КАУФЛАНД - тема 64

• 51 276
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Какви са тези фиксита? Нещо за деца ли? Никой не ми е дал?

# 602

https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/aktualno/fixeez.html

# 603
Въртях рулетката и ми се падна -5% отстъпка от следващата сметка. Нито един от изброените градове/филиали не е моя и го подарявам. Валиден е до 24.03(петък). Даден
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 12:14 от lenak

# 604
Здравейте, да попитам някоя от вас взимала ли е от мляното телешко месо дали е хубаво? Усещат ли се примеси или е чисто?

# 605
Аз нямам колело 🥲

# 606
И аз нямам колело, не си сама.

Господ чу молбите ми, заредиха десертчетата Кремалино в Кауфланд😉 Като отвориха Горубляне имаше и аз ги загледах, една жена ме видя и ми казва, вземи си една кутия, портокалът е страхотен, аз не я послушах. После ги търсих, разпитвах и ми казаха, че само за отварянето са били заредени, но днес изненада, на рафта са.
Пробвах и другите видове, но Портокал ми е фаворитът!

# 607
Благодаря Ви момичета Simple Smile
И аз напоследък съм се пренасочила към Кауфланд.
Аз купих страхотен Великденски кекс в метална квадратна кутия. Препоръчвам го.

Оле, кутията му е много хубава 😍

# 608
  • Mostly in my mind
Една нищо и никаква лепенка на Marvel за скромната сметка от поне 30 лв. Joy ще кажеш, че са златни.

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 18:58 от Лолита

# 609
  • София
Нямам колело, пазарувах няколко пъти в Кауфланд през седмицата. Май  колелото зависи от сумата.
За следващата събота набелязах банани да купя. За колата течност за чистачки и май това ще бъде пазара за седмицата.

# 610
Една нищо и никаква лепенка за скромната сметка от поне 30 лв. Joy ще кажеш, че са златни.
И всички продавачки твърдят, че им се водят под бройка .

# 611
И някои касиерки те гледат лошо, ако не са ти дали фикси, но въпреки това си го поискаш...😅

# 612
Странно, не на всички излиза колелото. Това с отстъпка при следващо пазаруване ми допада.Обикновено веднъж седмично или през седмица им оставям по 150- 200лв

# 613
  • София
Въртях рулетката и ми се падна -5% отстъпка от следващата сметка. Нито един от изброените градове/филиали не е моя и го подарявам. Валиден е до 24.03(петък). Даден
Скрит текст:
Хубаво, че писа! Изобщо не бях забелязала, че не важи за всички магазини.

# 614
И аз мислех,че е за всички магазини,но🤷🏻‍♀️ И каква е логиката да сме посочили филиал/град и да ни се пада нещо,което не може да ползваме . Късмет,ама не съвсем😢
Преди няколко дни потребителка беше писала,че и се е паднало точно това и тогава си ми допадна и на мен,но...

Общи условия

Активация на акаунт