Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 847
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Ще прекъсват Ямата по Diema Family.
Последният епизод ще се излъчи на 10 април.
От 11 април ще дават двойни епизоди на Ти разкажи, Черно море от 21:00 до 23:00.

# 316
Привет! Hug Не сте ме питали, ама аз да си кажа. Joy Тия новите "Семейство" и "Фара"  що така не ми вървят? Може и в мен да е причината, все пак бая сериали съм загледала, та няма място..Ама ако ме бяха заинтригували от 1-2 епизода все щях да ги сместя, или да отрежа някой от старите. Ама не!  Е все пак ще се помъча да ги наглеждам, пък може нещо да се промени. Например като "Шербета" дето му се назландисвах бая време, пък ми стана един от любимите. Joy А пък и гледам ще започва нов сериал с Тимучин Есен, който не ми се изпуска.

# 317
Хайде да сложа НЧ! ❤️
Явно и допълнително ще заработва, ама няма лошо. 😂 😀

# 318
Хайде да сложа НЧ! ❤️
Явно и допълнително ще заработва, ама няма лошо. 😂 😀

Чок харизматик и се поддържа.❤️‍🔥
Искам Чачи така да остарява, като виното.  

Реклама ли ще снима НЧ ?
Много повече се печели от това. Милиони зависи от договора и марката. Много колеги се възползват. МЧ не ще, щото е темерут.
Няма да съжаляват че са избрали Калъч.

Като намерите сериала с Борджу Озберк и Мурат Боз за Амазон прайм моля да споделите линк. Преведен или не. Нали мина премиерата. Трябва да го има някъде.

Пипи , не си само ти така с новите дизита. Фара историята  е силна нямам желание да го почвам. Отвикнах нещо. Не само заради това. Енгин Акюрек не ме грабва по никакъв начин.

Семейство много герой объркваш се в тази семейна история. Бързо действат с главните.
Свикнали сме да проточват. 
За две серии се запознаха ,целунаха и влюбиха.
Харесвам Киво, но това прехвалване на Серенай....  Имат химия и енергия ,играят.
Имам лоши спомени от Серенай и насила няма как да я харесам. Не отричам че в Шахсуто не ме дразнеше и ги гледах с Бурак Дениз. Разбира се всеки има поглед и мнение. Сериала си има своите зрители и почитатели ,както и главните.

Последна редакция: пт, 17 мар 2023, 21:34 от femmi2

# 319
Момичета, следите ли още Крупие  .
Там по едно време направо ми заприлича на психодиспансер  и направих пауза.
Ще погледна тези дни резюметата и трейлърите.

# 320
Черох някъде, че Крупие е планиран само за един сезон и ще приключи през юни.

# 321
Гледам си аз Момичето на джама с най-голям интерес.
Уж обикновена семейна история, пък не ми доскучава за разлика от новото Семейство.
Само дето мноого бавно излизат преводите.
Някой, ако го гледа, искам да се възмути заедно с мене от това мекотело нещо- Седат. 🤢

И се чудя Хайрито накъде ще избие и той, след като за мое най - голямо неудоволствие се оказа женен, че и с две деца пък даваше сигнали за надежден човек.

# 322
Момичета, следите ли още Крупие  .
Там по едно време направо ми заприлича на психодиспансер  и направих пауза.

Все още е така. За психодиспансер са всички. На моменти си мисля, че Тамер и Пери са най добре. Joy

# 323
Ооо, момичета, в Сърдечна рана Йълмаз получава страхотна плесница от Али Фуат.
https://www.instagram.com/reel/Cp5xHH5JV9k/?igshid=YmRhY2Q4MGU=
Напълни ми се душата (ставам кръвожадна като видя тази гадина Йълмаз).
Няма да се учудя, ако е използвана в основата на някаква ситуация уж за по-достоверно изваждане на Мехмет А. от сериала.
А така ми се иска да кажете, че е било само слух и той ще продължи участието си.

# 324
Този Йълмаз когато и да го убие човек, все ще е късно.
Иначе перфектно си играе ролята!

# 325
# 326
Като намерите сериала с Борджу Озберк и Мурат Боз за Амазон прайм моля да споделите линк. Преведен или не. Нали мина премиерата. Трябва да го има някъде.
За ,,Rüyanda görürsün” ли става въпрос?
И аз си мислех, че е сериал, но се оказа, че е филм. Изгледах го някъде, но беше без превод и вече не помня в кой сайт беше. Романтична комедия, не е изобщо натоварващ, но не ми хареса кой знае колко. Ако успея да намеря къде съм го гледала ще пусна линк Simple Smile

# 327
  • София
Привет!
Прекрасна новина за малката-голяма актриса Аzra Аksu - Гюнеш -малкия слънчев лъч. Получила е награда за най добра актриса от Асоциацията на студентите по медицина.

А тук е с наградата "Златна пеперуда", която получи наскоро.

Невероятно талантлива е. Професионален артист/ка трудно може да изиграе роля без да говори, а емоциите да изразява само с очи. Азра го прави и пленява всички.

# 328
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета, отдавна не съм се вясвала, но сериалите си ги гледам - предимно Шербета и Крупие. Този последният почти ме беше загубил, но напоследък(като престанаха да представят героинята на Елчин като досадна свадлива и психясала кокошка) стана много интересен и го следя.
Шербета го харесвам много и с нетърпение чакам всеки нов епизод.

Новите сериали - само този с Кьванч пробвах, но не ме грабна, едвам изгледах двайсетина минути. Даже затова идвам, да ви питам вие как го намирате.
Енгин А. отдавна ми е безинтересен и не съм започвала неговия сериал. Може би все пак ще го погледна, но заради Демет, не заради него. Доколкото прочетох и вие не сте май във възторг.

Но гледам Ямата по тв и си повтарям Моя сладка лъжа, много леко и приятно сериалче. Дават го в с ъбота по телевизия Дизи.

# 329
Здравейте! Blush

Идвам и тук да оставя постера на "Стогодишно чудо". Много е хубав и пълен със символика. Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт