Киво е със супер визия , такъв най го харесвам. Не я тача Серенай, но си паснаха с Киво. На нея и подхождат по нахакани роли, като самата нея. Външно ми е грубовата . От 8 год . не е снимала за обществената тв. Разиграла се е.
В Шахсуто е добре . В Айлето още на първи епизод има целувка. Бързо действат и ще е модерно дизи.
Независимо от цифрите е договорено с продуцента за 30 епизода по шоу тв.
Според известният журналист Сина Колоолу двата нови големи сериала от този сезон "Семейство" и "Казвам се Фара" са се оказали доста успешни в рейтингите, но сценариите им не са много силни. И в двете има клишета. Актьорите играят добре, но историята се проваля. Нито едно от представленията не беше разочарование, но не бяха и големи паузи.

Никой не открива топлата вода, като история . Айлето има властна майка, която ще създава проблеми. Във Фара има мафиотски образ.
МЛ - моята любимка с поздрав за женския празник на жената и майката.
Не съм се съмнявала ,че ще покаже малката принцеса и няма да и крие лицето.
Гордея с нея!
Героиня е с този диабет два пъти да ражда и прекара и вируси и грип.До последно помагаше заради земетръса.
Чакаме да се възстанови и да снима реклама и втори сезон на Палас.
Първата снимка на Хазал Кая с дъщеря й Лейла Сюрея

От Бирсенката е статията
Хазал Кая публикува първата снимка на дъщеря си Лейла Сюрея, която взе на ръце миналия месец, в един много специален ден.
Кая казва: „Когато бях малка, майките ми правеха игли за ревери с лилави панделки за разходки и аз помагах. Израснала съм свидетел на това, което постигнахме с тези действия. Сега не мога да се присъединя към разходката тази вечер заради моята игла Süreyya. Сърцето ми, умът ми, надеждата ми са с теб… Честит ден на жената! Бунт от злоба, свобода от злоба!“ изразено в думите му.
Порасналия батко с модерно костюмче