Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 652
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Пепелче ти харесваш семейство Атай нали ?  
 Савджъто е истински щастливец .  Хазалка е емоционална , като мен  и не се срамува да споделя .

Kissing Heart

Романтичен рожден ден от Хазал Кая за нейния съпруг Али Атай

Хазал Кая отпразнува рождения ден на съпруга си Али Атай, който навърши 47 години, на страницата си в социалната мрежа. Известната актриса публикува снимката, направена докато се целува с Атай, с посланието "Честит рожден ден, скъпи мой ♥️", придружено от емоджи със сърце. Тази любовна рамка беше оценена. Известната актриса Мине Тугай написа посланието „Любовта е красиво нещо” под снимката, която беше харесана от известни имена, като Еда Едже, Нур Фетахоглу, Берк Октай, Башак Дизер, Джейда Атеш.

femmi2, без да й съм  заклета фенка на Хазал, радвам се на фурора от РД-ъто на съпругът й. Него съм го гледала само в Последно лято и  от там ми е изключително много симпатичен.
Не е нужно да си Ален Делон, за да припадат и въздишат след теб една сюрия заблудени фенки! Браво на Хазал...намерила е явно точният пристан..
Радвам им се от сърце на цялото семейство Атай🍀💝👌💝💝
От това, няма нищо по ценно в живота!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 15:17 от Stella2021

# 601
И аз не съм го гледала само наблюдения имам. Но повечето хора го харесват.
Не е красавец така е. Свикнахме със зетя. Хазалка не е лесен характер , но са намерили хармонията и щастието  въпреки голямата разлика. Важното е че се подкрепят, като семейство.  
Жив и здрав да е рожденика.

# 602
Здравейте! Знаете ли дали има качени някъде новите епизоди на Kardeslerim ,с бг субтитри?

# 603
Здравейте! Знаете ли дали има качени някъде новите епизоди на Kardeslerim ,с бг субтитри?

https://www.vbox7.com/play:f49f873333
https://www.vbox7.com/play:ded01ac8be

Във Фейсбука има група - Askim  - най- новите турски сериали - там се превеждат и тези серии. Надникнете!

Това е последният преведен епизод!

# 604
Стели, аз не съм гледала "Вятърничав", но прочетох, че Рана Джабар е играл Габриел. Вероятно ще си го спомниш.
В "Жена" беше много атрактивен образ, мафиот, но излъчваше доброта.
И в Бараж(Язовир)съм го гледала,от Забранения плод също мисля ми е познат.
Да почива в мир!

# 605
Беше уникален актьор!
Да почива в мир.

# 606
И аз съм гледала Али Атай само в Son Yaz и много ми хареса как изигра ролята. Живееше в образа на прокур Селим Кара, голяма икона с много лафове. 😂 Абсолютно заслужено се харесваше сериала и той де като актьорска игра! 😊

# 607
И аз съм гледала Али Атай само в Son Yaz и много ми хареса как изигра ролята. Живееше в образа на прокур Селим Кара, голяма икона с много лафове. 😂 Абсолютно заслужено се харесваше сериала и той де като актьорска игра! 😊

Пускам линк към сериите.... Прекрасно сериалче е за тези, които не са надникнали в него!
https://www.evropabgonline.com/posledno_liato

А, за Али Атай - само суперлативи! 👍👌

# 608
За почитателите на "Предателство "
Атв със зелена светлина за втори сезон наесен.

# 609
За почитателите на "Предателство "
Атв със зелена светлина за втори сезон наесен.

Загледах го - допада ми..Благодаря!

# 610
Към актьорския състав на “Предателство” се присъединява Нурсел Кьосе.
Актрисата е участвал в Мечтатели, Твоят мой живот, Момичето с червения шал, Двпр и Три куруша.

# 611

Котарачето с нови снимки Heart Eyes

# 612
Здравейте! Hug
Дали правилно съм разбрала Бирсен е писала че шоу тв ще излъчи повторение на епизоди на Шербета ,но ще изреже сцената ,която им създаде проблеми.  

Пуснаха официален тийзър на Терзито. Не мога да го донеса сега. Думите в речника не ми стигат от това което ни очаква, като история и изпълнение.   Главната ми е скована още не се е отпуснала. Първа главна роля с такива таланти и мъже не е лесно.
Сигурна съм че и Ча и Салих са и помогнали да се почуства уверена в себе си.

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 17:04 от femmi2

# 613
Феми, и аз нещо такова разбрах за Шербета- в сряда ще излъчат общ епизод, без тази сцена.

# 614
Днес рожден ден празнува Онур Бююктопчу (Корай от Любов под наем).
Актьорът навършва 41 години!
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!!

Общи условия

Активация на акаунт