Сполучливи имитации на маркови парфюми - 49

• 71 338
  • 738
  •   2
Отговори
# 45
Взех и аз този на Джени Глоу, но още не съм го отворила, за да ги сравня. Впечатли ме техния Фрезия и Круша, много е траен и близък до оригинала, отдавна чакам да го заредят.
В Нотино всяка седмица се променят цените, може би е някакъв алгоритъм.
И двата съм ги купила от там за няма и 20 лв. малката разфасовка.

# 46
Въпреки че съм разочарована от трайността на Jenny Glow Wood and Sage и аз съм си набелязала Фрезията и Крушата, но чакам по-нормални цени. Мисля, че за пролетта и лятото ще е супер. Много ми харесва и дизайна на шишенцата им.

# 47
Въпреки че съм разочарована от трайността на Jenny Glow Wood and Sage и аз съм си набелязала Фрезията и Крушата, но чакам по-нормални цени. Мисля, че за пролетта и лятото ще е супер. Много ми харесва и дизайна на шишенцата им.
Преди време имах и на Мартинез и на Джени, не намерих разлика в трайността.Повечето на Джени са доста трайни на дреха. А Фрезията ми е от най-любимите и:)

# 48
Здравейте, бихте ли ми препоръчали свеж, пролетен парфюм за младеж (14-15г), който да е траен?

# 49
  • Варна
Здравейте, бихте ли ми препоръчали свеж, пролетен парфюм за младеж (14-15г), който да е траен?
Ако говорим за аналогова парфюмерия, грабвате младежа под ръка и го вкарвате в някой магазин на Рефан да си избира сам.
Хубави и свежи, идеални за пролет и топло време са им 070, 226, 252, 262, 407, 409, 410, 411, 414, 418, 420.
Трайни са върху дреха, но трайността зависи от множество фактори.
За тези мога да дам положителна оценка като аромат и представяне.

# 50
  • София
F201 D’Ermes Twilly (LUX) на Камея е много добър. Оригиналът ми е с една идея по "пресен" джинджифил, но и този е чудесен, трайност над 6 часа.

# 51
Да похваля Делина от Martin lion. Обмислям оригинала отдавна, но исках да разнося да видя как ще ми е с рози всекидневно. Този парфюм е с много добри шлейф и трайност. Оригиналът е звяр и прави буквално облак, но тази имитация е много добра.  Държи и на изпрани дрехи, какво остава палта и шалове. Скоро всичките делини ще са ми в колекцията, този аромат ми носи щастие
Не ми харесват lost cherry и bonbon обаче от Martin lion, първата на Заг ми е по- трайна, а бонбон е разводнен някакси на моята кожа.

# 52
Препоръчайте ми нещо на ЗАГ с осезаеми божури. Единствено в Love in Paris ги усещам, а не им е никак траен

# 53
Да похваля Делина от Martin lion. Обмислям оригинала отдавна, но исках да разнося да видя как ще ми е с рози всекидневно. Този парфюм е с много добри шлейф и трайност. Оригиналът е звяр и прави буквално облак, но тази имитация е много добра.  Държи и на изпрани дрехи, какво остава палта и шалове. Скоро всичките делини ще са ми в колекцията, този аромат ми носи щастие
Не ми харесват lost cherry и bonbon обаче от Martin lion, първата на Заг ми е по- трайна, а бонбон е разводнен някакси на моята кожа.
Моля да споделиш и за другите Делини как са. Аз имам Делина експлозив на muscent, но бих пробвала и другите.
Днес открих едно магазинче до нас в което мога да поръчвам парфюми на Martin lion и си поръчах Лирата, но утре ще допълня поръчката и с Делина 😊. Пробвах от тях B. Rouge 540 толкова много четох за него тук и да си призная останах много приятно изненадана от аромота, на една крачка съм да го купя😁😁😁.

# 54
Делина на Сансиро според мен е доста по-силна и трайна от тази на Мартин лион. Не познавам оригинала, но имам на Сансиро и от любопитство пробвах Мартин лион. Определено Сансиро бие по всичко, шлейфа е безумно голям, усеща се с едно пръскане цял ден наоколо.
Да похваля нещичко от Лидл, бях скептично настроена от предните им парфюмни промоции тогава нищо не ми хареса, сега търсих D'elle, който спрягат за имитация на Narciso For her(по който съм луднала напоследък, мисля да пробвам и Заг), пробвала съм оригинала, който на моята кожа след 1 час го няма, та това малко евтинийче ми скри шапката! Трайност на дрехи 2 дни, на кожата 7-8ч. И аромата са докарали, да не кажа, че по-силно го усещам от оригинала.

# 55
Да похваля Делина от Martin lion. Обмислям оригинала отдавна, но исках да разнося да видя как ще ми е с рози всекидневно. Този парфюм е с много добри шлейф и трайност. Оригиналът е звяр и прави буквално облак, но тази имитация е много добра.  Държи и на изпрани дрехи, какво остава палта и шалове. Скоро всичките делини ще са ми в колекцията, този аромат ми носи щастие
Моля да споделиш и за другите Делини как са. Аз имам Делина експлозив на muscent, но бих пробвала и другите.
Днес открих едно магазинче до нас в което мога да поръчвам парфюми на Martin lion и си поръчах Лирата, но утре ще допълня поръчката и с Делина 😊. Пробвах от тях B. Rouge 540 толкова много четох за него тук и да си призная останах много приятно изненадана от аромота, на една крачка съм да го купя😁😁😁.

Ще си купя оригиналите Simple Smile сега или Делина, или ексклюзиф, после след някой месец другата и ще търся отливка на ла розѐSimple Smile
На мен този парфюм на Мартин лайън ми е по-шлейфов от оригинални дизайнерски с много добър шлейф в колекцията ми, сравнявам ги вече към месец тествам и разносвам. Издържа ми над 8-9 часа на мен, на дрехи седмица поне. Някои неща са и до кожа. Понеделник пръснах в 7:30 сутринта и вечерта към 10 получих комплимент за парфюма и опитаха да познават нотки Grinning аз мислех, че отдавна е изчезнала Grinning
Определено при мен това е най- трайната и шлейфова имитационна покупка. Не че имам много- три на заг, три от тези, няколко на рефан.

Бакара руж го имам и най- голяма прилика има за мен с някои арабски. Единият беше на латафа, мога да намеря име ако те интересува. На блотър много ми приличат на него, но на кожата не ми се развиват по същия начин

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 20:08 от sourispourmoi

# 56
Делина на Сан Сиро наистина си заслужава отвсякъде. Аз този парфюм го нямам, но една приятелка ме пръсна по блузата и го усещах целия ден доста осезаемо. На другия ден преди да я пъхна в пералнята отново я подуших и аромата си беше още там все така силен и хубав. Въздържам се от поръчка само защото си имам един много хубав парфюм с роза ( fleur fatale kim kardashian) и засега ми е достатъчен.

# 57
  • Варна
Ето и остатъкът от ЗАГ-ските мостри:

Скрит текст:
348 Paco Olympea - свеж, светло-флорален, леко плодов, морски аромат. Оригиналът сякаш стоеше малко по-тежък, но сме го тествали преди повече от половин година, може и да се заблуждавам. ЗАГ версията е много подходяща за топло време. Абсолютен любимец за половинката ми и за мен.
582 Prada Paradoxe - кой ли не е писал за нея. Бонбонест от онези за смучене, микс всякакви плодови и цветисти вкусове и аромати. Сладък, плътничък, много младежки и много колоритен аромат. За много усмихнати и млади по дух дами. Нищо сериозно или официално няма в него. Много добре копиран.
533 YSL Libre - дама над 30г. Облечена с много стил и вкус. Държи живота и професията си за ...... гушата. Оправдано самочувствие, увереност, отстояване на позиция, но не и надменност и комплексарщина. Където влезе, приковава вниманието, но без помпозност, а с класа, уважение и нотка загадъчност. Никога не повишава тон, говори сдържано и без празнословия. Този ми е любим от цялата кошница и много добре копиран също. Трайността обаче е около средната.
048 Chanel Allure - още един много класен аромат. С леко по-ретро излъчване, за по-улегнали дами, но не прекомерно. Любимата го хареса, но тя е много жизнерадостна натура и реално не би го носила, не й пасва. Взех го от чисто любопитство, т.к. съм фен на мъжките Allure. Този също е около средна трайност.

И тук навлизаме в групата на НЕхаресваните аромати от половинката ми:
568 LV Heures D'absence - флорално-мускусен аромат, който аз оценявам високо, но не всички дами ще го харесат точно заради този мускус. Унисекс и бих го носил с удоволствие през лятото, въпреки че е таргетиран като дамски. Чист аромат, светли дрешки и лятно настроение. Или за след душ вкъщи.
377 Creed Aventus for her - Милата сбърчи нос и каза "Ами....не!". За мен е приятен, но доста обикновен плодово-флорален аромат. Вероятно пак заради този мускус не й допадна. Никаква препратка към мъжкия не усещам.
386 Byredo la Tulipe - Лаленцето е чудно лале с зелени тревисти нотки. Супер свеж и лек аромат и не се представя никак зле. Препрати ме към градината на баба ми на село през пролетта сутрин. Любимата обаче пак нещо не се разбра и с този аромат.

# 58
  • BG-DE
След много месеци безславно издирване на Sublime epoque на Zara вчера успях да грабна последна бройка в един магазин 😊 Това наистина е най-добрата имитация на My way, която съм срещала, единствената разлика е, че не търпи голямо развитие, а пресъздава основно базата на оригинала и разбира се трайността не е същата но все пак сравнен с други парфюми на Zara, които съм ползвала е по-добра. От същата серия имаха и версията на Либре, също много добра ми се видя.

Последна редакция: чт, 16 фев 2023, 14:12 от Menerva

# 59
  • БГ
Здравейте, някой може ли да сравни Долче Гардън на Гиза и Орифлейм, кой се е справил по-добре 😃

Общи условия

Активация на акаунт