КАУФЛАНД - тема 64

• 51 291
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
Няма активна игра с рулетка в Кауфланд.
Понякога в приложението просто излиза бутон, но не е активно.

# 571

Ето сега е съвсем активно, но не ми дава да въртя .Снощи след покупката в синьото поле се появи цифра 1 и ме допусна да "натиснеш  бутон" от който получих с усмивка детелинки .

# 572
И моите са грозни😆, едно с надпис Marvel по-изчистено ми се падна.🙂
И на мен не ми ги дават, все аз си ги искам. На други хора гледам, че дават...Онзи ден чак лошо ме погледна касиерката, когато си ги поисках...🤪

# 573
Е ти защо мислиш ги предлагам на Пийк😁😁😁
Поне децата и им се радват.

# 574
Както винаги, моя син на края на тия фиксита се сети, че иска да ги събира. На мен всичко свързано със супергерои ми е грозно ама... С баща си са на един акъл

# 575
Те са грозни, ама радостта в очите на дечко 😍е един път😊 ако ги искаш пращам му ги, мисля двайсетина събрах вече.

# 576
  • София
Скрит текст:
Да предупредя за купоните за Кока-кола/Фанта+Кока-кола без захар подарък. Ако са активирани и двата, винаги първо се задейства този, който е за Кока-кола без захар. Просто той е по-напред в списъка с купони. Simple Smile Така Фантата или класическата кола излизат на цяла цена. Тъй като купих 1 стек кола със захар с уж още един стек подарък от другата, 6-те обикновени коли бяха на пълна цена, а от тези без захар само 3 бяха подарък. Жената на информация ми каза, че ѝ е писнало вече 3 дни да се разправя с това. Иначе се бях сетила, че може да има проблем и специално сложих обикновена кола по-напред на лентата. Преди 2 седмици програмистите на Лидл си бяха свършили по-добре работата. Simple Smile В същата ситуация с всички активирани купони, безпогрешно отчитаха верния купон. Simple Smile
Този купон за колко броя беше? В брошурата пише 6 броя, на дали не се включват и колите-подарък? По принцип няма значение кое е маркирано първо. Ще се повторя, ама накрая отразяват отстъпки и подаръци.
За 6+6 подарък. Тъй като нямам мобилен интернет в плана си, винаги активирам купоните вкъщи. Хванало е купона за кола без захар 3+3 подарък, макар първо да са маркирани 6 обикновени коли, а после 6 без захар. Програмистите не са си свършили добре работата и при активирани и двата вида купони, се използва първия в списъка. В Лидл също бяха активирани и двата купона, но си разпозна правилния. Wink Иначе отстъпките се отразяват веднага, а не в края на бележката. Ето:
Скрит текст:
Виждат се маркираните коли на пълна цена, а след това веднага са извадени парите за 3 коли без захар. А това е правилната бележка, която ми маркираха на информацията:
Скрит текст:
Използван е правилния купон, тъй като онзи за 6+6 коли без захар вече не съществува. Обаче едва сега забелязах, че според касовата бележка реално подарък са 3 коли със захар и 3 без захар. Joy

Вчера имаше рулетка след пазаруването ми. Спечелих 5% отстъпка на следващата сметка. Обаче е със срок само 1 седмица. И детска щуротийка ми дадоха без да я искам. Дори не съм я отворила. Пийк, ти не беше от София, нали? Не пазарувам често в Кауфланд и имам само 1 такова нещо. Не си заслужава да се занимавам с изпращане. Sad

# 577

Ето сега е съвсем активно, но не ми дава да въртя .Снощи след покупката в синьото поле се появи цифра 1 и ме допусна да "натиснеш  бутон" от който получих с усмивка детелинки .
При мен няма. Явно се явява когато си пазарувал.

# 578
Отвори приложението, разгледай точките и ще се появи🤔малко време му трябва.

# 579
  • София
Да, колелото може да се върти само ако си пазарувал и то най-много веднъж на ден.

# 580
Т.х. тяхната марка не е ли намалена тази седмица? Thinking
Че никъде не видях по-ниска цена?
Обаче бързах и не ми се ровеше в телефона.

# 581
Днес, да, намалена е, ама само тази, която струва около 5 лв (аз нея не я харесвам).

# 582
Е как днес? Само в четвъртък ли?
Точно тя ми трябва, но никъде не видях намалена цена.
Къде го пише, Долче, че явно не знам къде да гледам. Брошурата 6 пъти я прелистих. Innocent

# 583
Т.х. тяхната марка не е ли намалена тази седмица? Thinking
Че никъде не видях по-ниска цена?
Обаче бързах и не ми се ровеше в телефона.
Намалена е опаковката от 8бр. - 150 къса за 4.29. И при нас цената не беше сменена, проверих на четеца и си мина на касата с тази цена. Странно, разлистих брошурата, % предложенията, а офертата я няма, сигурна съм, че я видях някъде.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 07:54 от Пролетно цвете

# 584
Oнлайн брошурата гледах, Дева 🙂

Общи условия

Активация на акаунт