Турски филми и сериали - Обща тема - Тема 13

• 83 687
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
"Хулиганът" не съм гледала - ако може името на сериала на руски, ще съм благодарна.
"Карадай" е на руски, а и на турски. Heart

# 526
"Хулиганът" не съм гледала - ако може името на сериала на руски, ще съм благодарна.

https://www.dailymotion.com/video/xuboay
Това е първа част  - първа серия...

Влиза се в Гугъл и се набира Хулиганът.
Нацепени са сериите на по няколко части, но се намират! Сериалът е много добър!

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 07:52 от Stella2021

# 527
Благодаря! Мисля, че бях започнала да го гледам, но сюжетът ми се стори тежък и не бях в настроение и спрях. Но, сестра ми го гледаше и каза, че бил хубав. Нали и Бергюзал К... играеше в него, или бъркам. Е, ще отворя руския сайт и ще видя, че иначе е мързел, някой да ми даде всичко наготово /хаха, мразя гадните емотикони тук/.

# 528
  • София
Привет, момичета!
Ето какво прочетох и го споделям с вас. Феми специабно за теб - новите снимки на Чачи от "Шивачът"
"Вече е ясна датата на премиерата на дългоочакваната поредица „Шивачът“ с Чаатай Улусой в главната роля. Любопитната продукция, която е заснета в седем епизода, ще бъде достъпна в дигиталната платформа Netflix на 2 май. Създателите й обещават необичайна история, изпълнена с тайни от миналото, страстна любов и силни характери".

Хубава вечер и до скоро.

# 529
Нинче , Тешекюлер.
За теб съм сигурна, че ще го гледаш с удоволствие и ще си го коментираме.  
Аз го споделих назад в темата нека има още.
Значи седем епизода ще е сезон 1.
Страстна любов не ми се вярва но ще има привличане и влюбване.
Искам да видя като тандем Чачи и Салих. Два таланта и Огън.
Разбира се и с Емир Дорул също.
МЧ е толкова красив, жесток е.
ЖДНБ!:flushed:

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 18:40 от femmi2

# 530
Благодаря! Мисля, че бях започнала да го гледам, но сюжетът ми се стори тежък и не бях в настроение и спрях. Но, сестра ми го гледаше и каза, че бил хубав. Нали и Бергюзал К... играеше в него, или бъркам. Е, ще отворя руския сайт и ще видя, че иначе е мързел, някой да ми даде всичко наготово /хаха, мразя гадните емотикони тук/.

Да, в главната женска роля е Бергюзар Корел. Много е готин сериалът и тя и Кенан се вписват идеално в сюжета.

# 531
Привет! Hug Защо участвам в тази тема? Защото е обща, за всички сериали. Няма как да пиша в 16 теми, предвид броя на сериалите, които гледам. Освен най предпочитаните. Щом е обща тема, няма как всички да сме на едно мнение, относно любими актьори, сериали и прочие. Направи ми впечатление, че днес 10тина поста бяха изтрити. Може би, защото е нарушен добрия тон. Но доколкото ги прочетох, нямаше такова нещо, освен да съм изпуснала нещо.Докато обмисля как да коментирам, щото темата е табу и във Фейса (явно и тук) и всичко изчезна. И това, ако не е цензура? А е важно. Защо? Ами, защо аз не чакам на нашите си български преводи? Е, отне ми доста години да осъвършенствам руския, все пак основата си я имах, но вече не чакам по седмица и повече за да гледам даден сериал. В никакъв случай не умаловажавам труда на нашите преводачи, напротив, възхищавам им се, за отделеното време и то на доброволен принцип. Но е факт и грубото и безцеремонно отношение към новите и с по различно мнение по преводаческите групи. Оосбено в една от тях , която беше спомената. Толкова по този въпрос. А за това, кои актьори харесвам или не. Ами както писах, имам си един любим. Другите са много или малко харесвани. Имаше такива, които никак не харесвах, но ме изненадаха, с подходящи роли и добри сериали. Та вече
 не съм толкова крайна в изказванията. Като пример давам Джансу Дере, Берен Саат, Ибрахим Челикол, Мурат Юналмъш , Серенай и др., които не харесвах в началото. Джансу я реабилитирах най после в "Неверния", дълго и се сърдих , заради 'Езел". Joy Берен Саат много я харесах още във "Фатмагюл". Ибро ми хареса в "Домът", а Мурат Юналмъш в "Чукурова . Серенай ми хареса в "Шахмаран' и май само там. Сега някакси не мога да я харесам в "Семейство", въпреки Къванч. Насилвам се да ги ги гледам , а "Фара" директно го отсвирих след 2ри епизод.Успеха на даден сериал  зависи от много неща, не само от външност и актьорско майсторство на даден актьор. Зависи от сценария, режисурата, подходяща  ли е ролята и т. н.  И аз се отплеснах, хайде хубава вечер и усмивки. Heart

# 532
Бяха изтрити постове заради напрежението.

Aйдеее, народеее ново от  Терзи.
Толкова се радвам да чуя гласчето му. Толкова ми липсваше това.Sob
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1646219702602014720
Чок му  приляга ролята . Елегантен и изкусителен шивач. Само като видя куклата и си представи дрехата върху нея. Шивача го наемам за мен спешъл и нема да го дам на други. Гледайте без да пипате ашкъма Joy

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 09:47 от femmi2

# 533
Мисля, че в "Семейство" Серенай прави доста добра роля, поне за първите 5 серии. И аз съм фенка на Къванч, просто така, много го харесвам, но тук, засега, ролята му не предлага особено много за изпълнение като артист, но като цяло има моменти, когато просто гледам очите му, изражението му, и ми харесва.

И аз, не харесвам много Джансу Дере, но в "Неверният" - това е роля като че ли написана точно за нея. Характерът и действията на героинята много отговарят на студеното й излъчване. Загледах я в "Майка"/ако не греша/, но този тип драми не са ми по вкуса.

Тъй като темата е за "всичко", надявам се да няма още един сезон на "Девушката", защото с всичките тези различни, но все пак психично наранени, обсебени от фикс идеи, не виждам с какво ще ме обогати този сериал. А да гледам как следят Дондю, отивайки на кафе..... Вярно, че ползвам мишката, вярно че никой не ми стои с пистолет до главата, за да го гледам, но след като съм "похарчила" над 150 часа от времето си, все ми се иска това да си заслужава, да ме накара да си направя съответните изводи за житейски ситуации....

За сега продължавам с "Предателство" и "Прощално писмо", "Рибарчето", не знам кога, както и "Лучик света", той май ми е по-интересен. И разбира се "Шербета", но там историята с флашката ми е много нагласена - децата ще разпитват за нея и някой ще си признае, явно е повод да натегнат отношенията между Кавълджим и Омер /между другото това нещо като педофилски снимки ли са били, еротични на млади момичета ли....?/. Дано да нямат наказание и дори и да имат, да не отклонят много сериала от посланията, които се опитват да отправят към обществото.

# 534
  • София
Здравейте, момичета!
В Страстната седмица не ми се ще да влизам в каквато и да е отрицателна полемика, но наистина вчера бяха изтрити наколко постове от които и моите.
Фемии казваш: " Бяха изтрити постове заради напрежението". Какво напрежение миличка?!? Не е имало лични обиди или заяждане. Това, че някой се е обидил  и го е споделил в темата, а друг е защитил
едната страна или другата страна не виждам какво напрежение е създал. Но така са преценили админите и така са постъпили. Не се сърдя на никой. Много сме различни, а това е и положително. Аз съм много доволна, че тук  намерих много дами, които харесвам и с желание и с удоволствие чета постовете им. С тях се срещаме и в темите за сериалите които гледаме , а и тук в тази тема.
За сега ви желая всичко добро и до скоро.

# 535
Здравейте !
И на мен не ми се влиза в полемика. Изказах предположение. Щом така са преценили админите, има защо.
Не познавам тези групи, които превеждат за да коментирам.
Хайде да не задълбаваме повече в това и да си разваляме удоволствието.
Нинче , хареса ли ти Чачи от това ,което видя ?
Режисьора обича детайлите.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 10:43 от femmi2

# 536
Привет! Hug От утре започват празниците! Въпреки утрешният тъжен ден - Разпети петък, предстои Великден, светлите празници, празници на надеждата! Heart Да бъдем по добри, толерантни и уважаваме чуждото мнение! Аз тази вечер гледам предишния епизод на " Предателство", прекрасен сериал, прекрасна Вахиде! Забуксувах със сериалите, май не ми е по силите да гледам 16. Joy А и губя обективност. Обещавам, ще ги отсея някои, за сега "Принцеса без корона" и Жар птици" са ми на опашката. Обещавам , да дам шанс на "Семейство", някак си ще преглътна Серенай, но не само заради Къванч, а и заради Неджат Ишлер (по ми харесват като двойка Joy). Пък ще видим, интересно , но е трагично , когато двама братя харесват една жена, била тя и психолог. От мен толкоз за сега. Още веднъж ви пожелавам Светли Великденски празници! Heart

# 537
Поздрави от НЧ! ❤️
Има нужда от почивка човекът. 😂

И си подсвирква ей тази песничка...
Което ме подсеща - къде ли се изгуби Ойкю Карайел и дали роди Демет Евгар? 😀
🥰 🥰 🥰

https://youtu.be/W3z5XvtUK9o

Хубав ден и ако няма какво да правите, горещо препоръчвам  Казвам се Фара за тези, които не са настроени негативно към актьорите от филма.

Последна редакция: пт, 14 апр 2023, 08:13 от pepel_ot_rozi

# 538
# 539

НЧ е готин , подсвирква си и и си пее . Пу , пу . Heart Eyes

От Бирсен , копнах го от темата на Шербета . Ще има нов пресонаж у сериала и ще почиват за Байряма.

Сериалът Червен боровинков шербет е един от най-обсъжданите сериали за този сезон.  5 пъти спиране и глоба, наложена от RTÜK на чупещия рекорди сериал на Show TV, продуциран от Фарук Тургут, чийто шеф е Gold Film, предизвика противоречия.  Очаква се изходът от обжалването пред съда на решението, което ще остане в историята на телевизията, ако бъде изпълнено.  Ако решението не бъде взето утре, сериалът ще е на екран.  Поредицата е написана от две успешни писателки Мелис Чивелек и Зейнеп Гюр.
Yiğit Dikmen се присъедини към сериала, който няма да бъде в ефира на Show TV следващия петък заради празника.  Дикмен, който ще даде живот на персонажа на "Сердар", ще бъде партньор на Чимен (Селин Тюркмен).  Дикмен, който е известен и със спортния си характер, се присъединява към екипа на сериала за феномена в 24-ти епизод.

Общи условия

Активация на акаунт