях!

# 557
  • Сливен
Препоръчвам тази термо чаша на Тефал

Игнорирайте червилото.
Много съм доволна,държи горещи напитки почти цял ден,студени около 6-7 часа.Не протича,носила съм в затворена дамска чанта,няма гафове.

# 558
Леми, стягам китките, да. Иначе ми е неприятно дори чаша филтърна вода да си налея, ако не държа каната с двете ръце...🙄 Не знам как се подредих така...🤪 Накитниците помагат наистина, имам чувството, че затоплят също (все пак, не са тънки) и може да си въобразявам малко, но сякаш имам подобрение някакво. Лошото е, че не мога да ги нося, докато мокря ръцете, но пак ще ми вършат работа.
Шишета Брио при нас имаше доста миналата седмица, не знам дали в неделя не ги прибират направо.🤔 Мен ме беше яд за едни купички- в събота пълно, в неделя нямаше нито една (а вчера бяха махнали и другия вид купички, по-дълбоките). Не вярвам, че са продадени...
PaulieM,
Скрит текст:
как се справяш с чашата отляво? Имам такава, на моменти протича (още след затварянето, като пробвам дали е заключена) и не мога да разбера защо?🤔 Иначе се заключва и не тече.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 18:22 от dolce miele

# 559
Леми, стягане китките, да. Иначе ми е неприятно дори чаша филтърна вода да си налея, ако не държа каната с двете ръце...🙄 Не знам как се подреди така...🤪 Накитниците помагат наистина, имам чувството, че затоплят също (все пак, не са тънки) и може да си въобразявам малко, но сякаш имам подобрение някакво. Лошото е, че не мога да ги нося, докато мокря ръцете, но пак ще ми вършат работа.
Шишета Брио при нас имаше доста миналата седмица, не знам дали в неделя  е ги прибират направо.🤔 Мен не беше яд за едни купички- в събота пълно, в неделя нямаше нито една (а вчера бяха махнали и другия вид купички, по-дълбоките). Не вярвам, че са продадени...
PaulieM,
Скрит текст:
как се справяш с чашата отляво? Имам такава, на моменти протича (още след затварянето, като пробвам дали е заключена) и не мога да разбера защо?🤔 Иначе се заключва и не тече.
Тази с енота ( май) ми е нова , но не съм забелязала нещо такова . Понякога ,така като съм правила ,са ми се появявали капки , но го отдавам на разлято/олято при самото наливане.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 19:23 от paulieM

# 560
  • София
Някой купи ли си прахосмукачката робот на Мюлер, да даде отзиви. Много и се чудя , нямам килими а искам да си спестя прахосмукачката и стирката след нея.

Имах поръчка от близки да им купя робота, но след дълго издирване така и не успях. От нац. телефон казаха, че в София имало само в жк Надежда 5 бр.
Но там ме  отсвириха, че били върнати и бракувани, не се продават. Останах да се мотам из магазина и чух разговор на отговорничката за нехр. стоки, че ги пазят за хора от персонала. Чакали да им преведат заплатите и да си ги купят...
В момента в Лидл има от тяхната марка, но за 310 лв. Препоръчвам го, имам в къщи и съм много доволна вече 3та година.

# 561
Изключително доволна съм от силиконовата четка за почистване на тоалетна!...
Тази силиконова четка за тоалетна на промоция ли е тази седмица? Как изглежда?

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 22:27 от Mamma

# 562
Топката добра ли е за сядане?
Или от някой друг магазин, гледах в била две марки топки или някой друг магазин?

# 563
Изключително доволна съм от силиконовата четка за почистване на тоалетна!...
Тази силиконова четка за тоалетна на промоция ли е тази седмица? Как изглежда?
От някоя от предишните седмици са четките. 15,99 лв (в нашия филиал бяха намалени на 11,99 лв). И в Лидъл имаше същите от няколко седмици.
В нашия филиал от няколко дни са монтирани врати на всички рафтове в хладилната зона. Няма вече ужасен студ в тази зона! Но се блъскам във вратите понякога, защото се отварят навън...😅 А и не съм им свикнала още.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 22:45 от dolce miele

# 564
  • София
Да предупредя за купоните за Кока-кола/Фанта+Кока-кола без захар подарък. Ако са активирани и двата, винаги първо се задейства този, който е за Кока-кола без захар. Просто той е по-напред в списъка с купони. Simple Smile Така Фантата или класическата кола излизат на цяла цена. Тъй като купих 1 стек кола със захар с уж още един стек подарък от другата, 6-те обикновени коли бяха на пълна цена, а от тези без захар само 3 бяха подарък. Жената на информация ми каза, че ѝ е писнало вече 3 дни да се разправя с това. Иначе се бях сетила, че може да има проблем и специално сложих обикновена кола по-напред на лентата. Преди 2 седмици програмистите на Лидл си бяха свършили по-добре работата. Simple Smile В същата ситуация с всички активирани купони, безпогрешно отчитаха верния купон. Simple Smile

# 565
Той купонът изтече вече. До днес вкл. беше.
Аз проблем нямах, купих каквото и ти си взела.
Страх ме е обаче да отворя бутилка. Аз редовно купувам кола, но тези са страшно издути. Имам чувството, че ще избухнат всеки момент. Joy

# 566
marinadp, сложи ги някъде на по-хладно да постоят.

# 567
Да предупредя за купоните за Кока-кола/Фанта+Кока-кола без захар подарък. Ако са активирани и двата, винаги първо се задейства този, който е за Кока-кола без захар. Просто той е по-напред в списъка с купони. Simple Smile Така Фантата или класическата кола излизат на цяла цена. Тъй като купих 1 стек кола със захар с уж още един стек подарък от другата, 6-те обикновени коли бяха на пълна цена, а от тези без захар само 3 бяха подарък. Жената на информация ми каза, че ѝ е писнало вече 3 дни да се разправя с това. Иначе се бях сетила, че може да има проблем и специално сложих обикновена кола по-напред на лентата. Преди 2 седмици програмистите на Лидл си бяха свършили по-добре работата. Simple Smile В същата ситуация с всички активирани купони, безпогрешно отчитаха верния купон. Simple Smile

Този купон за колко броя беше? В брошурата пише 6 броя, на дали не се включват и колите-подарък? По принцип няма значение кое е маркирано първо. Ще се повторя, ама накрая отразяват отстъпки и подаръци.

# 568
След снощният седмичен пазар разбрах, че действаме на всички фронтове с озеленяването - посадих алея, сега около нея поляна от детелинки😃 От кога има рулетка, че съм пропуснала ?
 Убедих се, че раздаването на фиксита зависи от касиерката , което не ми се струва ок. Аз изобщо нямаше да си ги потърся, ако не бях чула  пред мен и двете клиентки да си ги искат. А защо се стига до това при условие , че пълната кутия стои до касовия апарат на служителката?! Загледах се на съседната каса касиерката с бележката даваше и фиксита.

# 569
На мен все някакви грозотии ми се падат от тия фиксита.

Общи условия

Активация на акаунт