На камината в чорапа, Юнчето подарък чака!

• 13 553
  • 268
  •   1
Отговори
# 240
Привет от нас sohappy
Днес имахме възможност да се порадваме на слънчицето  Nature Sun With Face  за около час. Васко преоткри пясъка и се заравяше целия, като караше камионите си. Много весело си изкарахме:nuts:. През цялото време се заливахме от смях Joy
Зара е много сладка! Heart Eyes
Хамелеонче, лек път иприятно изкарване! Simple Smile
На болничките им пожелавам бързо да оздравяват! Hug
Хубав следобед! Flowers Sunflower

# 241
Привет!
Манджата е във фурната, Роси спи, а аз седнах да драсна някой ред. Бяхме на разходка времето е просто чудесно но какви вируси върлуват не е истина дано да си опазим дечицата Praynig
Маги, и моята щерка обожава пясъка така хубаво си играе че като се приберем чак в чорпогащника има да не кажа в памперса/ама лятото и там Laughing/
ЕлиТ, Хотче, Бубе къде сте защо не се вясвате напоследък Sad
Сега изчезвам при Роси, че заваряват на гаража вратите и ей сега ще се събуди ужас #Crazy до после

# 242
  • някъде ... тук ...
Дзак Hug
Тук съм, не ми се пише Confused Всички сме болни, вкъщи, някои и на антибиотик. Няма какво да пиша, не ми се щеше да се оплаквам. Само отчитам присъствие ooooh!

# 243
Еееееееее ЕлиТ, много гадно оздравявайте бързо  Praynig Hug днес се сетих за вас че доста време не сте писал с Хотче  newsm78  а то защо било  Heart Eyes

# 244
  • София
За много години от мен. Най-накрая се натутих да пиша, въпреки че нещо нямам муза.
Желая ви да сте най-вече здрави и вие и всички около вас, а годината да е мирна и щастлива и ако може да няма кански горещини през лятото, че май натам вървят нещата.

Стискам палци и да не се разболявате, а болните мами и детенца (Мимес, ЕлиТ, Флора-дано всичко е ок с температурата, и тези, които пропуснах) - бързо да оздравяват.

Ние сме добре, по Нова година направихме кулинарен туризъм - само ядене и спане, но и малко пързаляне с шейни на остатъци от сняг в района на Пампорово. На 1 януари по случай ЕС жмулнахме шкембе чорба, преди това капами, ребра, пататници и кво ли още не. От четири деца и шест възрастни се получи приятна компания.

Наистина използваме хубавото време, вчера бяхме 4 часа навънка, а в неделя и ние бяхме на Витоша, но само мамите се пързаляха с шейни, децата предпочитаха да бъчкат в снега.

Иначе нашето джодже е голям фен на кукления театър - вече ходим на трета постановка, много и харесва, вика, пляска, от което ние сме много доволни, че уплътняваме програмата в събота и неделя.

Айде да биропием, а!? Може би другата седмица е по-реално??

# 245
Здравейте момичета  Hug
И аз не пиша, защото съм болна, явно ме е хванал грипа, страшно ми е уморено, гърлото ме боли и отива към ушите  Sad Моля се да не заразя Ицко, че като гледам аз как се чувствам, не знам той как ще го понесе този грип.
На всички други болни им желая бързо оздравяване.
Хамелионче, дано пътя ви мине безаварийно и кацнете меко. Приятено гости на мама и тати.
Иле, Зара е много сладка маймунка  Heart Eyes. Косата много й е пораснала.
Ейй, Сънчо какви кулинарни преживявания сте имали, добре че съм болна и не успя да ме съблазниш с тези вкусотии. Браво на Дивайла, от малка си пада по културно-масовите мероприятия, ще я правите изтънчена дама - пиано, театри...
Софиянки моля ви за помощ  Praynig На трети и четвърти февруари ще ми се наложи да съм в София на един курс, който ще се проведе в Международния Банков Институт /това е на ул."Веслец" 18 и много близо до ЦУМ/ Моля ви да ми кажете някакъв хотел наблизо. Въобще не се ориентирам в София, предполагам ще пристигна с автобус от Свиленград, ако знаете дали междуградските автобусите имат някакви междини спирки близо до ЦУМ, преди Централната автогара  newsm78 Много ще съм ви благодарна ако помогнете, може и на лични да ми пишете, за да не пълним темата. Ох, много объркано стана, дано сте разбрали какво питам  Embarassed

# 246
... Бубе, къде сте защо не се вясвате напоследък Sad

и двете cа болни /пак/, та аз съм малко крива  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 17:57 от bubanka

# 247
  • Варна
еееее какво е това нещо всички болни #Cussing out
Ужас направо!! Толкова е непреичтно точно в това хубаво време да е болнои детенце, че и мама:(
Бързо оздравяване на всички, ама като гледам в това "болно" време май никой няма да се размине, особено които ходят на детски и ясли Sick
Благодаря за комплиментите за Велизара Blush Наистина голяма коса расте, тя май на коса расте Joy
Сети, за каката...ще видим, май още малко ще почакаме.  Crazy
Наистина много са порастнали, като гледам на Зара снимки от преди 4-5 месеца рзаликата е направо потресваща.
Хайде отивам че пак беладжийства о току виж извършила някое чудо!!!
Целувкииииии

# 248
... Бубе, къде сте защо не се вясвате напоследък Sad

и двете cа болни /пак/, та аз съм малко крива  Twisted Evil
Тцтцтц, какво става бе много лошо Sad да оздравяват бързичко Praynig и двечките Hug
Много болно време, какво му стана newsm78
Иле, много е пораснала Зара, голяма госпожичка-хубавелка!

# 249
Ехооооооооооо къде сте се изпокрили newsm78????????
Хайде на следобедно кафе

# 250
Пак самичка ще си пиша Cry
Днес  бях на зъболекар, беше ми се счупил зъб и се наложи иначе как мразя ако знаете ooooh! , и ми откри няколко кариеса ужас от понеделник пак  #Cussing out
Е оплаках се Tired
Сега ми кажете къде сте се изпокрили?????????? Hug
Лека вечер!

# 251
 Flutter Поднасям извиненията си за закъснението!
Май не ставам за папарак Mr. Green

Тук http://community.webshots.com/album/557066581eZuObZ има още разни и разнообразни снимчици на Калинчица Wink

# 252
Добро утро!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички празнуващи АТАНАСОВДЕН!  
Съкровище много са хубави снимките Hug и тези с нас  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 яну 2007, 09:27 от Сиси&Роси

# 253
Честито на празнуващите!

Предложение за заглавие:
Малък Сечко се задава, а пък Юнското детенце все по-умно става!

# 254
Тук съм  Heart Eyes newsm08

Здравейте сладурани! newsm51

За Много години !Да сте живи и здрави ,щастливи,влюбени и обичани!Нека 2007 ,бъде за вас година изпълнена с много късмет,усмивки и прекрасни изживявания с вашите съкровища!

Благодаря ви за прекрасните и мили пожелания! smile3525 Two Hearts

Аз малко се позагубих  Embarassed
Бях ме на гости при тате,  newsm53после се захванах с направата на календари и още много други задачи!

Малките бонбони са станали големи сладури. smile3501Колко са порастнали само newsm03

Обещавам ,че вече по-често ще се включвам  newsm53 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт