Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 84 770
  • 726
  •   1
Отговори
# 435

Мили Боже ! ScreamПрипадааам , егати красотата и харизмата . Усмивката му е ТОП! Heart EyesSleeping
НЧ и Еврим Алася са ОГЪН! Поздравления за избора за партньорка . Красавица е и поддържана.
В Шивача също ще я гледаме. Нямам на идея каква актриса е само картинки гледам .

На този младеж му напредва кариерата. От турските бест моделси е

Онур Сеит Яран стана знаменитост благодарение на ролята си в сериала "Братството / Kardeşlerim", който покори много страни, включително Испания. Успешният млад актьор беше поканен в Испания, за да се срещне с представители на една от марките. Според Бирсен Алтунташ актьорът преговаря със световна автомобилна марка от Испания за сключване на рекламен договор.
Това не е ли актрисата от Огнено сърце?

# 436
Днес рожден ден празнува Оя Унустасъ!Тя навършва 35 години!
С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

# 437
Някой от вас гледал ли е сериала по Нетфликс за бягащата мама. Премиерата беше през март.  Бирдже Акалай е писала възхитителен пост от сериала и качеството и играта. 
В класацията на платформата е с добри резултати.

# 438
Аз лично не го гледам, Феми.
За Онур от Братчетата много се радвам. Там изобщо има много младежи, които тепърва ще се изявяват, този сериал им даде много добър старт.

Идвам с неприятна новина. За голямо съжаление наистина ще спрат за 5 серии Шербета. Disappointed Relieved Ако правилно е превел автоматичния Туитър преводач написаното от Бирсен, но видях и реакции. Чакам  ThankYou да провери все пак, дано съм разбрала грешно.
Дадоха им неочаквана ваканция тези цензори. Rage Какво ще стане след месец и половина кой знае... Тогава идва и  края на сезона. Мъчат се да го унищожат сериала и това е.
Виждаме цензурата в действие. ScreamТакова чудо не е било.

# 439
За Онур от Братчетата много се радвам. Там изобщо има много младежи, които тепърва ще се изявяват, този сериал им даде много добър старт.

Идвам с неприятна новина. За голямо съжаление наистина ще спрат за 5 серии Шербета. Disappointed Relieved Ако правилно е превел автоматичния Туитър преводач написаното от Бирсен, но видях и реакции. Чакам  ThankYou да провери все пак, дано съм разбрала грешно.
Дадоха им неочаквана ваканция тези цензори. Rage Какво ще стане след месец и половина кой знае... Тогава идва и  края на сезона. Мъчат се да го унищожат сериала и това е.
Така внасям яснота.
Днес в 15:00 часа е дошло решението в Шоу ТВ. Понеделник щели да обжалват решението. Ако отхвърлят жалбата на канала, сериала ще спре считано от 7 април. Следователно на 7, 14, 21, 28 април и 5 май няма да има епизод. А паричната глоба е била 1.5 милиона турски лири.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 21:42 от ThankYou

# 440

Идвам с неприятна новина. За голямо съжаление наистина ще спрат за 5 серии Шербета. Disappointed Relieved Ако правилно е превел автоматичния Туитър преводач написаното от Бирсен, но видях и реакции. Чакам  ThankYou да провери все пак, дано съм разбрала грешно.

Онче, това, което е писала Б.А. е, че днес във вечерните часове  по  Show TV е обявено, че  RTÜK  е издал наказание сериалът да не се излъчва 5 пъти, т.е. 5 серии. Понеделник каналът ще  отправи възражение срещу решението, но ако не се приеме,  5 седмици няма да се излъчва, считано от 7 април. Т.е. може би тази вечер зрителите гледат феноменалния сериал  за последен път, преди да му дадат принудителна почивка. В телевизионната история ще се приложи за пръв път към сериал. По-рано подобна мярка е предприета срещу Забранената ябълка/Ясак елма, но тогава възражението е било прието. Този път ще е по-трудно. Ако възражението бъде отхвърлено от съда на 7, 14, 21, 28 април  и 5 май на мястото на сериала ще се излъчват изпратените от RTÜK документални филми.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kizilcik-serbeti-dizisini/18927/

# 441
Това за сефте се случва с Аман цензурата да спрат сериал. Дано с новите  избори се променят нещата.
Глобата е солена и продуцента може и да не я плати.
Стискаме палци да спечелят обжалването.
Сериала ще си продължи с втори сезон.

# 442
Проблема е, че замесиха името на Нурсема в политиката с две имена, който се опитват да стигнат до върха. И това с целувката на фрага ги ядоса още повече. Втори сезон може да минат на някоя платформа, чувала съм, че там е по-лесно във всяко отношение от актьори в техни интервюта.

# 443
ThankYou Hug, yakut Hug, много ви благодаря за разясненията! Flowers Cherry Blossom
Значи все пак има надежда, след като ще обжалват. Защото въпросът не е само в паузата, а в това, че сериалът е на прицел вече.

# 444
По този повод да ви покажа какво става в една известна с архитектурата си джамия днес на обяд в Нишанташъ (кварталът на лукса). 👿
Обедната молитва дъни яко по високоговорителите, джамията пука по шевовете, а закъснелите тичат и се мятат на "служебни" килими, които им раздават от едни метални контейнери в огромния двор.
Жалкото е, че повечето бяха млади мъже, а доста от тях бих нарекла и интелигентни, ако не бях ги видяла в строя. 👿
Преди обяд още реших да разгледам вътре, защото ми е в списъка от години, а дълго я ремонтираха. Оказа се, че за жените има отделен вход и 3 стаички за молитва, без достъп до основното помещение.
Без да искам нахлух в едната, а там кръжок 😉 😜 по четене на корана досущ като в Прощално писмо.
Много любезно ме каниха да вляза, но трябваше
да ги разочаровам. 😂
Въобще тъжна работа. 😟

А някои се молеха на картони от кашони даже.

Ако го нямаше минарето каква красива сграда. Жалко.

И нещо хубаво от вчера.
Видях къщата на гадняра Йълмаз (благодаря на Сиена за адреса ) и на Фара.
Нямаше снимки и на двете места, но на Сърдечна рана имаше част от екипа и нещо подготвяха из двете къщи.
Без малко да не ми позволят да снимам, но накрая една дама даже сама ме щракна и мене пред портата. 😂

Малко снимки, но без моя милост. 😉 😜

Бакалничката от ДЕК

И от Фара

Утре си тръгвам, а списъкът ми е все така дълъг, даже повече от преди. 😟

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 22:35 от pepel_ot_rozi

# 445
  • София
Пепелче, браво! Flowers Tulip
Поздравявам те за успеха да посетиш тези забележителни обекти. Пожелавам ти още такива преживявания и да ги споделиш с нас.
Всичко добро ти желая и много, много прекрасни преживявания в този космополитен град.

# 446
Пепелче, чудесна разходка и на нас ни направо, благодаря! Hug
Аз повечето обекти не ги знам, но ми е много интересно всичко. Ако имаш време, може още да ни разкажеш и покажеш. Hug

# 447
Пепелче Flowers HibiscusTwo Hearts

Страхотна екскурзия, браво!

Помня аз като бях в Истанбул.
Плувахме с корабче по Босфора (тогава още не бях запалена по турските сериали)
и екскурзоводката съобщава "Отдясно може да видите къщата от 1001 нощ" и корабчето се накланя на дясно,
след малко "Отляво може да видите къщата на Перла" и корабчето се накланя наляво...
И аз "Тия хора не са добре" Satisfied Ела ме вижте сега!

# 448
pepel_ot_rozi 🌹
Благодаря за споделеното! Приятни изживявания и посещения на всички запланувани места! 🍀🌺

# 449
Пепелче🌹  завидях ти. И сама си обикаляш тези места. Браво на теб без да те е страх. Имаш добра ориентация.
Благодаря, че сподели от архива.
Никой ли не видя от красавците и актьорите ?  
Тъжна работа това ,което ни разказа.
Язък че са млади тия хора.

Едва ли ще го преместят на платформа Шербета.
Торгут, като е сключил договор с шоу тв ще трябва и там да се разправя.
Няма да си създава проблеми. Канала няма да пуснат тая продукция, която им прави реклама и печели. И не само това , въпросите които поставят СЦ.
На платформи е различно. И добре че навлязоха на турския пазар успешно.
Лесно без цензура и така актьорите могат да покажат повече. Сценарият от - до написан , не на парче. Имаш график и няма толкова пълнежи на платформи ,щото епизодите са кратки.

Последна редакция: пт, 31 мар 2023, 23:08 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт