Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 903
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Пепелче Hug, после Бирсен каза, че никой не напуска, а влиза нова актриса. Blush
Да, много жестоко е всичко, което се случва на Нурсема. Но феновете се надяват, че все пак няма да загине.  В темата за сериала ThankYou разказа за едно кратко интервю с актьорите, в което има спойлер, че след всички драматични моменти ще има щастие. Ха дано!
Но каквото и да се случи, сериалът направо е удар с копие в авторитета на ислямистите. Може и да не посмеят да го свалят. Все пак избори идват, пък и опозицията снощи окончателно се обедини  и има общ кандидат- кемалист. Не им е лесно на ердоганистите и сигурно не им е до сериали. Satisfied

# 226
Ето оригиналният Тахир от "Щисел - Йомер". Момичето е дъщеря му и представя приятеля си. Гледах и други клипчета от оригинала, много от сцените в римейка са 1:1. Разликата е, че разказват повече за живота на ортодоксалните евреи и не се фокусират само върху драмата на Акива/Йомер.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 01:15 от LU4IQ

# 227
Сериалът с Къванч скоростно е преведен от мамашите, но си го оставям за утре - като подарък за 8-ми март
Това пълнолуние прави нощта ми бяла,бяла...

# 228
Честит и весел празник, Дами! 🍀💖

# 229
  • София
И от мен поздрав на жените, майки, баби и любими от любимата ми тема.

# 230
Честит празник на всички!

За кой нов филм на Къванч пишете?

# 231
"Aile" в превод "Семейство".

# 232

Любов и щастие ви пожелавам! Heart

# 233
Честит празник на всички дами !
Бъдете здрави и благословени !
Тук съм отново с една молба.
Търся си филм подобен на "Почукай вратата ми.",и "Сезонът на черешите" който има всички серии и с бг аудио.
Ще се радвам за насоки и препоръки.
Благодаря !

# 234
Мнения за новия филм на Къванч и Серенай?
Аз не догледах първа серия
Скучно ми е ....

# 235
Скучно ми е ....
Нямам и намерение да го гледам.....
Каня се на Казвам се Фара, но не ми остана време да го погледна. Но, заради Енгин ще го загледам...

# 236
Честит празник, момичета! Hug
Празникът  на жените, които са отстоявали себе си в миналото, правят го и сега! Hands V

Откраднах поздрава към вас  от моя любимец Боран Кузум. Blush

# 237
Скучно ми е ....
Усмивка Flowers Hibiscus аз стоически го догледах. Отдавна не бях гледала нещо с Къванч. Серенай не ми е много на сърце, ама играе тази дяволица и то добре В тази серия нахвърлиха едри щрихи за двете семейства или поне за това,което е останало от тях. Вярно е , че малко скучновато идва, защото още не сме наясно с цялата картина. Вероятно ще ни се открехват малко, по-малко. Четох някъде, че независимо какъв ще е рейтинга сериите ще бъдат 30. Това на мен ми харесва, защото доста сериали съм зарязвала или по средата или още след десетина епизода.
Къванч / Аслан се смее много приятно, гали слуха . Злодейте засега са в сем.Сойкан - майката и чичото, може да изкочи още някой - ще видим.
Сестрата на Девим / Серенай е пълна откачалка.И оттук ще изкочи някое пиленце, май!
Сега съм заредила Щебета
На всички вас - весел празник

# 238
Преди малко гледах сцени на Къванч в Семейство, този човек нищо не е загубил от времето когато беше Бехлюл, напротив, станал е още е по-привлекателен, освен, че е и талантлив.

За Серенай - не мога да я харесам нещо...

# 239
Привет....  Hug
Малко на края на деня ,но от сърце.... Heart

Честит празник на всички !
Бъдете здрави ,силни и много щастливи жени! Hug

Семейството въобще не го погледнах....Харесвам Киво ,но Серенай хич....
Гледам си Фара и Тахир...и Болката ,де ...на първи план.... Heart EyesJoy

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 00:21 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт