Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 912
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
Айлето не съм го гледала от - до. Старта е добър.
Киво е със супер визия , такъв най го харесвам. Не я тача Серенай, но си паснаха с Киво. На нея и подхождат по нахакани роли, като самата нея. Външно ми е грубовата . От 8 год . не е снимала за обществената тв. Разиграла се е.
В Шахсуто е добре . В Айлето още на първи епизод има целувка. Бързо действат и ще е модерно дизи.
Независимо от цифрите е договорено с продуцента за 30 епизода по шоу тв.  

Според известният журналист Сина Колоолу двата нови големи сериала от този сезон "Семейство" и "Казвам се Фара" са се оказали доста успешни в рейтингите, но сценариите им не са много силни. И в двете има клишета. Актьорите играят добре, но историята се проваля. Нито едно от представленията не беше разочарование, но не бяха и големи паузи.

Никой не открива топлата вода, като история .  Айлето има  властна майка, която ще създава проблеми.  Във Фара има мафиотски образ.

МЛ - моята любимка  с поздрав за женския празник на жената и майката.
Не съм се съмнявала ,че ще покаже малката принцеса и няма да и крие лицето.
Гордея с нея! Sparkling Heart Героиня е с този диабет два пъти да ражда и прекара и вируси и грип.
До последно помагаше заради земетръса.
Чакаме да се възстанови и да снима реклама и втори сезон на Палас.

Първата снимка на Хазал Кая с дъщеря й Лейла Сюрея

От Бирсенката е статията

Хазал Кая публикува първата снимка на дъщеря си Лейла Сюрея, която взе на ръце миналия месец, в един много специален ден.
Кая казва: „Когато бях малка, майките ми правеха игли за ревери с лилави панделки за разходки и аз помагах. Израснала съм свидетел на това, което постигнахме с тези действия. Сега не мога да се присъединя към разходката тази вечер заради моята игла Süreyya. Сърцето ми, умът ми, надеждата ми са с теб… Честит ден на жената! Бунт от злоба, свобода от злоба!“ изразено в думите му.

Порасналия батко с модерно костюмче

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 16:11 от femmi2

# 241
Здравейте!
Както се казва - всички наопаки, аз на кестреме Видях снощи в много късните часове , че Семейството има и бг буквички и го отмотох с мишката набързо.
Сега включвам приложението Мрънкане
Харесвам Демет , ама Енгин хич не ми е на сърце, особено пък след Дъщерята на посланика
Моля, без докачение, няма да ми се мръщите, нали
Съгласна съм обаче, че засега СЦ не са много на ниво или пък ние вече имаме по-изтънчен вкус,особено такива динозаври като мен

Предателство навлезе в много драматичен етап.Серията ми хареса, особено финала. Много харесвам Умут и Бертран, то и двамата нещастни, но аз съм оптимист.

Не съм гледала еп.2 на Прощално писмо тази вечер е негов ред.Не знам колко предвидим е сюжета, надявам се да ни изненадат.Само да не беше тази Рабия /не я харесвам, ама хич / в главна роля, ама коя съм аз, че да определям кастинга.

# 242
Диме , и аз не харесвам Енгин Акюрек. ДП беше ужас, като сценарии,особено след като напусна колежката по здравословни причини още повече безсмислици. Рейта беше слаб, но изкара сезона.   
Да не се обидят феновете му  за мен не е от тези актьори, които се променят.
Като гледам снимки и гифки от новия му сериал и там не ми допада.  
Нормално да са взискателни зрителите.
По принцип ,като ме  грабнат силно главните, като флуиди и красота мога да преглътна клишетата.  

Ще има нов турски сериал кралицата с участието на Селин Шекерджи ,Бурджу Озберк и Гьокхан Алкан.  Пуснаха и тийзър. Гьокхан играе баскетболист и в взимал уроци за ролята.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:04 от femmi2

# 243
Здравейте!

Видяхте ли фрагмана на новия сериал Кралица с Бурджу Озберк, противоположност е на Мрежа от лъжи може би. Ще го погледна като почне.

# 244
Тъкмо го споменах в поста кралицата. Писали сме едновременно.
Бурджу Озберк я харесвам напоследък ми се вижда преуморена в лице. Селинката е страхотна актриса и се разхубави след Йешилчам. В реала е купонджиика и често се веселят с Хазалка заедно и посещават събития и подкрепят.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 21:47 от femmi2

# 245
  • Дубай
Доколкото си спомням щеше да е някакъв риймек на нещо,но ми излезе от главата.Гьохан го харесвам обаче противно на това ,Бурджу ми е  много посредствена актриса.

# 246
Да, видях след като вече бях писала.
Като цяло това ще е единствената и роля, далеч от онези летни романтични комедийки. Всъщност точно това е едната причината да го погледна. Но фразата на фрага, "Мъжа ми не би го направил", знам защо са избрали точно това... Гледат да си набавят зрители, използвайки друг сериал...

# 247
В кои летни комедии е играла Селинката?

# 248
В кои летни комедии е играла Селинката?
Съжалявам, имах предвид Бурджу

# 249
"Кралицата на захарните плантации“ - пост 534

https://www.bg-mamma.com/?topic=1500739.525

# 250
  • София
Баръш Ардуч колко деца има? Нещо чета, че мамашите го поздравяват. Второ ли е родила Гюпсе?

# 251
Баръш Ардуч колко деца има? Нещо чета, че мамашите го поздравяват. Второ ли е родила Гюпсе?

Баръш има само едно дете.

# 252
  • София

Баръш има само едно дете.
Мерси! Значи постът е стар.

# 253
Здравейте , искам да ви попитам в форума има ли отделна тема на сериалите:
Плен (Esaret)
Кървави цветя?
Предварително благодаря за отговора.

# 254
На тема за Кървави цветя не съм попадала у форума.
Мисля ,че няма.

Инфо за Кубра с МЧ
Снимките стартират в края на март. На добър час. ☘️ И този проект и роля ще са интересни. Няма слабо при него. Само НФ да не бяха толкоз потайни и да не се чака дълго. Такава им е практиката.
Към състава се присъединиха Ахсен Ероглу ( фамилията не и пиша правилно )
и Айтек Шаян.
Ахсен я харесвам. Сладурка е ще играе сестрата на Гьокхан - героя на Чачи. Айтек ще е добрият му приятел. Добър актьор е гледала съм го в Кузгун. Ахсенчето и Чачи се познават от мениджъра за кратко. Тогава беше гост звезда. Ще е любопитно да видя как пресъздава братски чувства.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 21:05 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт