Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 877
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Уж само да надникна в Шербета с озвучка и взех, че го изгледах докрай.

Както си и мислех, не може НЧ да е толкова идеален и толкова различен от семейството си.
Все пак и той е възпитаван в духа на  семейните традициите на фамилия Юнал и се чудех кога Къвълджъм ще изпита на собствен гръб това, за което предупреждаваше дъщеря си.
Умна жена е тя - забеляза, че Омер не близна капка алкохол в ресторанта и мисля, че си направи верния извод.
С голямо любопитство очаквам  каква посока ще дадат на отношенията им следващите такива уж дребни нещица.

И продължавам да съм оптимист за тяхната връзка, защото са зрели хора и досега открито са обсъждали всички проблеми между тях.

# 212
Еее, Дими, 😍 това ли било.
Ти уби детското в мене. 😂
Ама това е толкова неубедително, да не кажа глупаво. 😂  Имаш много близка приятелка- лекар, която при това знае за болестта ти и хващаш напълно непознат човек, че и твой подчинен, за да преживееш толкова труден момент.
Е, ясно защо, ама и корейците са се изложИли този път. 😂

ПепелчеPurple Heart не губи интерес към сериала.Комшиите може да са измислили нещо по-различно.
Скрит текст:
В корейската дорама, мацката беше популярна личност,журнарята я следваха по петите и да се усамоти с доктора си при това, беше недопуктимо.Папараците щяха да спят в храстите.И там тя си го нае за 3 месеца, но накрая  той остана и се влюби в нея, и си живя без проблем за пари и други битовизми.

# 213
  • София
Изгледах еп. 1 на "Veda Mektubu". Хареса ми. Дано се задържи сериалът.

# 214
Днес рожденици са: Махмут Гьокгьоз (72), Пънар Чаалар Генчтюрк (41), Кенан Аджар (33) и Нешем Акхан (39).
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов! 🎁

# 215
Аз изгледах и 2-те първи серии на "Казвам се Фарах" и "Прощално писмо". И двете ми харесаха, и в двата сериала има възможност за интересно развитие на сюжетните линии. Може би "Фарах" ми е една идея по-обещаваш, Аслъ Енвер и Енгин играят много добре. Него май не съм го гледала в други сериали след "Фатмагюл". Нюргюл ... и Селим Байрактар също са добри, но мисля че пак ще има традиции, неизживяна любов и други подобни, типични за турските семейства. Но, разбира се, от 1 епизод не могат да се правят особени заключения. Аз обикновено гледам до 3 епизода и след това решавам с кой да продължа, но пък може и да сгреша.

Върнах се към "Рибарчето", донякъде изгледах 20 серия, интересно ми е дали след разкритията за лъжите на всички в имението ще настъпят някакви промени и ще има някакво развитие, или ще "зациклят"  по някакъв начин.

Като цяло има доста интересни сериали сега /за всеки вкус/, само време няма, хаха.

# 216
За Его и аз да си кажа,че направо заспивам на серията,макар,че ме вълнува докъде ще стигнат отношенията на двамата.
Обаче до такава знойна мадама като Мелиса,Алперен ми стои като току-що завършил абитуриент.
Хич не си отиват двамата,даже и да не гледам вялата им игра.
За нея силни,големи мъже като Киво,Джан,Енгин,Баръш Ардуч....

# 217
А не забелязвате ли тази абсурдна мода с къдравите къси прически в новите сериали?

Героят на Алперен го играе с някакъв лукав поглед. Въобще не му вярвам, че обича годеницата си. И с тази прическа наистина изглежда нелепо до Мелиса. Надявам се да му я сменят, когато се "напери" Simple Smile "Его" не е кой знае какво, но ще погледна следващите серии.
"Казвам се Фара" започна интересно. Демет и Енгин добре се справят с ролите си.

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 18:15 от Marie 🎬📚🗺️

# 218
Гюлчин Хатъхан ще участва в “Двама чужденци”.

# 219
  • София
Изгледах еп. 2 на Veda Mektubu, харесва ми засега сериала.

# 220
Здравейте! 🌷
Загледах Предателство....не бил нов сериал - до 20 серия са стигнали, но две неуморни пчелички са започнали да го превеждат! Благодаря им! 🌹🌹
Има преведени с бг.суб. 2 серии, но аз продължих, къде с озвучка, къде с рус.суб.
Хареса ми и то доста. Единствено главната актриса познавам и то само по име. Гледала съм я много малко и то откъслечни моменти  във Великолепният век, след като замести забягналата....Мерием Узерли
Със сигурност ще продължа да го гледам.

# 221
Привет на всички!
Приключих 6 еп.на Омер. Уж бях престанала да се учудвам на тези религиозни изцепки, но брата на Омер е направо талибан, бе
В 21 век да забраниш на жена си да гледа ТВ, да забраниш на децата си да имат GPM и интернет, да си завистлив човек и на всичко отгоре да считаш, че си праведник.
Баси дървеняка!
Ей такива като него са най-яростни и жестоки привърженици на режима. От такива като Тахир четох, с възмущение и негодувание, реплики към дарители и помагачи след земетресението.

# 222
Тахир е голямо говедо 🐄!!!
Без малко да ми стане жал за него като за необичано дете, но  добре, че не се поддадох на манипулациите му. 😂
И като си помисля, че този тъпак има дъщеря, настръхвам... 👿 😈 👿

# 223
Още не съм гледала тази серия, но веднага пред погледа ми  блясва традиционното семейство Унал от Шербета. Scream  Пепелчето знам, че ги гледа, знае какво представляват.
Диме- Унал са по-страшни. Мисля че са по-жестоки от жалкия брат на Омер.  Заради същото такова талибанство доведоха до самоубийство- убийство дъщеря си. Сега феновете се надяват вездесъщата турска медицина да я спаси. Hands Pray Че за какво иначе ни я показаха историята на любовта и, ако тези фанатици все пак победят. Head Band

# 224
Онче, 😍 снощи по никое време видях фрагмана и съвсем не можах да спя.
Нали бяха казали, че някой ще напуска сериала и то важна фигура, дали няма да е Нурсема?! 🤔
Ако е тя, ще спрем да се питаме как така досега не са забранили този сериал. 👿
Но мисля, че си забиха автогол с това "правоверните".

Общи условия

Активация на акаунт